Reklama

Reklama

The Circle Brazílie

(pořad)
Reality-TV
Brazílie, 2020

Účinkují:

Giovanna Ewbank

VOD (1)

Obsahy(1)

Mají být sami sebou, nebo někým jiným? Na vítěze zábavné reality show čeká 300 000 realů. Stačí umět správně flirtovat, navazovat vztahy a předstírat on-line identitu. (Netflix)

Recenze (6)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Díky latinskoamerickému temperamentu daleko zábavnější než americká verze. Našel jsem si velkou favoritku - Marina byla neuvěřitelná nejen pro své obří pozadí. Moderátorčino vykoupení ve finále. Někde mezi: Většina gayů a jedna lesba - všichni tam měli jít za sebe, byli zajímavější než jejich fejky. Mínusy: Gaybol a "tetička Julie". Přeafektovaný Dumaresq na jedné straně, machové na druhé. Střih - u americké verze jsem chápal, proč se drží "Rebecca", u brazilské mi unikal důvod obliby "Lumy". A především jsem nepochopil vzestup Ray a propad Mariny. Do finále byly moderátorčiny komenty zhola zbytečné. Hodnocení: 73%. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

V porovnání s USA (férovější pojetí a přátelství) a Francií (samá taktika) jednoznačně (nej)slabší mix obojího. Postavy jsou nemastné neslané, a ani se tady pořádně za celou sérii neumí rozhodnout, jestli se teda chtějí spíš kamarádit nebo taktizovat. Jejich hlavním motivem je odhalit podvodníka, kterých je tady zdaleka nejvíc a většina z nich působí, že pokud by se vydávala sama za sebe, byla by zajímavější. O Brazilcích se tu dozvíme jen to, že mají daleko větší tendence k otevřené bisexualitě a twerkování než ostatní státy. I přes slabší postavy mě ale série opět udržela při chuti sjet jí pomalu v kuse a velké plus za to, že se vítězem stal jediný hráč, který si na nic nehrál, netaktizoval a vystupoval férově. Budou-li další série, třeba si další soutěžící vezmou příklad z toho, že se ve všech zemích nakonec nejvíce daří těm, kdo nejsou fake a netaktizují. #Býtlepšímčlověkem #Těšímsenaanglány. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Verze, která je o poznání lepší než americká, a to čistě z herních důvodů. Cast je podobně sympatický, ale hraje strategicky a nevylučují se tu jen nově příchozí tak, aby se udrželo jádro o.g. players. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

americká verze byla pro mě guilty pleasure,ta brazilská mě ovšem bavila o poznání méně.Poměrně dlouho mi trvalo,než sem si vůbec dokázal zvyknout na tu brazilskou náturu.V rámci "reality" show je to ovšem pořád ještě ok,jakkoliv ten koncept (vzhledem k tomu že vybírají typově hodně podobné lidi) má hodně omezenou životnost a nebude bavit donekonečna...60% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Po prvním The Circle jsem dala šanci i Brazilcům a bavila se +/- stejně. Akorát tady jsem měla míň oblíbenců. Luma mě bavila od začátku do konce a moc jsem jí přála výhru. Fajn byla i Marina. Musím říct, že tam byly fakt krásný holky - na Ray jsem mohla oči nechat, když přicházela do Kruhu :D Taky se mi líbilo to propojení Brazilců s hudbou, jak začli hrát tak kroutili svýma zadkama všichni bez rozdílu. ()

zuzza11 

všechny recenze uživatele

Prvni jsem videla americke dily. Prakticky shlednuto cele za jeden den, nemohla jsem se odtrhnout. Avsak tady ta brazilska me vubec nezaujala. Takovi psycho lidi 😁 ()

Reklama

Reklama