Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět roků ve federálním vězení je dlouhá doba, ale ani ta nestačí k zapomenutí starých příkoří. Čtveřice mužů, právě propuštěných na svobodu, tohle dobře ví. Jsou to vyvrhelové, kteří zrovna přijeli do Twin Forks, a kriminál z nich ještě čpí na sto honů. Jejich chatrné a ryze účelové spojenectví je narušeno pěstní výměnou názorů v baru, po kterém jsou z města vykázáni místním šerifem. Přesto dál drží spolu, neboť v sázce je příliš mnoho – všechny ukradené peníze, které před svým zatčením stihli zakopat na hřbitově zapadákova zvaného Tomahawk Gap – smrduté díry, kterou kvůli neustálým nájezdům Apačů jeho obyvatelé už dávno opustili. (dopitak)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Poctivý tvrdý western s přívětivou stopáží. Má všechno důležité - lásku, zradu, přátelství, odvahu, zbabělost, kojoty a indiány, balík prachů a úžasné (jen občas dokreslované) scenérie. A bohužel taky nešvar mnoha westernů, to zbabělé filmařské a hlavně scenáristické klišé, které nutí indiány, aby útočili opakovaným objížděním místa, na které se obráncům nejlíp střílí. Jinak snímek na výbornou a zcela neprávem zapomenutá storka z Wild Westu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Klasicky  drsny western o pomste, peniazoch /velky balik penazi/ a o Indianoch, tusim Apaci. Vyborne dialogy, prestrelky, skoda ze sa reziserovi Fred F. Searsovi nepodarili ukecat znamejsie mena  74 % ()

Mol 

všechny recenze uživatele

IT'S TEN MINUTES TO NINE. YES, SIR, RIGHT ON THE DOT. YOU KNOW I'VE BENN WAITING FOR.. SHUT UP! TEN MINUTES TO BEN YOU'LL ALL BE OUT OF TWIN FORKS, DRUNK OR SOBER! Mno já nevím. Je to sice klasický western z 50s jaký mám rád, ale tenhle nemá hrdinu a to mi asi strašně vadilo. Nebylo komu fandit, tahle sebranka bastardů, kteří nebyli dost drsný na to aby se pozabíjeli nebo aspoň někoho pověsili mi nesedla. Sice chválím konec, kdy se vrátí do města, ale emoce ze mě nevymáčkli. Jediná fajn byla Navajo girl. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

V štandartnom westerne sú štyria bývalí trestanci zajatí po indiánskom útoku. Jeden zostal nažive a utečie so svojou novou squaw. ()

Reklama

Reklama