Reklama

Reklama

Maggie Simpsonová v „Rande s osudem”

  • USA Playdate with Destiny
Krátkometrážní / Animovaný / Dobrodružný
USA, 2020, 5 min

Obsahy(1)

Maggie potká na dětském hřišti Hudsona, chlapce, který ji na poslední chvíli zachrání před srážkou s jiným dítětem, a mezi oběma ihned přeskočí jiskra. Malá Maggie sní o romantice dospěláckých rozměrů a je smutná, když musí Hudson odjet domů. Další den se s ním chce znovu setkat, což však nebude tak jednoduché. (Stanislaus)

Recenze (9)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Úsměvný exkurz do světa Simpsonových a prvních (batolecích) lásek, který obsahuje několik opravdu humorných nápadů, jež spočívají zejména v paralelách mezi dospěláckým a dětským světem ("Které plenky si dnes vyberu?" / "Tak a ještě se navoním pudrem a mlékem a můžu vyrazit!"). Krátká a svižně natočená jednohubka k pobavení! ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Tyhle kraťasy beze slov pobaví ve výsledku mnohem více než leckteré celovečeráky (nebo než tradiční epizody "Simpsonů"). Opíjení se mlékem bylo top! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Milé, sympatické a plné predsudkov o bububu bielom nezodpovednom otcovi. Možno príde reálnejšie pokračovanie o matke ktorá má v každej skrini a v každom šuflíku schovanú fľašu chlastu, kým otec sa ide zodrať v práci a doma nájde namiesto poblinkaného dieťatka poblinkanú mamičku...feministky všetkých krajín PEACE! ))) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

No, když jsem na začátku viděl nápis "Disney welcomes The Simpsons", tušil jsem průser. Dopadlo to sice líp, než jsem čekal, ale žádná velká sláva to podle mě není. Sice je to mnohem lepší, než nové epizody Simpsonů (a série 29 a 30 to podle mě strčí do kapsy), ale jinak nevím, přišlo mi to takové bez nápadu. A s tím nejobehranějším konceptem. Vtipné momenty tam jsou a asi bych byl taky pro to, aby seriál konečně skončil a Simpsonovi pokračovali dál v podobných "skečích", ale nemůžu tomu dávat vysoké hodnocení, když to podle mě bylo dost průměrné. První kraťas s Maggie v hlavní roli se mi teda líbil o dost víc. 3* ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, tyhle krátké filmečky mě nějak nebaví. Tento díl byl lepší a krásně zpracovaný bohužel nezaujal, i když tu bylo spoustu dobrých postav Maggie, Homer, Marge tak prostě nezaujal. Tyhle Simpsonovi v mini filmu mě nezaujímají a zde to bylo stejně. 5/10 ()

Reklama

Reklama