Reklama

Reklama

Lovec krokodýlů

  • Austrálie The Crocodile Hunter: Collision Course (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Steve Irwin je lovec krokodýlů, milovník divočiny a skutečný hrdina. Ale že by byl mezinárodním špiónem? To je absurdní domněnka, která přiměje dobrodruha světového formátu, aby strčil nos přímo do špionážní aféry, jejíž nitky vedou až do Bílého domu. Poté, co vládní špionážní satelit spadne na území severního Queenslandu, CIA se domnívá, že Steve a Terri Irwinovi jsou agenti, kteří z něj uloupili přísně tajné materiály. Černá skříňka musí být bezpodmínečně nalezena a proto se do australské buše vydává dvojice skutečných agentů Bob Wheeler a Vaughan Archer. Netuší ovšem, že jediným Irwinovým cílem je zachránit a přemístit krokodýla, po němž pase místní farmářka, vdova Brozzie... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (53)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film je poněkud slabší jak seriálové epizody, ale přes to všechno když se díváte na Steva, tak se ani tak nedíváte na to jakým směrem se udává duch filmu, a o tom to je, o něm, .... škoda ho :( svět přišel o jednoho bláznivého chlápka, který uměl zapůsobit na všechny generace a přitom je ještě poučit ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Film spíše pro mladší publikum, tak pitomý, až je zábavný...a díkyBohu čiší nadsázka a plánovaná stupidita z každého záběru, hlavně pasáže ze stanoviště CIA, kde se řeší záležitosti života a smrti a při tom se v pozadí promítají různé šílené pózy Steva - Steve vzhůru nohama, Steve s hlavou v krokodýlovi, vykreslení Stevea jako protiamerického agenta....tenhle film se NEbere vážně! Zkrátka další pokus přiblížit Irwinovu práci širšímu veřejnosti...a to se cení. Čtvrtá * jen díky tomu, že účel filmu nebyl namastit si kapsu. RIP ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Nevíte, jestli máte chuť na dokument o nebezpečných zvířatech, nebo spíš na pošahanou zápetku o honu za černou skříňkou po zemi, kde nehrozí žádné nebezpečí, tj. Austrálii? Tady máte obojí, ale je třeba hodně nadsázky a myslím, že film byl tvořen hlavně z nadsázky, jinak by neměl příliš mnoho smyslu. Pokud by to totiž člověk bral vážně, připadalo by mu, že je připoutaný k židli u televize a někdo mu neustále přepíná ovladačem z jednoho pořadu na druhý a na konci už je z toho měnícího se děje a postav chudák tak zmatený, že se všechny postavy dostanou do jedné dějové linie :-). Rozhodně jsem děj nevnímala jako příklad č. 1, tedy jako většina komentářů tady. Přečetla jsem si, že chudák Steve Irwin už není mezí námi, ďábel, jeho neskutečná láska k zvířatům ho nakonec odrovnala, klobouk dolů před ním. Ale nejen kvůli němu dávám 4*, prostě se mi to nějak líbilo a ani mi nevadilo, že je to mišmaš, někdy prostě sednete k bedně a ani nevíte, na co máte náladu, tady to bylo 1:1, že se vám bedna odvděčí. ()

Grafito 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem byl Steve Irwin naprostý imbecil.. kdo jiný by střemhlav skákal do řeky za krokodýlem.. do písku po jedovatým hadu.. nebo chytal elektrickýho rejnoka za jeho elektrický osten.. nicméně kdo se může pochlubit takovou životní silou a energií jako tenhle australský pošuk.. že se při životu, jaký vedl, dožije 44 let.. to asi nemohl čekat ani on.. každopádně velký sympaťák a člověk mu tak odpustí i tenhle naprosto zbytečný film.. beru to tak, že to bylo natočený hlavně pro děti a ty se mohly i docela bavit.. ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pár dílu jeho seriálu a přišlo mi, že si zahrává až moc, no vymstilo se mu to, ale nebudu soudit někoho kdo už to má zasebou, rozhodně jsem mu to nepřála. Každopádně tenhle film je opravdu šlápnutí vedle, dokumentární prvky s popisem zvířátek fajn, otázka co na to ty zviřata, ale zbytek docela prusvih :-). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Všechny "kousky" ve filmu byly provedeny stejně jako ve všech seriálech Lovce krokodýlů, tedy Stevem samotným. (MeanWhile)
  • Brozzinin manžel, kterého můžeme vidět na svatební fotografii, je ve skutečnosti Wes Mannion, nejlepší přítel Steva Irwina a zároveň ředitel „Australia Zoo“. (MeanWhile)

Reklama

Reklama