Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

Wawer 

všechny recenze uživatele

Tak sem se dlouho nenasmál, potíž je v tom že smích u tohoto hororu nebyl vůbec na místě. Naopak si myslim že kdyby film pojali ryze jako parodii, tak by nakonec udělali líp, takhle je to jen klišeoidni místy nechutná sračka. 1* za to napadite slepeni triček ()

pend 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zlákat jmény jako Jack Sholder či Brian Yuzna. Bohužel. Chvílemi to mělo atmosféru, pár dobrých efektů, ale jinak nevím... ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že Arachnid je inspirovaný knihou PAVUČINA od Johna Wyndhama, v níž byl také ostrov plný pavouků a především těch obrovských. I zde jsou tisíce pavouků, různých i nových druhů a v závěru i extrémně obrovští jako tomu bylo v PAVOUČÍM TERORU. Podle mě je Arachnid natočený hodně kvalitně oproti podobným filmům. Má to logiku, že na odlehlém ostrově zmutuje rasa pavouků jako tomu bylo v ARACHNOFOBII, kde zmutovali pavouci v Amazonii. Snad jen béčkově bije do obočí ten obří pavouk. Na druhou stranu byl krásný a propracovaný. Nic otřesného polystyrénového jako tomu bylo v ARACHNII. I těch jiných, menších, pavouků je zde spousta. A nejodpornější byly ty nechutné potvory, co vypadaly jako obrovští chrobáci, kteří vylejzají z lidských těl. Tohle mi zase připomnělo VETŘELCE. [2440. hodnocení, 86. komentář, 18%, 95. nejhorší film] ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tohle patří mezi BLBÉ, LEVNÉ, TRAPNÉ, ... ALE PROSTĚ ZÁBAVNÉ snímky. Na dobrou noc ideální. Já se zasmál. To se počítá. (A scéna s líhnoucími klíšťaty stojí za to). ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ale nie je to az taka katastrofa,celkom zabavny animal horor o pavukoch,a kedze voci tymto tvorom mam respekt,tak ma zaujal tento filmovy pocin,samozrejme to nie je nic excelentne,ale na zabitie casu to postaci,priemer...:-) ()

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

600 korún, 600 korún milý Tron - to jsem si zase neustále opakoval já, protože jsem se nechal nachytat dříve než tento skvost vyšel v edici Vapet. Smrtka ma neklepla, ale chodila naozaj velmi blízko. Byl to skutečně horor, .... to dokoukat .... a neustále přitom neproklínat okamžik, kdy jsem na své klávesnici potvrdil objednávku. Hlavní hrdina mi připomínal ňoumu ze seriálu o kung-fu s D.Carradinem. Úroveň triků odpovídala tak úrovni před padesáti lety.... ()

LadyPig 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to hrozně vtipný a aspoň za to, že jsem se pobavila dávám hvězdičku. Na rok 2001 jsou efekty teda krutě ubohý. ()

Rimer545 odpad!

všechny recenze uživatele

Týjo, super. Nikdy jsem neviděl nic tak...................................zbytečného. Naprosto nevím, co bych k tomu dodal. Radši nic, jinak by to nebyl zrovna slušný a vhodný komentář. Tihle lidi se asi velmi nudili, nebo byly pod vlivem alkoholu či tvrdých drog. ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se fakt nepovedlo utahaný příběh s blbě vypadajícími rádoby pavouky , dávám jednu hvězdu za tu scénu s klíšťaty co se zarývají pod kůži ()

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY!: Opět džungle, opět ostrov a opět pavouk. A opět mutace. A já si říkám: kolikrát ještě? Kolikrát ještě budeme nuceni sledovat mimozemšťany popř. tajné služby jak necitelně zasahují do našich drahých ekosystémů? Kolik toxického svinstva ještě bude vypito nebohými zvířátky, které se poté začnou mstít?? Trochu jsem si duševně ulevil, ale zpět k věci. Pilot v superstíhačce je matlák, který nad mořem narazí do létajícího talíře (opravdu! Byl neviditelný!) a ztroskotavší emzák vylije na ostrov nějaké toxické svinstvo... A zbytek je jasný. Střih. Malé letadlo plné vědců a dobrodruha ztroskotá hádejte kde? Ano! Na ostrově plném breberek. A dál to je samý klišé a klišé a kecy a plky. Nejhorší je jednoznačně výkon pavouka. Proč taková obluda skřípe jak starý kolo?? Navíc je velký jako škodovka, ale není schopen sežrat hlavní hrdinku, což je strašná kráva. Furt prudí a když otevře tlamu, hraje si na drsňačku těma nejotřepanějšíma frázema, za které jsem se styděl už v šestý třídě. Vše vyvažuje pohledná hispánská blondýna s velkým "charakterem" :) I když postarší, šmrnc pořád má. Ale jen do chvíle, kdy ve staré stodole přehlídne škodovku (teda babouka) a víme jak to celé dopadne. Je tam jeskyně a spousta vyteklé těsnící pěny (kokon). Ale nebudu prozrazovat, kdo vyhraje. Určitě jste si to už domysleli :) ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Zabijácký vraždící obří pavouk z vesmíru, na kterém jsou vidět nitky a drátky k ovládání...co víc dodat ? ()

axik odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi slabý kus, chyby v ději, nudné efekty, nezáživný děj bez napětí ... nezachrání to ani zmutovaná klíšťata, která se zavrtávají pod kůži... ()

Reklama

Reklama