Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

XTrader 

všechny recenze uživatele

Za odpad to nebylo, nápad podle mne ani nebyl špatný, ale zpracování a herecký výkony jsou takový "skvost", že si zařazení mezi ty nejhorší zaslouží. ()

AltairAhad 

všechny recenze uživatele

A já jsem za to ještě utratila peníze na DVD s tím, že i když jsem silný arachnofobik, tak zkusím, co to se mnou udělá. Měla jsem pocit, že vyhodím televizi s přehrávačem z okna. Lepšího pavouka bych uplácala i z hlíny. To byl prostě děs! Vážně. Já ani nevím proč tomu vlastně ještě dávám hvězdu. Herecké výkony hrůza, pavouk(pavouci) - celou dobu jsem na nějakého čekala... S bídou * ()

Gluminator 

všechny recenze uživatele

Příšerné triky a scénář jak kdyby ho napsalo dítě. Pád na samotné dno odpadu zachránila Alex Reid, ale vše ostatní stálo opravdu za velké nic. Dvě hvězdičky jsou právě za Alex a za superžrací klíšťata... 30% ()

Hejkal_03 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem získal jako dárek k časopisu, tak jsem si od něj moc nesliboval. A ani jsem neměl. Byl to zatím nejhorší thriller// horor, co jsem kdy viděl. Stravitelný byl jen začátek. Jakmile tam začali běhal "pavoučci" bylo vše hezké pryč. I přes všechny absurdní scény jsem film dokoukal a buďte si jistí, že si tenhle film už nikdy nepustím. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé to není pavouk, a ani ho to nepřipomíná. Rychlost (pavouka) je hrozná, ten by nikdy nic neulovil. Příběh je blbost- Grafika hrůza Hudba ušla Herecké výkony slabé, a nudné. Efekty hrůza. Nedoporučuji! Hvězdiček 1* ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za odvahu a za přihlouple pojaté pavoučí monstrum jako vystřižené z hračkářství. A za to, že je to španělské. Amíci nemusejí být sami, kdo natáčí prvotřídní sračky. ()

martan1 odpad!

všechny recenze uživatele

Co měl jako znamenat ten začátek? A ty triky - takový bych čekal ve filmu ze sedmdesátých let. Zachránit to nedokázaly ani ty rádoby hororový "klíšťata", ani poletující chapadla. ()

Pollini odpad!

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že si dali aspoň práci s vytvořením té potvory, ačkoli nohy měly dosti omezenou hybnost a byla napíchnutá na tyčce. Taky zajímavě chrastila. Pavučiny vypadaly dobře. Ale nervy drásající dialogy jsou nesnesitelné, herci to nevylepšili. Nu což, i odpad! je film. ()

Nektarinka 

všechny recenze uživatele

Dnes už starší horor o pavoucích jak název vypovídá. Mám moc ráda filmy o opuštěných ostrovech, ale ze srdce nesnáším pavouky ( jsem arachnofobička jak vyšitá:-D ). Pro tyhle skutečnosti to byl pro mě zajímavý výběr filmu, ale chtěla jsem se bát tak jsem tomu dala šanci. „Hlavní pavouk“ na sebe nechává dlouho čekat, jeho model je velmi zajímavý:-D, ale přes velmi špatné recenze filmu nejsem úplně zklamaná. Na celém filmu mi v hlavě utkvěla jedna scéna kterou nemohu zapomenout už velmi dlouhou dobu a to že jedna z hlavních postav, žena ve středním věku která má na ostrově troufám si říci největší šanci na přežití je uvězněna v malé místnosti a bohužel trpí klaustrofobií. Velmi špatně se jí dýchá a jde na ni panický záchvat a musí volit mezi svým strachem z uzavřených prostrorů kde je ale v bezpečí, nebo utéct ven kde na ni číhá obří pavouk. Dávám 3/5. ()

Reklama

Reklama