Reklama

Reklama

Porušení zákona

  • Irsko Broken Law (více)
Trailer

Příběh dvou bratrů stojících na opačných stranách zákona. Dave Connolly je uznávaným členem policejní jednotky Garda Síochána. Jeho oddanost policii je však po zpackané loupeži ohrožena odcizeným bratrem Joeem, bývalým trestancem. Dave je náhle zapleten do kamufláže a naváže vztah s nešťastně vdanou Amií, která je shodou okolností také obětí posledního zločinu jeho bratra. Napínavý thriller zkoumá loajalitu k rodině, dědictví i to, jak daleko jsme ochotni zajít, abychom ochránili své blízké. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně nebylo marný. Rozhodně bych neřekl, že se jedná o nějakou ob krimi, to má z krimi jen tak lak, ale v globale bych v tom spíš viděl až sociální drama, je docela škoda, že se zprasil konec, doslova odflákl, to bych dal i čtyři ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

připomělo mi to dějovou linku filmu s Ruffalem Co tě nezabije...Tenhle se mi líbil mnohem víc, není v něm to americké klišé...Už jen přepadení banky je naprosto jednoduché až imbecilní,spontánní.Tenhle příběh má rychlý spád .Dobrá kamera a režie.Vše napěchované v devadesáti minutách.V obsazení žádné hvězdy a o to líp se zhostili svých rolí ()

Reklama

Bratyslavcan 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý námet na film, no myslím si, že spracovanie mohlo byť lepšie. Sem-tam sa to tvárilo byť vtipne a niekedy to vtipné aj naozaj bolo. Za ďalšie, nie som typ, ktorému by nadávky vo filme vadili, ale slova f*ck (v írskom podaní "fok") som bol presýtený neskutočným spôsobom. Ku koncu to bolo v každej druhej vete. Herecké výkony tiež nič extra. Plusom bol zaujímavý soundtrack, ktorý by sa mi do filmov normálne možno nehodil avšak tu to znelo dobre. Celkový dojem z filmu mám aj napriek všetkému celkom dobrý. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

O katoličkách jsem měl jinčí představy. V celém filmu se jich objevilo celkem pět. Dvě by se - prostě tak na ulici když na ně houkli z auta - nechaly sbalit, kdyby nešlo jen o vykouření. Další Irku si Joe opřel v záchodové kabince pouhou půl minutu poté, co se viděli u výčepu. Zadanou. A čtvrtá, vdaná bankovní úřednice, skončila v posteli s policajtem po 24 hodinách od jejich prvního setkání. Čest ženám ze zeleného ostrova zachraňuje, mohu-li to tak říct, jediná důchodkyně. Nicméně kdo ví, co by se stalo, kdyby se kolem mihnul někdo 60+? ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Zpočátku nudně nijaký, než mi bliklo, že to není jen tak nějaký propojovadlo. Mazaně domakanej příběh s vcelku fajn postavičkami, který se do sebe tak zajebou, že to snad víc ani nejde. Rád bych k tomu napsal že to je dobrý, nebo blbý, nebo tak něco, ale je to celý tak krutě svý, že vynechám hlubší moudra, ať si to raději každej pobere po svým. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama