Reklama

Reklama

Chucky

(seriál)
Trailer 1
Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2024), 18 h 24 min (Minutáž: 41–54 min)

Tvůrci:

Don Mancini

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Zackary Arthur, Brad Dourif, Jennifer Tilly, Devon Sawa, Alyvia Alyn Lind, Teo Briones, Lexa Doig, Fiona Dourif, Barbara Alyn Woods, Christine Elise (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Poté, co se na předměstském výprodeji objeví stará panenka Chucky, je idylické americké město uvrženo do chaosu, protože série děsivých vražd začíná odhalovat pokrytectví a tajemství města. (JasonCZ)

Recenze uživatele Aurus k tomuto seriálu (11)

Chucky (2021) 

Báječnej seriál za mě. Příběh je sakra dobrej, postavy jsou sympatické, hudba he skvělá, atmosféra je hustá a výborná, napětí tu je už od prvního dílu a je sakra moc dobré a kamera je velmi dobrá. Za mě celej seriál 8/10. Už se nemohu dočkat na 2 sérii. ()

Season 1 (2021) (S01) 

První série ja velmi dobrá. Má naprosto skvělej příběh kterej navazuje na Cult of Chucky (2017), dokonce dostaneme velmi dobé a sympatické postavy. Hudba v této první sérii je velmi dobrá a efektivní. Samozřejmě že se nesmí zapomenout i na Atmosféru a napětí. Atmosféra tu je hustá a skvělá a napětí je v každém díle a je tsky velmi dobré. Už se nemohu dočkat 2 série. Za mě první série 8/10. ()

Death by Misadventure (2021) (S01E01) 

Tato první epizoda je docela dost zájímavá a dobrá. Nechápu ty recenze. Příběh je dobrý, postavy jsou zájímavé, hudba je výborná a Chucky je velmi dobrej jak vzhledově tak i charaktrově. Za mě první epizoda 7/10. ()

Give Me Something Good to Eat (2021) (S01E02) 

Tato druhá epizoda je mnohem lepší a zábavnější. Příběh je lepší a zábavnější, postavy jsou zájímavé a hudba je skvělá. Chucky je samozřejmě vtipnej a velmi dobrej. Za mě druhá epizoda 8/10. ()

I Like to Be Hugged (2021) (S01E03) 

Tato třetí epizoda je vážně velmi dobrá. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatické a zajímavé a hudba je skvělá. Atmosféra tu nechybí a to je velmi dobré. Chucky je samozřejmě vtipnej a velmi dobrej. Třetí epizoda je za mě 9/10. ()

Just Let Go (2021) (S01E04) 

Výborná epizoda. Velmi skvělá atmosféra a Chucky, ten má pěknej dizajn. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou velmi dobré a hudba je skvělá. Za mě 9/10. ()

Little Little Lies (2021) (S01E05) 

Za mě to nebylo až tak špatný ale pro mě zatím nejslabší díl tohodle seriálu. Příběh je dobrej, postavy jsou sympatycké a hudba je výborná. Musím přiznat že se mi líbil konec téhle epizody že Chucky se přeftělil do Tommyho. Za mě 7/10. ()

Cape Queer (2021) (S01E06) 

Tahle epizoda je docela dost dobrá a zajímavá. Příběh je dobrej, postavy jsou sympatické a hudba je skvělá. Za mě 7,5/10. ()

Twice the Grieving, Double the Loss (2021) (S01E07) 

Nevím proč má tento díl jen 50% když je pořád zábavnej jako minulé díly. Příběh je dobrej, postavy jsou sympatycké a hudba je výborná. Atmosféra je skvělá. Za mě 7,5-8/10. ()

An Affair to Dismember (2021) (S01E08) 

Wau to jsem nečekal. Že Nice uřízne nuhy a ruce projistotu kdyby se Chucky vrátil. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou jako vždycky sympatické a hudba je skvělá. Atmosféra a napětí je v této epizodě přímo vynikající. Za mě 2-3 nejlepší díl první série. Za mě 8,5-9/10. ()

Season 2 (2022) (S02) 

8/10. Chuckyho jsem vždycky měl rád ale jednoduše na Jason Voorheese,  Michaela Myerse nebo například Leatherface nemá. Když jsem viděl první sérii tak se mi líbila a byla za mě 8/10 a od druhé série jsem měl očekávání a první dvě epizody byly skvělé ale od třetí to šlo dolů a to až do paté epizody ale od šesté až do finální to bylo skvělé. Seriálu bych normálně dal 9,5/10 možná i 10/10 ale jedna věc tuto druhou sérii shazovala dolů a to ta brejlatá postava kterou díky bohu Chucky v šesté epizodě zabil a já byl tak rád. Ta brejlatá holka byla tak ukecaná, nezajímá a tak otravná. No díky bohu že zemřela. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je výborná, atmosféru tento seriál má solidní, napětí je zde docela časté, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je výborná. Doporučuji. ()

Reklama

Reklama