Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jake Wheeler (Zackary Arthur) je začínající umělec, který si ve výprodeji koupí nevinně vypadající panenku s plánem použít ji ve svém nejnovějším projektu. Netuší však, že panenka, kterou si koupil, je právě ta, kterou obývá nikdo jiný než duch ďábelského vraha Charlese Lee Raye (Brad Dourif). (mikki089)

Recenze (7)

Disk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám za sebou celou první sérii. Je to úplně geniální a jsem z toho totálně nadšený. Navíc fakt skvělý queer seriál, což je věc, kde bych to fakt nečekal. A jestli to vytočilo hromadu homofobů z filmových diskusí, co si říkají "fanoušci", tím lépe. Pamatujte si jednu věc. Skutečný fanoušek jakéhokoli filmu a seriálu není žádný "fucking" homofob a rasista. Jasné? ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po solídnom rozbehu, už povinných LGBT násťročných twinkoch (na toto si ja nezvyknem) a teniskách Vans sma sa 3 epizódy pretrápili aby sme sme aj vďaka Andymu dočkali solídneho zakončenia, ktorá v niektorých momentoch pripománalo pôvodného Chuckyho. Na druhej strane, keď to prišlo do našich videopožičovieň mohol som mať zhruba 13 a rovnaké "staré" publikum to má osloviť aj teraz, preto tí ktorí si pam§táme pôvodnú verziu občas neveriacky krútime hlavami. Ale ak by sme si odmysleli vzťah Jakea a Devona, bolo by to v pohode (a samozrejme tenisky Vans). Lenže potom by neboli sponzori... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriálový Chucky se stal i v rukou osvědčených původních tvůrců docela velkým a zatraceně sympatickým překvapením. Hlavní protagonista je ve formě, jeho tvůrce taky, hlavní čtveřice je sympatická (Alyvia!) a obsazení dospělých rolí je také šťastné. Děj skvělé odsýpá a občas přihodí nějaký ten odkaz na předešlé filmy, jen v druhé polovině mu trošku škodí příšerná Jennifer Tilly (já jí opravdu bytostně nesnáším, je strašná jako vždycky) a těch flashbacků, které v seriálu odhalují velmi příjemným způsobem Chuckyho minulost je ve druhé polovině nakonec taky trochu moc. Ale komu se líbilo předchozích sedm celovečeráků, bude spokojený i zde, protože seriál vsází na osvědčené jistoty. Nový divák, pokud mu tento žánr sedí, pak může být příjemně potěšen též. Já jako fanoušek jsem byl velmi potěšen, jen škoda, že druhá polovina nebyla tak dobrá, jako zatraceně stylová první. Ale Chuckymu seriál neskutečně sedí! Je to tahoun a já se těším na pokračování. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série ja velmi dobrá. Má naprosto skvělej příběh kterej navazuje na Cult of Chucky (2017), dokonce dostaneme velmi dobé a sympatické postavy. Hudba v této první sérii je velmi dobrá a efektivní. Samozřejmě že se nesmí zapomenout i na Atmosféru a napětí. Atmosféra tu je hustá a skvělá a napětí je v každém díle a je tsky velmi dobré. Už se nemohu dočkat 2 série. Za mě první série 8/10. ()

ReMusiCZ 

všechny recenze uživatele

První dva až tři díly jely na laťce předchozích filmů, takže za mě do té doby celkem spokojenost. Trochu krize však nastala u čtvrtého až asi šestého dílu, kde se děj zaměřil spíše na okecávání a zcela neopodstatněně, ale prostě liberálně protlačené sbližování bělocha s černochem. Progresivismus zase vzal za svoje a bez této části by seriál asi ani vzniknout nemohl, jinak nevím, proč to tam úplně zbytečně dávali. Přínos nula. Když pak opomenu tuto zbytečnost, děj těchto dílů se stal poměrně nezáživným, až jsem uvažoval, že to ani nedodívám. Nakonec jsem to nevzdal a naštěstí poslední dva díly nabraly zase nějakou šťávu blížící se k těm prvotním... ()

Reklama

Reklama