Reklama

Reklama

Lovec krokodýlů

  • Austrálie The Crocodile Hunter: Collision Course (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Steve Irwin je lovec krokodýlů, milovník divočiny a skutečný hrdina. Ale že by byl mezinárodním špiónem? To je absurdní domněnka, která přiměje dobrodruha světového formátu, aby strčil nos přímo do špionážní aféry, jejíž nitky vedou až do Bílého domu. Poté, co vládní špionážní satelit spadne na území severního Queenslandu, CIA se domnívá, že Steve a Terri Irwinovi jsou agenti, kteří z něj uloupili přísně tajné materiály. Černá skříňka musí být bezpodmínečně nalezena a proto se do australské buše vydává dvojice skutečných agentů Bob Wheeler a Vaughan Archer. Netuší ovšem, že jediným Irwinovým cílem je zachránit a přemístit krokodýla, po němž pase místní farmářka, vdova Brozzie... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

helrohir 

všechny recenze uživatele

Absolútny výplach scenáristickej bezradnosti. Na čo je takýto druh filmu vlastne dobrý? Keď sa spojí niečo, čo len s ťažkosťami môžem nazvať "príbeh" s pracovnými výstrelkami Steva Irwina, výsledkom je úplne zbytočný film. Jednu hviezdu dávam práve kvôli Stevovi Irwinovi, ktorého prácu si veľmi vážim. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

To, že byl Steve Irwin šílenec, ví každej, kdo zná jeho jméno. Tenhle film je spíše dokumentem, mající v Irwinově podání (zapálení pro věc, vysvětlivky, zvukové citoslovce s impulzivní gestikulací, manipulace s agresivními zvířaty) absolutní jedinečnost. Bohužel na dokument je navlečen příšerný příběh s nějakými agenty, kteří pátrají po jakési "černé skřínce", co zbyla z jednoho tajného satelitu, který shořel na oběžné dráze Země. Celkově to pak působí docela divně. Každopádně Irwin byl výjimečný člověk. Čest jeho památce. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Akorát Irwin a jeho sled scének z jeho dokumentů a do toho se tu a tam objeví nějaká zápletka úplně mimo to co ve filmu dělá Irwin a to se celý nakonec propojí. Fakt netušim koho tohle napadlo, ale větší blbost už asi z toho udělat nemohli. Ty scénky jsou sice samy osobě zajímavý, Irwin to umí podat vtipně , ale takhle zakomponovaný do filmu ty jeho přednášky a vtípky působý příšerně lacině a trapně a o akčních scénách se nemá smysl ani bavit. Novej krokodýl Dundee z toho fakt nebude ()

ic 

všechny recenze uživatele

To že zde vystupoval Steve ještě neznamená, že jde mělo jít o dokument... ti co čekali dokument se museli asi dost divit. Stevovi se ale povedla perfektní autoparodie, komu se zdá že i jeho dokumenty jsou dost crazy má tady jako třešničku na dortu tajné agenty CIA FBI a buhví co ještě. Dokumentární vložky jsou perfektně přikreslené hordou superlatuvů a z naprosto neškodných zvířat se stávají nejjedovatější hadi, nejagresivnější pavouci a tak. Jinak mě tak ale pořád něco scházelo... možná to byl Chuck Norris, možná pověstné nasírání zvířat... fakt nevím. ()

Sofius 

všechny recenze uživatele

Úžasný film, už si nepamatuji, kdy jsem se naposledy takhle dobře pobavil. Je to takový "zapomenutý klenot", který mi stylem hodně připomíná filmy Jamieho Uyse jako jsou The Gods Must Be Crazy, The Gods Must be Crazy II nebo Animals Are Beautiful People, tentokráte v australském vydání. Komu se líbilo šílet s bohy, tohle by si neměl nechat ujít jako oddechový film pro smutný deštivý den. Děkuji, Steve. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Všechny "kousky" ve filmu byly provedeny stejně jako ve všech seriálech Lovce krokodýlů, tedy Stevem samotným. (MeanWhile)
  • Brozzinin manžel, kterého můžeme vidět na svatební fotografii, je ve skutečnosti Wes Mannion, nejlepší přítel Steva Irwina a zároveň ředitel „Australia Zoo“. (MeanWhile)

Reklama

Reklama