Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zazie žije ve společném bytě se svými přáteli, sukničkářem Patrickem a drahouškem Antonem. Všichni tři jsou naprosto neschopní milostných vztahů. Najít pravou lásku? Nikdo to nepotřebuje a Zazie je o tom přesvědčená. Jednoho dne jí nejlepší kamarád z dětství Philipp pošle pozvánku na svatbu, ale dopis uvízne v její přeplněné poštovní schránce na celé měsíce. Když Zazie konečně obdrží opožděné pozvání, čeká ji další nepříjemné překvapení: svatba se má konat hned následující den! A aby toho nebylo málo, Philippova vyvolená nevěsta je nafoukaná a zlá Franziska. Rozhodně to pro něj není ta pravá! Zazie se rozhodne podniknout vše pro to, aby mu zabránila udělat největší chybu jeho života. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že ten stokrát vykradený nápad s časovou smyčkou - respektive móda filmů, které na tom staví - už mi přijde silně otravný, a po této poslední zkušenosti už jich mám přímo po krk a dám si na ně příště pozor. A zrovna v tomto případě je to navíc podáno silně nepovedeným způsobem - herecké obsazení mi bylo krajně nesympatické, děj je zoufale dramaticky nenápaditý, fádní a nevtipný, hraje k tomu příšerný soundtrack, a celé se to tak nesnesitelně táhne, že jsem měl subjektivně pocit, že to má minimálně 2 hodiny, ne-li více. Srdečně radím, obloukem se té kravině vyhnout, a ušetřit si pozornost pro něco lepšího (můj soukromý tip na romantickou komedii o svatbě je třeba - u nás naprosto neznámý - španělský snímek Ahora o nunca). ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Mělo mě už zarazit to, že to šlo na hbo tam moc dobré filmy nejsou. Zazie měla nejlepšího kamaráda jednou se s ním vyspala odcizila se mu a už se neviděli po x letech jí dojde pozvánka na jeho svatbu, kterou chce překazit a pak to jede pořád dokola jelikož se jí ten den pořád opakuje. Bohužel to není vtipné ani romantické a celkově to působí dojmem jako ty romantické komedie co jedou na pásové výrobě třeba na Prima Love nebo na Hallmarku. 20 procent ()

Reklama

Awer 

všechny recenze uživatele

Po Nadměrné velikosti pro mě další letošní festivalové rozpačito. A to jak po řemeslné stránce, tak z pohledu hodnotového poselství. Světlé chvilky to rozhodně má, začátek je opravdu velmi slibný, ale ostrost se nesmírně rychle rozplizne a pak jsou to prakticky až do konce spíš ty momenty než nějaká setrvalá nálož. Použití některých prvků (jako hajzlbáby-filozofky) je vysloveně mechanické, předvídatelné a působí jen jako neschopnost rámovat děj bez tvrdé postavy vypravěče. Nepřidává tomu ani ona mravní message. Ač film o mladých, je to minimálně v Česku boomerská opěva toho, jak je vlastně všechno konzervativně krásné a OK. Způsob, jakým k takovému obrazu film dospívá, je navíc neskonale naivní a působí asi jako představy sedmiletého dítěte nebo mimozemských dovolenkářů, jak to tedy v té lidské společnosti funguje. Kde Groundhog day filmařsky zářil a ideově vykračoval z konzervy, bere JDN solidní zpátečku. Je to bohužel širší trend a osobně o tohle žáčkovské cringy "v pořádku" vůbec nestojím. ()

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele

Na této romantické komedii v uvozovkách není nic romantického a téměř nic vtipného. I česká komedie Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je očividně lepší než tento německý kinofilm. Představa nevěsty, která podvádí ženicha den před svatbou, je skutečnou noční můrou. Film nezachránily ani přední mladé německé herečky Rittberg a Schüle. Druhá z nich hraje nesympatickou nevěstu a nepodává ani příliš dobrý herecký výkon. Alespoň já jsem u ní zvyklý na něco dost jiného. 20 % ()

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

Zdařilá komedie, která se zasekne v časové smyčce. Musím velmi pochválit cast, který je sympatický a vzhled skvěle doplňuje charakter postav. Každý den stále znovu a znovu již není nic nového na trhu, ale příjemně to funguje, tedy alespoň po většinu filmu. Posléze se dny opakují stále dokola a nic nového nepřináší a vyřešení časové smyčky se také nepátrá. Jak se nakonec ona dívka vysvobodila mi přijde jako velké ulehčení scénáře a celkem zklamání na závěr. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na jaře 2019. (ČSFD)

Reklama

Reklama