Reklama

Reklama

Ouija Shark

Trailer

Obsahy(1)

Pětice teenagerek během experimentování se spiritistickou deskou, kterou jedna z nich nalezne na pláži, omylem vyvolá starodávného ducha lidožravého žraloka. Otec jedné z nich, který je odborníkem na okultní jevy, se musí vydat přímo do astrální sféry, aby zbavil svět smrtícího žraločího démona, který je v této sféře doma, jednou provždy. (Israha)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

septic 

všechny recenze uživatele

je to k nevíře, ale Brett Kelly se v úrovni svého filmařského umění neposunul za téměř dvacet let ani o centimetr. Člověk, kterému patří chvála za tituly jako Útok obřích pijavic, Jurský žralok nebo Homicycle, kde muž zavražděný gangem vstane z mrtvých. Právě poslední zmíněný titul utkvěl Kellymu nejspíš v paměti a zvolil stejné téma pro svůj nejnovější trhák. Po 20ti minutách sledování ženských v plavkách jedna vytáhne jistou spiritistickou tabulku a nechca společně vyvolají ducha starověkého žraloka, který je honí po lese. Okultní specialista se potřebuje ponořit do reality žraloka sežráním a proto držíce věšteckou kouli zařve na celý les "Hey. Over here. Fresh meat. Come on you son of a bi*ch." Stejně jako 18 let do teď, v Kellyho filmu není dobře vůbec nic. Herci jsou ultra špatní, kamera příšerná, efekty úděsné a o scénáři ani nemluvím. Má to ale momenty, kdy je to tak nesmírně špatné, až je to neskonale boží! ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Bože za co mě trestáš? Přesně na tohle jsem se během sledování tohoto paskvilu ptal hned několikrát, přestože jsem nevěřící. Nedávno jsem viděl snad nejhorší hororový film roku 2021 (Sharks of the Corn) a nyní přede mnou byl jeden z hlavních aspirantů roku 2020 nebo 2017? Proč? Tento film byl údajně oficiálně dotočený již roku 2017, ale dost dlouho trvalo, než se dočkal oficiální premiéry. No a já se ani moc nedivím, že s tím jeho tvůrce tak dlouho otálel. Navíc se za něj zřejmě sám styděl, protože Brett Kelly sám sebe uvedl v titulcích pod pseudonymem (Scott Patrick).   To se zas tahle jednou někdo rozhodl oslovit pár kamarádů, kamarádek, známých a sousedů a za pár šupů natočit céčkový paskvil, kterým by pohrdlo jak Asylum tak Syfy. Většina zúčastněných nemělo absolutně žádnou zkušenost před kamerou a z jejich projevu i chování to bylo sakra znát. Někteří předváděli nechutně amatérské výkony, jiní zas pořád čuměli přímo do kamery. Dialogy i samotný příběh – jeden velký otřes a když k tomu připočítám ještě tragické speciální efekty, bylo vymalováno.   Žralok vypadal tragicky, amatérské digitální efekty vám přímo vypalovaly zorničky (tím myslím onen spirituální boj otce se žralokem v astrální sféře), závěrečná parodie na presidenta Trumpa byla trapná, no ostatně jako celý tento film. Útoky žraloka se odehrály vesměs mimo záběr kamer, sem tam proběhl krvavý stříkanec, jindy v bazénu plavala gumová ruka. Většina obětí běhala zmateně po lese, nad nimi prolétával černý stín, pak střih, křik a ticho. To bylo vážně nervy drásající, stejně jako když duch proletěl zdí budovy, aby sežral policistu, ale nedokázal se dostat do dřevěného srubu. První půlhodina naprosto uspávající, kdy sledujete pětici kamarádek v plavkách a posloucháte dementní dialogy (navíc většina těch ženských moc nevypadala jako teenagerky, ale spíš zasloužilé matky).ODPAD ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Kvalitou to odpovídá českým komediím, takže se divím, že to tu není v červených barvách.. zvláštní. Nicméně amatérská břečka, natočená blankou z kanadského sousedství. ()

Israha odpad!

všechny recenze uživatele

Brett Kelly strikes again filmem, který má na 81 minut stopáže asi tři momenty, které jsou pohledem ultrabrakové záměrně špatné optiky vtipné (první rande, Dr. Strange parafráze, fejk Trump na konci), a ve zbytku se honí stopáž předlouhými scénami ústřední pětice hereček, kterak chodí tam a zpět, žvaní o ničem a pod dohledem příšerné kamery v lokacích, které má snad Kelly doma za barákem, nehrají. To, že má Kelly už víc jak deset let pořád stejně mizernou technickou kvalitu filmů, bych byl ochotný přejít spíše, než fakt, že kontinuálně není schopen vymyslet nic, co by pokrylo více stopáže, než několikaminutový skeč, a pak to nafukuje do podoby nudných a umolousaných celovečeráků. Jeho tři předchozí sharksploitationy byly tak na tu jednu brakovou hvězdičku za občasné záblesky něčeho poklesle srandovního, ale Ouija Shark je scénka se třemi dobrými fóry a několika dalšími trapnými, ze které kdovíproč byl udělán "plnohodnotný" "film". ()

Aceboris odpad!

všechny recenze uživatele

Skupinka piatich kamošiek skúsi niečo nezvyčajné, jedna z nich na párty prinesie ouiji tabuľku na vyvolanie ducha. Čo sa im však podarí, privolať ducha žraloka, ktorý ich bude naháňať. Zábava naberá na obrátkach a ich život je v ohrození. Asi takto by sa dal opísať film Ouija Shark. Znie to vcelku zaujímavo, opak je pravdou. Hneď od začiatku skočí na vás partia nie moc sympatických herečiek. Kamera, zvuk je na úrovni študentského projektu, konverzácia je trápna , Syfy žraločie filmy sú proti tomuto filmový skvost. len tak zo zaujimavosti jedna konverzácia: Ona:Oci, sníval sa mi zvláštny sen, v tom sne bol zralok. On: Ok pozriem sa na to a potom ti dám vedieť. Alebo scéna , dvaja v lese, zbadajú ducha žraloka, rozutekajú sa na dva smery, zralok ide po chlapovi a baba hláška" vďaka bohu že je prvý "  Za mňa katastrofa a odpad prvej triedy 0/10 ()

Reklama

Reklama