Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Alex je nesmělá, zakomplexovaná středoškolačka, která se sice dobře učí, mezi spolužáky ale není příliš oblíbená. Je tajně zamilovaná do spolužáka Erika, který je hvězdou školního fotbalového týmu a také jedním z největších krasavců v její třídě. Stejně stará Janine je sebejistá, energická a všemi zbožňovaná mladá supermodelka, která jde od úspěchu k úspěchu a na každém kroku se setkává s obdivem. Každá z dívek pochází z jiného prostředí a je ve všech ohledech protikladem té druhé. A přece mají dvě věci společné. Ani jedna z nich není spokojena se svým životem, a když si Alex sundá nevzhledné brýle, jsou si s Janine k nerozeznání podobné. Jednoho dne se náhodou setkají na jedné luxusní párty. Janine, unavená popularitou, dostane nápad a navrhne své dvojnici, aby si na týden vyměnily role... (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Juto 

všechny recenze uživatele

Často sa čudujem nad plytvaním filmom použitým na výrobu takéhoto odpadu a navrhujem scenáristom, aby sa znovu zoznámili s konceptom hrdinky. 1/10 ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma dobré tak leda na to, abyste jím zabili čas, když nemáte nic lepšího na zabíjení onoho času. Není to ten nejhorší odpad, prostě jenom nudný televizní snímek, jakých existují stovky a další stovky se jich ještě stoprocentně natočí. ()

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Priblblá komédia s otrepaným príbehom a s Justinom Timberlakom. Ale na druhú stranu, istej skupine ľudí sa tento film môže páčiť. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +Meggie Lawson, je to příjemný snímek -je taky ale moc primitivní, samotná výměna a průběh nejsou moc uvěřitelné/// Známé téma, které bylo několikrát zpracováno a vždycky lépe. Tohle je jen průměrný televizní snímek a vše je tak naaranžováno (nastaveno-napsáno) jen aby se neřeklo. Jednodušeji už to snad napsat ani nejde. Ale jestliže tohle překonám, dostane se mi oddechový a nenáročný snímek jako nikdy předtím, který rychle uteče a trošku zabavý. A jestliže máte přehnané požadavky, půjčte si DVD nebo si zajděte do kina, tohle se jako TV film netváři pro nic za nic./// Celkem 51%/// ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama