Reklama

Reklama

Seriál Správná šestka byl vytvořen v česko-německé koprodukci a již jeho námět, tvůrci a herecké obsazení slibují skvělou zábavu. Tak jako seriál natočený na motivy románu Karla Poláčka „Bylo nás pět“, i Správná šestka nás přivádí do malého městečka 30. let minulého století, kde budeme sledovat humorné příběhy, které zažívá parta dětí, jejich rodiny a všichni obyvatelé tohoto městečka. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Čokoláda Milka navarená podľa receptov súdruhov ČSSR za imperialistické peniaze nemôze chutiť ako domáce buchty. 50% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Myslím, že to svému účelu posloužilo výborně. Koprodukční dětské seriály z počátku 90 let mají své kouzlo. Stella Zázvorková stylově poslouchá na gramofonu Marlene Dietrich a kolem ní pobíhá dětská parta, která se už brzy ukáže jako ideální pro Bylo nás pět. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 0/10/// +pro děti kolem 6 let poučné, obsazení -pro děti existuje mnoho lepších a novějších seriálů, obsazení pro děti pozbyvá platnosti a dospelý si zoufá/// Přiznám se že děj mě zaujal (zkutečně je to poučné), a v 6 letech by se mi to nejpíš líbilo. Ale osobně bych to svým dětem nepustil už jen proto že bych se s nimi na to nedokázal dívat/// Celkem 40%/// ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Bylo nás 5 na německý způsob. Otřesné. Hvězdička je pro Jakuba Hladíka, jehož jako tučného Otakárka naprosto zbožňuju a kdykoliv ho vidim, zvedne mi to náladu:-) V tomto seriálu hraje postavu Friedhelma (naprosto příšerné jméno). ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Předchůdce "Bylo nás pět" (TV seriál), ale co mě nejvíce naštvalo a stáhlo hodnocení je to, že tento seriál s českými herci je udělaný pro NĚMCE!!!!. Jinak dobré výkony předváděli malincí herci. Celkový dojem:Líbilo se mi to, ale nejvíce mě nasralo, že je to pro Němce.48%Přístupnost:přístupný ()

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

Tak tohle si opravdu nezadá s kvalitní chlévskou mrvou! Proč to jenom nezůstalo v německu?? Jaká škoda že nám to naši "dobří sousedé" vecpali zpět a ještě seriál chytil opravdu příšerný dabing. Fuj, fuj a do třetice všeho hnusu fuj! ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Ouu shit. Něco na způsob Bylo nás pět. Možná bych tomu dala hvězdiček víc, ale pouze v případě, že by se to celý předabovalo, aby čeští herci mluvili sami sebe (myslim ty děti). Takhle se to nedá!! Btw nezdá se Vám, že Hela vypadá jak malá Mena Suvari? 45 % ()

Paity 

všechny recenze uživatele

I po těch letech to vnímám jako takové značně podivné Bylo nás pět, které se kvalitou nedá vůbec srovnávat. Možná proto, že někteří herci trochu povyrostli. ()

Reklama

Reklama