Reklama

Reklama

Lovec krokodýlů

  • Austrálie The Crocodile Hunter: Collision Course (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Steve Irwin je lovec krokodýlů, milovník divočiny a skutečný hrdina. Ale že by byl mezinárodním špiónem? To je absurdní domněnka, která přiměje dobrodruha světového formátu, aby strčil nos přímo do špionážní aféry, jejíž nitky vedou až do Bílého domu. Poté, co vládní špionážní satelit spadne na území severního Queenslandu, CIA se domnívá, že Steve a Terri Irwinovi jsou agenti, kteří z něj uloupili přísně tajné materiály. Černá skříňka musí být bezpodmínečně nalezena a proto se do australské buše vydává dvojice skutečných agentů Bob Wheeler a Vaughan Archer. Netuší ovšem, že jediným Irwinovým cílem je zachránit a přemístit krokodýla, po němž pase místní farmářka, vdova Brozzie... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Irwina často pozoruji na Animal Planet , dokáže strčit hlavu k hadovi a do tlamy ji zasune komukoli . Tenhle film je přesně v tomhle duchu, vyberte zvířata co se jich bojíte jedovatý hady, pavouky a co ja vím co všechno a hodťe mezi ně Irwina . ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Obrovský nesmysl, který by nezachránila ani sebevětší hvězda filmového plátna. Zbytečný film, který se může líbit obdivovatelům nedávno zemřelého Stevea Irwina. ()

tron 

všechny recenze uživatele

U ľudí, ako je (bol) Austrálčan Steve Irwin (ďalej napr. Timothy Treadwell, Dian Fosseyová alebo George Adamson) inteligentný človek s pozorovateľským talentom chápe určitú ich „filozofiu“, prečo robia veci, ktoré sa ostatným zdajú byť... bizarné. Tento film sa nedá objektívne zhodnotiť, pretože otrasná zápletka s CIA je hlúpym a zbytočným maglajzom v okolí toho, čo je najdôležitejšie: Steve Irwin a jeho stretnutia s často smrteľne nebezpečnými tvormi na faunu a flóru odjakživa bohatej Austrálie. Za príbeh a herecké výkony max. 20%, ale za Irwina ako takého 60%. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

To, že byl Steve Irwin šílenec, ví každej, kdo zná jeho jméno. Tenhle film je spíše dokumentem, mající v Irwinově podání (zapálení pro věc, vysvětlivky, zvukové citoslovce s impulzivní gestikulací, manipulace s agresivními zvířaty) absolutní jedinečnost. Bohužel na dokument je navlečen příšerný příběh s nějakými agenty, kteří pátrají po jakési "černé skřínce", co zbyla z jednoho tajného satelitu, který shořel na oběžné dráze Země. Celkově to pak působí docela divně. Každopádně Irwin byl výjimečný člověk. Čest jeho památce. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Akorát Irwin a jeho sled scének z jeho dokumentů a do toho se tu a tam objeví nějaká zápletka úplně mimo to co ve filmu dělá Irwin a to se celý nakonec propojí. Fakt netušim koho tohle napadlo, ale větší blbost už asi z toho udělat nemohli. Ty scénky jsou sice samy osobě zajímavý, Irwin to umí podat vtipně , ale takhle zakomponovaný do filmu ty jeho přednášky a vtípky působý příšerně lacině a trapně a o akčních scénách se nemá smysl ani bavit. Novej krokodýl Dundee z toho fakt nebude ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Vzdejme čest Lovci Krokodýlů... Je všem doufám jasné, že plné hodnocení nedávám ani tak filmu, jako Steveovi Irwinovi. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Je to sice stupidní, až to někdy opravdu překračuje všechny rozumné meze, ale zároveň zábavné a to tak že velice hodně. Irwinův pořad občas sleduji a vytvořil jsem si k němu jistý druh slabosti a proto nemohu jít s hodnocením níže. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Humus nad všetky humusy .... Preexponovaný Steve Irvin vlastne spravil z dokumentu film s dementnou zápletkou, ktorá tvorí len nepatrný doplnok filmu .... brrrrr. Never more ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film je poněkud slabší jak seriálové epizody, ale přes to všechno když se díváte na Steva, tak se ani tak nedíváte na to jakým směrem se udává duch filmu, a o tom to je, o něm, .... škoda ho :( svět přišel o jednoho bláznivého chlápka, který uměl zapůsobit na všechny generace a přitom je ještě poučit ()

Boogeyman odpad!

všechny recenze uživatele

Budiž Stevovi Irwinovi země lehká, ale dle mě to byl magor! Jeho dokumenty spočívaly v tom, že násilně vytrhoval zvířata z jejich klidu a dráždil a provokoval, aby na něj pokudmožno útočily a on nám mohl ukázat, jak je hustej, když se jich nebojí! No a tenhle film je vrchol debility! ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Dobrá podívaná, neboť si říkám, že Steve Irwin je neskutečnej idiot (vždyť on je schopný strčit hlavu i nezajištěnému žralokovi do držky) a musim se pořád gebit, čeho je schopnej. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že jsem celkem rád sledoval Stevea Irwina při lovení různých nebezpečných plazů ale tohle jsem nevydržel ani 10 minut. Trapná blbost těžící z popularity tohoto blonďatého blázna. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Nevíte, jestli máte chuť na dokument o nebezpečných zvířatech, nebo spíš na pošahanou zápetku o honu za černou skříňkou po zemi, kde nehrozí žádné nebezpečí, tj. Austrálii? Tady máte obojí, ale je třeba hodně nadsázky a myslím, že film byl tvořen hlavně z nadsázky, jinak by neměl příliš mnoho smyslu. Pokud by to totiž člověk bral vážně, připadalo by mu, že je připoutaný k židli u televize a někdo mu neustále přepíná ovladačem z jednoho pořadu na druhý a na konci už je z toho měnícího se děje a postav chudák tak zmatený, že se všechny postavy dostanou do jedné dějové linie :-). Rozhodně jsem děj nevnímala jako příklad č. 1, tedy jako většina komentářů tady. Přečetla jsem si, že chudák Steve Irwin už není mezí námi, ďábel, jeho neskutečná láska k zvířatům ho nakonec odrovnala, klobouk dolů před ním. Ale nejen kvůli němu dávám 4*, prostě se mi to nějak líbilo a ani mi nevadilo, že je to mišmaš, někdy prostě sednete k bedně a ani nevíte, na co máte náladu, tady to bylo 1:1, že se vám bedna odvděčí. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Film spíše pro mladší publikum, tak pitomý, až je zábavný...a díkyBohu čiší nadsázka a plánovaná stupidita z každého záběru, hlavně pasáže ze stanoviště CIA, kde se řeší záležitosti života a smrti a při tom se v pozadí promítají různé šílené pózy Steva - Steve vzhůru nohama, Steve s hlavou v krokodýlovi, vykreslení Stevea jako protiamerického agenta....tenhle film se NEbere vážně! Zkrátka další pokus přiblížit Irwinovu práci širšímu veřejnosti...a to se cení. Čtvrtá * jen díky tomu, že účel filmu nebyl namastit si kapsu. RIP ()

Reklama

Reklama