Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

sirrgulo odpad!

všechny recenze uživatele

Zlý sen, ale ne kvůli strachu, ale děsu co si pro nás tvůrci nachystali v podobě několika loutek, které víc než pavouky připomínají přerostlé mravenci. Ani ségra s fobií se nebála. Ale obal měl film moc pěknej :( ()

Bilky 

všechny recenze uživatele

Alex Raid je sexi, ale kozy neukázala. Ale ta jedna hviezdička je za scénu z Mumie,kde namiesto scarabeov lezu z tela male pavuciky :) ()

jack_scott odpad!

všechny recenze uživatele

Vynikajicí snímek :-) Je ta kdebilní, až je dobrý, protože na něm prostě neni nic přijatelného,ani vyloženě vtipného.... Je prostě je nšíleně debilní. každopádně stojí za vidění, zvlášt ty dialogy ...v dabingu....to se nevidií a neslyší :-) ()

HellFireFery

všechny recenze uživatele

Ptám se už po několikáté. Proč se točí takové filmy, když na ně nejsou peníze a je od začátku první klapky jasné, že to bude pořádný průser. No, dokoukal jsem to, ale občas jsem se musel i smát tomu, jak je tu všechno tak nedodělané a dětinsky zahrané. No, to se nedá nic dělat. Jediné štěstí je to, že mě nikdo nenutí, abych se na to díval znovu. ()

Wulz 

všechny recenze uživatele

2* za krásnou Alex Reid, a za to že se celý film vydržím dívat na její prsa... Jinak film jako takový...NIC! ()

ahed 

všechny recenze uživatele

Špatné efekty, vlastně i docela blbý příběh, na druhou stranu, co čekáte od španělského nízkorozpočťáku. Pokud chcete jen relax u bedny, tak klidně do toho. ()

Cicuch 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný začiatok filmu, ktorý ma úplne dostal. Ani ma nenapadlo, že idem pozerať niečo o pavúkoch, keď som videla ako tam pristali na úvod mimozemšťania :). "Ti boli najlepší z celého filmu". ()

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle filmek jsem si dlouho schovával na takovou tu ideální chvíli, kdy je člověk utahanej, nemyslí mu to a prakticky je mu jedno na co se dívá. Arachnid mě naprosto v ničem nezklamal. Pokud jsem správně pochopil, tak milý pavouček nám přiletěl z vemíru a jeho pomotmci mutují na bunečné úrovni ve vyšší formu. K tomu se přidá hezké prostředí pralesa a skvěle vyzbrojený tým. Mńamka. Tým, který si yslí, že pavouci žijí v podzemí, kopou si nory. Specialista v lekářství potvrzuje výskyt klíštat pod kůží a akční komado pravidelně střílí po každém křéví, kde se něco šustne. Náš pavouk je kapitola sama o sobě. Vypadá, že je z pancéře. Dokáže odrážet kulky. Horší je to však se dřevěnými šipkami, které se do něj vesele zapichují. Nejvíc však všechny dostane závěr, který nám ukazuje novou zmutovanou formu tzv. PAVOUKOČLOVĚKA. Herecky, trikově, scánáristicky je to někde na úrovni krokodýla jedničky a dvojky. K tomu však nemá smysl se rozepisovat více... Měl jsem nutkání to neposlat do odpadu, ale ostatní nekvalitní horory by mohli pak být dost podhodnocené. ()

MFZB odpad!

všechny recenze uživatele

Ako som sa už zmienil pri Arachnii, že mám rád filmy o pavúkoch, tak neplatí to pri každom. Toto bol teda fakt najhorší film s pavúkmi aký som kedy videl, skrátene ťažká sračka. Na tomto filmy neni nič za čo by som mu mal dať aspoň jednu hviezdu, hrôza 0% ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Tohle není ani vtipné. Stejně jako Arachnia je tenhle film stejná nepovedenost (až na to, že Arachnid je na jedno procento napínavý, a Arachnia vtipnější). Ale Proč je v pár scénách pavouk dělán ze Stop Motion? Nepatří náhodou tyhle efekty do dvacátého století? Herci mohli být lepší. Na pavouka jsem musel čekat dost dlouho, a nezáživné. Asi jsem měl vážně Smolíčka. ()

-=MAX=- odpad!

všechny recenze uživatele

Když se mi dostal do rukou tento film byl jsem hodně rád. podle obalu to vypadalo že by se mohlo jednat o povedený film. CHYBA!!! Celý film je jen sposta slátanin a nesmyslů. Například by mě zajímalo naco tam byl ten ufoun. A ten konec ... Jediné co by se dalo pozvednout jsou ty nechutný zmutovaný klíšťata. ()

Ladisec odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho sem se takhle nesmál, u toho pavouka byly vidět provázky, který s pavoukem pohybovali. Radím všem nechte tenhle film být a koukněte se třeba na dokument o starých domech i to bude zajímavější než tenhle trapnej pokus o film. Všechno špatně, hau domluvil jsem. ()

Kucin odpad!

všechny recenze uživatele

Už obal vám musí napovědět jaký kýbl nudy a trapnosti vás čeká. Do čeho dali ten rozpočet? Tohle mi hlava nebrala. ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Pavouci obřích rozměrů? To už to několikrát bylo. Proto Arachnid ničím novým nezaujme. Slabé herecké výkony nejsou to nejhorší. Špatná práce animátorů vytvořit skvělého zabijáka byla tím nejhorším. Nehledě na to, že je i špatně pojata. Džungle? To od začátku smrdí smrtí. Režisér Jack Sholder to tentokrát úplně pos*al. Diváky v mladém věku to může zaujmout, ba dokonce i vyděsit. Mně to také před 10 ti lety vyděsilo a bavilo, ale dnes už se na to dívám pouze z hlediska špatné a odfláknuté práce. ()

Reklama

Reklama