Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Proč to vzniklo? To netuším. Herecké výkonu na tomto "hororu" byly zřejmě nejhorší. Nějaký pokus o hororovou atmosféru jsem ani nenašla. Nelituji, že jsem ho viděla. Alespoň jsem se u toho dobře pobavila s přáteli a krásně jsem se shodli, jak je to hloupé, ale mrzí mě, že jsem za to dala peníze. Ale alespoň jsem se poučila. ()

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Obálka a obsah mě přinutily koupit dvd. Začátek není nejhorší a možná, že kdyby se celý film povedl stejně dal bych i tu hvězdu, ale to by se nemohla z filmu vyvinout taková ******. Herci ehm asi herci děs a hrůza, ale on se celý film moc nepovedl, protože podle mě má Arachnid zpackaný potenciál. Mohl z toho být zajímavý horor nebo Sci-fi takhle, ale není ani jedno. 13% ()

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Ze světa zvířat (ročník 2019).¬         Tvůrci se nedovedli vypořádati s tak obtížným, náročným námětem jakým je mutace pavouka do obřích rozměrů kdesi v jihoamerické jungli. Místo aby svou pozornost upnuli k aspektům biosofickým, zaměřili ji na podprsenky účastnic expedice. Triková složka je zvláště zajímavá — nejde totiž o umělé výtvory, alébrž o zvětšení opravdických živých tvorů, často ani ne pavoukovců, takže tu jde o podvod na divákovi, který oprávněně očekává zručnou počítačovou anymaci. Hororový prvek byl dobrý (pouť chodbou pavouka; setkání účastnice se svým zmizelým bratrem — "Tvrdě a naplno, Loren", načež se bratr proměňuje v určitý druh pavouka; sežrání černocha právě vylíhnutým pavoukem), ale objevil se až ke konci filmu. Pavouci také zajímavě hýkali, dočista jako osli.¬                 Moje vysoce záporné hodnocení ovlivnilo několik věcí. Tak už zmíněný anymační podvod; dále nijaké poprsí jak bělošských, tak i indiánské účastnice expedice; a také to, že byl sežrán pouze černoch, zatímco ostatní rasy přežili až do samého konce. ()

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne nelogický príbehový zlepenec, korunovaný lacným spracovaním a príšernými postavami - hercami. Kapitola sama o sebe je postava Mercer-ovej /Alex Reid/. Nepamätám si, kedy naposledy som pociťoval voči nejakej postave tak veľku, priam bytostnú averziu. Každá jej replika je dych vyrážajúca perla, ktorá z ľahkosťou zatieni "perlenie" ostatných postáv. 10 % ()

Ravi odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomto "dílku" se mi líbil jen začátek, když ztroskotali. Pak se začaly dít teda věci ... zajímalo by mě kde sehnaly tak velký loutky pavouků, protože se pohybovali závratnou rychlostí několik centimetrů za sekundu a stějně svou oběť vždy dohnali. Nezapomenutelná scéna je, jak pavouci ničí dům uprostřed hustého pralesa. Bez dalšího pozastavování se nad tím 10% ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemné céčko, u kterého jsem se královsky bavil. Scestné dialogy, šik ženská, slizkej potvorák z vesmíru, drsná marína, vědátor, doktor - prostě všechno jak má být.. Jenom ten sex tam chyběl. ()

Rudinsky odpad!

všechny recenze uživatele

Megalitická stupidita hrajúca sa na horror, a to iba tým, že vám je pri niektorých scénach na vracanie. V konečnom dôsledku je vám na vracanie z celého filmu, takže jednoducho ak niekde naďabíte na tento film, ZNIČIŤ!!!! ()

Daae odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuji, když jsem si Arachnida s kámoškou půjčila za dvacku v půjčovně. Kámoška se toho předem bála, ale z důvodu, že sama trpí arachnofobií. Nakonec jsme neřvaly strachy ale naopak smíchy. Arachnid je záležitost k popukání! Naprosto nevysvětlitelný děj, kulisy z vedlejšího obchodu, konec odfláknutý ... Scénu, ve které pavouk "přeletěl" obrazovku, jsme si se smíchem přetáčely pořád dokola a pouštěly zpomaleně, abychom indentifikovaly tu věc. Nakonec jsme se shodly na tom, že jde o "létající superfretku". No prostě úžasný film. Zpracování je tak smutné, až je to k smíchu. Už se těším, až to budou dávat v nočních hodinách na Nově! ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Hororové céčko, které trpí všemi filmovými neduhy, které si dovedete představit - příšerné herecké výkony, předpotopní triky, logické díry jak prase, úděsné dialogy (toto zvlášť zdůrazňuji, takovou příšernost jsem už dlouho nezažil) a spousta dalšího. Původně jsem to chtěl úplně odstřelit, ale byla tam jedna dobrá scéna s klíšťaty. Přesto - vyhněte se velkým obloukem. ()

Gray Wolfman odpad!

všechny recenze uživatele

vezmeme pár klacků, omotáme je izolační páskou, seberem pár kámošů od piva z knajpy a hurá do lesa natáčet horor o emzáckým pavoukovi ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Čistokrevný dobrodružny-horror na ostrově kde jsou obří pavouci, a jiné obří potvory. I když se jedná o průměrné béčko. Škoda, že není druhý díl. ()

Všežrout 

všechny recenze uživatele

Zábavné nenáročné béčko s "prima triky". Co může člověk čekat více od filmu s pavoukem v džungli? Jen tu kategorii snímku bych přepsal z hororu na komedii ;-) ()

Reklama

Reklama