Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cesar a Vince jsou vysloužilí boxeři a nejlepší přátelé. Osud im přihrál šanci pořádně si vydělat, má to ale háček - musí do Las Vegas. Nabídne se jim Grace, současná Cesarova a bývalá Vinceova přítelkyně, která je sveze svým autem. Cestu do města hazardu a boxu ale zkomplikuje sexuálně neukojená stopařka, před kterou si není jistý žádný z mužů, ba ani Grace. V nečekaných komických situacích vyjde na povrch mnohé, třeba že Cesar byl rok homosexuálem, a kdysi už ve Vegas boxoval. Konflikt mezi kamarády se nakonec změní v souboj o to, kdo získá Grace. Podaří sa jim vůbec dorazit na zápas v plném zdraví? A kdo z nich nakonec zvítězí? (SPI Film)

(více)

Recenze (46)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když ti někdo vrazí něco do zadku, nepotřebuješ celej rok na to, abys zjistil, že ti to nesedí." Slovní přestřelky mezi bývalými boxerskými skoromistry světa, bývalými partnery bad girl Grace, podepisovači nevýhodných smluv a ruletovými "mágy", mne bavily. To však bylo v podstatě všechno, protože cesta zvrásněnou krajinou trvala na můj vkus moc dlouho, sex s nadrženou Liou příliš krátce a těch přibližně deset počítání při jednom zápase na mě bylo trošku moc. ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Je to docela zajímavý film, samozdřejmě to má fůru chyb a nepřesností a taky třeba jízda autem je docela nudná, až na určité části (Lucy Liu). Taky souboj byl zmatený a trošku ujetý. Ale uznávám, že jsem se bavil celou dobu, někdy sice více, někdy zase méně, ale všechno to dorovnává ten překrásný mustang. Určitě nelituju, že jsem se na tento film podíval, ale na druhou stranu neplánuju, že bych se na to v nejbližší době díval znovu. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek především poukazuje na fakt, že i dlouholetí přátelé se vlastně vůbec neznají. A kdy jindy může veškerá tajemství a zášť jednoho k druhému vyplavat na povrch, než během dlouhé cesty v osobním autě. Dosud nejlepší přátelé Cesar a Vince jedou na vzájemný zápas v boxu si slušně vydělat, ale vše se poněkud zvrhne. V ringu se už nejedná o přátelský souboj, ale o skutečný tvrdý boj. A za vším stojí žena. Snímek je živý a vtipný, což je hlavní devízou. Jedná se tak trochu o netradiční sportovní film, kde se Antonio Banderas a Woody Harrelson dokonale vyřádili. První polovina příběhu sleduje jejich cestu, kde rekapitulují svůj život a vyjasňují si určité věci. Druhá už přípravy a zápas, který není zase až tak špatný. Ani Mike Tyson se nestačí divit. Snímek stojí svojí kvalitou za uvážení. Nic podobného tu dosud nebylo. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Obě, první komediální road movie část i druhá sportovní část, mě nadchly. Nevím, proč je zdejší hodnocení tak špatné. První část nám vykreslí charaktery hlavních hrdinů a jejich bývalé přítelkyně. Woody i Antonio jsou sympatičtí, Woody hláškuje jako vždycky a s vyholenou hlavnou a namakaným břichem mu to sedí. Mám toho týpka zkrátka rád, ať už pro jeho životní postoje, tak pro jeho chování, které je mi dost blízké. Boxerská část je natočená taktéž dobře (Rocky by mohl závidět). Více se mi zde líbí Woody, který vypadá, jako by se boxem živil celý život. Opravdu, ty pohyby jsou na jedničku. Také zde zaujme cameo řady hollywoodských a boxerských celebrit (včetně Tysona). Celý mač sice vyvrcholí tak, jak jsem čekal, nicméně na výsledném dojmu nic neměním. ()

Skalda 

všechny recenze uživatele

Tak trošku zklamaní - na road movie typu někam jedeme a tam se popereme mi ke štěstí opravdu nestačí. Trochu to žehlí závěrečná bitka, okořeněná sem tam originálním nápadem ale na celej film to je sakra málo a ani takový koně jako sou Banderas a Harrelson to neutáhnou i když je z kozlíku povzbuzuje Sizemore a Lucy Liu...Asi ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se měl objevit i William Ross, jeho scény však zůstaly ve střižně. (Terva)
  • Pro svoji postavu Vince Boudreaua čerpal Woody Harrelson inspiraci od skutečné postavy světa profesionálního boxu portorikánsko-americké národnosti Angela Manfredyho. (Conspi)
  • Natáčelo se v amerických státech Kalifornie a Nevada a v Chorvatsku na ostrově Hvar. (Terva)

Reklama

Reklama