Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obličej normálního slušného mladíka není zrovna nejlepší výbavou, pokud chcete mít úspěch na schůzce s dívkou. O tom se stále dokola přesvědčuje pětadvacetiletý venkovan Eddie, který přijel do New Yorku, aby se vyhnul své bývalé milence. Najít si práci a podnájem není pro nadějného genetického výzkumníka problém, horší je to ale s novou známostí. Ed se sice brzo seznámí s uzavřenou muzikantkou Lee, ale ta o něj nejeví zájem. Ve vědě jde badatelům občas na ruku náhoda - je možné, že by tentokrát okolnosti nahrály Edovi i v lásce? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Typický produkt americké nezávislé scény 90. let. Nezávislé filmy vznikají buď proto, že jsou příliš avantgardní, příliš provokativní nebo příliš všední pro to, aby je financovala velká studia. Pro Edův příští krok platí ten poslední důvod, tedy jde o levnou, ryze konverzační komedii, která nic zásadního neřeší a která do příštího dne vymizí z paměti. Nicméně je to příjemný film, který je slušně obsazený a odehraný. Celkový dojem: 60 %. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Další >tuctový< nezávisláček, jasně že z N.Y.C., jasně že zaplněn sympatickými figurkami, jasně že přesycen sympatickými řečmi, jasně že podkreslen sympatickou najazzlou hudbou a jasně že je to >zase< o lásce. Eddie je z Wisconsinu (to je tam, kde je prostor, krávy, mlíko, sýr - americký, žlutý i bílý... :-) a bádá, Anne je taková příjemná a bystrá a taky zpívá - a to je jasný že se potkali a plkají a líbají se a nakonec to prostě nějak dopadne... :o) No a to je vlastně celý. Škoda, na víc jak tři hvězdičky to prostě není. - - - A jen tak mimochodem, jestli chcete ve Velkým Jablku balit baby (ne bejby ;o) po barech, pořiďte si "Kartu slušňáků"...(...jeden z mála opravdu vtipných momentů jako vsuvka v ději... :-)) Tož tak... ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kde se vlastně jenom povídá. Barvitý New York a ústředním hrdinou mladík z venkova. Složité hledání té pravé dívky v mumraji velkoměsta je vydařenou konverzační komedií, u níž se třeskutě nesmějete, ale krásně vás zahřeje na duši. A tenhle pocit vám vydrží dlouhou dobu – i díky písničkám, které hrála kapela Lee. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Příjemný a pohodový nezávislý film, který sice nepřináší nic nového, ale je v něm několik docela originálních scén (nejlepší byl rozchod s překladateli), má celkem sympatické obsazení a obsahuje „unikátní“ hudbu – ale u toho posledního si nejsem jist, zda je to plus či mínus. ()

Silverluv 

všechny recenze uživatele

Filmy letošního Amerického nezávislého léta na ČT už mě pomalu začínají nudit. Všechno je to prakticky stejné. Nic nového. Tenhle film je další z řady. Naprostý průměr. ** a 1/2* ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Bol som príjemne pobavený a aj napriek plytkému príbehu ma film dostatočne vtiahol a ako som spomenul - pobavil. :o) ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Výborný film o tom, že v dnešních velkoměstech je obtížné najít partnera. Další kvalitní snímek Amerického nezávislého léta. ()

Jacek 

všechny recenze uživatele

Vtipný a v dialozích poměrně trefný snímek o navazování vztahu/ů a o překonávání úvodní "neprůhlednosti" a anonymity, která se na osamělce nabaluje ve velkoměstě. Film je nicméně lehce retardovaný sladším a nekomplikovaným koncem. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nezávyslí snímek,který je hezky situovaný do své doby a to se mi líbilo,je to vlastně příběh o lásce,skoro jako každý jiný film,ovšem zde nehledejte romantické písničky v pozadí kulisách když vidíte první polibky hlavních aktérů jak to bývá u většiny komerčnějších snímků,zde se spokojte s jazzovou hudbou a "normálnějším" příběhem,který je zde hezky zahrán.. ()

Reklama

Reklama