Reklama

Reklama

Móda s Terezou Vu

(pořad)
Publicistický
Česko, 2020, 26 min

Režie:

Vít Karas

Obsahy(1)

Móda je nedílnou součástí našich životů! První díl nového cyklu České televize nám přiblíží fenomén sportovní módy. Sportovní styl se v posledních letech totiž výrazně změnil. Jak vypadá mladistvá ležérní móda a co právě letí? (Česká televize)

Recenze (6)

grangerova 

všechny recenze uživatele

Ježiš, a já jsem si vážně myslela, že by (na české poměry) poměrně kvalitní pořad o módě, na němž participují velmi úspěšní lokální tvůrci, mohl dostat na ČSFD lepší hodnocení než odpad. Well...Ne. Ale primitivních urážek od lidí, kteří vůbec netuší, která bije a jsou proti jakémukoli pokroku a diverzitě je tu tedy požehnaně. ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Pro mne daleko zajímavější než něco jiného. Třeba já a sporty, víme, že? Krom krasobruslení... no nic... Možná by mne někdo podezříval, že jsem 4%. Ne, do toho mám opravdu daleko, vlastně i co se týče toho čistě matematického vyjádření (4%). Jo asi trochu zvláštní. Na jednu stranu jsem, myslím, normální chlap. A na druhou stranu rád tvořím cokoli a třeba i večerní dámské šaty apod. A zajímám se o módu. Takže... no... nebylo to pro mne nějak zvláště přínosné, ale na odpad bych to také neviděl. Když vidím jak někteří chodí... Jako já s odpadem (odpadky myslím). Myslím, že nikomu neuškodí, když aspoň ví, co by si měl obléknout, když jde někam, kde o to jde. ()

marhoul odpad!

všechny recenze uživatele

Nejděsivějším přízrakem celé akce bylo nechat promluvit bezvarlatovou modelku Josefa. Ty kráso, reálně se děsím o budoucnost lidstva, protože jestli toto má být prezentováno, jako chlap, tak tady bych zbystřila a otevřela okamžitou diskuzi, stejně, jak se to "povedlo" řešit, psát si, úlevně zjistit, že v tom jakoby, jakoby, jakoby vlastně nejsme samy, Josefíně a Ester. No to jsme se nasmály!!! Všech patnáct kamarádek se na četu MDŽ NASMÁÁÁÁLO! Ale jak nasmálo! Ale tak ok rozdováděná kuřátka, nechť se daří v prodeji, však trika najdu v šatníku i podstatně zábavnější, dokonce k seznámení přímo vyzývající. Třeba s hashtagJÁNE, ŠUKÁM KVŮLI KARIÉRY- tento chvástavý výkřik doplňuje obrázek Harvey Weinsteina a druhé, také velmi IN, s navztekanou kongresovou Grétkou, která se cituji: OPOVÁŽILA ZKURVIT MOJE TRIČKO. Trička jsou to V.I.P., limitovaná, žádaná, ale aby bylo jasno- zdaleka nejsou pro každého. Autor je dovolí nosit jen osobám s IQ nad 130, šarmantním, s dobrým vkusem, smyslem pro humor, děvčatům s pevnými ňadry bez silikonů, které musí mít naprosto šovinisticky 90-60-90, dlouhé nohy a podmanivý pohled šelmy. K tomu klasiky džíny, italky na jehle, kožený křivák, Chanel, vlasy do vysokého copu a čau módní poradci. Skutečné chlapy, nikoli blazeované princezničky, nestíháš odhánět. Tahle rada byla taky zdarma. ()

DAJAAAA 

všechny recenze uživatele

Vzrušující...Jsem si vždycky přál jít na rande s holkou sexy oblečenou.A ony naopak měly na sobě příšerné outfity. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama