Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po více než 50 let Ozzy Osbourne ztělesňuje rock 'n' roll. Dokument sleduje život Ozzyho od chudobného dětství, přes pobyt ve vězení, až po velkou metalovou skupinu Black Sabbath a úspěšnou sólovou kariéru oceněnou Grammy. (Shr1nK)

Recenze (14)

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Biografie je spíše takovým pokračováním seriálu Osbournovi, takže více než o hudbě se dozvíte všechny ty profláknuté špatnosti, co Ozzy za život napáchal a zažil, vše dokonale podbarvené vhodným hudebním doprovodem, abyste věděli, co si máte myslet, rozhovory s celebritami, co nemají co říct (Ice-T) atd... typická americká (bulvární) produkce. Ale kdo ho má rád, bude potěšen, i když nic nového se nedozvíte. V rámci žánru za 3,5. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších dokumentov, aký sa v posledných rokov natočil. Niečo podané spôsobom, aby ho vedel pochopiť, aj ten čo o Ozzy Osbournovi doteraz toho veľa nevedel. Myšlienka jeho syna hovorí za všetko. Urobil spustu pičovín a koľko krát bol chuj, ale jeho prínos je oveľa väčší, než ktorákoľvek z jeho chýb. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„JSEM ROZPOLCENÁ OSOBNOST. OZZY OSBOURNE A JOHN OSBOURNE JSOU DVA RŮZNÝ LIDI. JOHN OSBOURNE S VÁMA TEĎ ZROVNA MLUVÍ, ALE POKUD CHCETE OZZYHO OSBOURNA, TAK PŘEVEZME KONTROLU…“ /// Něco málo – ale to hlavní… z deníku šílence. OZZY JE BŮH! Nebo Satan? Vyprávění - Ozzy, Sharon, kámoši, animovaný sekvence, archivní záběry a fotky. Má to styl a hlavně je o čem povídat. Zasranej Pán temnot tak, jak by jsme si ho měli pamatovat! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moje závislost je větší než srdce. 2.) Přesvědčím se, že od netopýra chytnu leda tak hovno. 3.) Thx za titule „Dede76“. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Hodně osobní dokument a přiznám se, že ke konci mi i slza ukápla. Rocker srdcem i duší, neúnavnej šílenec a rebel, ale když ho milujete, pak není co řešit. 🎤🎸🤘  "Moje publikum je lepší, než jakákoliv droga, alkohol, sex, ženská, nebo vztah. Teda krom nejbližší rodiny. Je to nejlepší milostnej vztah mýho života. Vztah s publikem." Ozzy Osbourne ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Tady není o čem, když ho milujete. Jak se tak dívám, poslouchám a čtu, tak se jen utvrzuju v tom, co tak už dávno cítím. Zbožňuju ho a vůbec se Sharon nedivím. Zlé jazyky řeknou, že je to pro peníze, ale to je naprostá zhůvěřilost, ta ženská si ho narazila, když byl na dně a jednoduše v něj věřila a taky věřila v toho bezradnýho klučinu uvnitř. Proto ho zvedla a nechala si celý léta líbit jeho úlety a proto i on miluje jí a opakuje, že mu zachránila život a že JE jeho život. Tenhle dokument, ač v něm vidíme xkrát viděné, je dojemně vymyšlen tak, že před Ozzyho očima defilují významný kapitoly jeho kariéry. Je to šíleně dojemný a můžu si připomínat netopýry a holubice a slepice a já nevím, co všechno Ozzy povraždil a znesvětil, ale stejně to je originál, úžasný zpěvák s citem a hlasem, který si nelze s nikým jiným splést. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama