Reklama

Reklama

Upíři

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Napůl člověk a napůl upír. Dospívající Pařížanka bojuje s nově nabytými schopnostmi a situací v rodině. Navíc ji pronásleduje tajné společenství upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Za mě strašné zklamání. Cokoli upírského miluju, takže když jsem na to narazil v nabídce Netflixu, hned jsem po tom skočil jako hladový pes. Seriál o upírech, francouzského původu a navíc s tak božím vizuálem, to by mohla být pecka, myslel jsem si, i když zdejší nízké hodnocení už ve mně bohužel vyvolávalo pochybnosti. Ty se nakonec více než potvrdily - má to fakt skvělou kameru, většina záběrů je krásně barevných a hodně si s tím někdo vyhrál, a bavil mě i soundtrack. Ale po stránce postav a děje je to tak zoufale dramaticky nezajímavé, až to bolí, navíc to má fakt hnusné obsazení a povětšinou velmi špatné herecké výkony. Místo toho, aby se tam nějak víc rozvíjel ten skvělý motiv, jaké to je žít v současné Francii coby teenagerská upírka, tak se tam pořád řeší jen ta debilní upírská komunita, kterou přitom podle všeho představuje jen pár těch upírů v tom bytě, a celé to vůbec nedrží pohromadě, nedává to smysl, a nepůsobí to jako věrohodný upíří ekosystém. Takže vlastně největší slabinou té sračky je mizerný scénář, a asi i malý rozpočet, protože to celé působí dost lacině. Nebavilo mě to a dokoukal jsem to jen s velkým přemáháním, abych viděl, jak to dopadne. Osobně radím, ruce od toho pryč. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

První sezóna seriálu „Vampires“ má docela dobře našlápnuto, tak jsem zvědavý, jestli se jí v tomhle duchu podaří pokračovat. Je to pokoukání, které ocení jak hororoví nadšenci, tak ti, co mají rádi příběhy o dospívání. Je to propojení obojího, jen někdy je to zbytečně moc zaměřené na dramatickou linku. Postavy jsou ale povedené a docela jsem zvědavý na to, jestli se bude pokračovat. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vampires predstavuje pokus o upírsku ságu pre mladšie publikum. Dej príbehu sa odohráva v súčasnosti a hlavná postava mladé dievča sa ukáže ako jediná nádej pre celú komunitu. S výnimkou jednej epizódy v ktorej sa príbeh aspoň trochu zamotá potom, ako Doina napadne nestorku a konečne sa v seriály aspoň niečo deje sme svedkami veľmi zlých hereckých výkonov, primitívnych konverzácii a nezáživného príbehu. Ako tak sa to darí oživiť iba hudbe, to je však veľmi málo a treba uznať že kvalitu tohto seriálu ocenili aj užívatelia imdb s hodnotením 5,3/10. Toto je slabé ešte aj na produkciu Netflixu. ()

breebee 

všechny recenze uživatele

Mě se to teda moc líbilo, i když ty rozporuplný recenze asi chápu. Zpočátku je to takový pomalejší a člověk čeká, jestli to bude dobrý nebo ne, je to celkem zmatený, a to jak charakteristika upírů, jejich hierarchie, tak i kdo je kdo v té hlavní rodině. Ale postupně se to začne vyjasňovat a děj je zajímavější a napínavější. I když upřednostňuju trochu víc fantasy upíry, íbilo se mi, že to mělo takovej surealistickej vibe, trochu mi to připomnělo Only lovers left alive. Herci mi přišli naprosto ok. Těším se na další sérii. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama