Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 2/10/// +občas slušná atmosféra, sem tam nechutné scény -jako vždy logika, děj, dialogy, směšné efekty/// No trošku jsem se i bavil, vyloženě odpad to není, ale nesmíte to brát vážně. Jedná se totiž o další shit s přerostlím zvířátkem. Tentokrát to však zachraňuje hutná atmosféra. Jinak Chris Potter je fain, ale rád bych ho viděl v lepších filmech./// Celkem 38%/// ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak i po letech musím říci, že se mi Arachnid svým způsobem líbil. Slušná kamera, prales a hudba (Francesc Gener) jako v Predátorovi, zmutovaní roztoči jako v Klíšťatech a podzemní prostory plné pavučin a obřího pavouka (co měl žihadlo jak z Hvězdné pěchoty) jistě inspirovaly Jacksona k jeho Odule... Obstojné trikové efekty, kde musím vyzdvihnout pěknou práci s pavouky, stonožkami, ale i třeba vyhřezlé oko, či snovou mutaci obličeje měnícího se v pavouka. Dnes by se jistě vše odbylo levnými pixely... Škoda, že B.Yuzna nepřidal kromě produkce více ruku k dílu, jistě by se divák dočkal vícero bizarností. Ve srovnání se současnými béčkovými filmy, co vypadají jako levné PC hry, je tohle obstojná zábava. ()

Reklama

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Obálka a obsah mě přinutily koupit dvd. Začátek není nejhorší a možná, že kdyby se celý film povedl stejně dal bych i tu hvězdu, ale to by se nemohla z filmu vyvinout taková ******. Herci ehm asi herci děs a hrůza, ale on se celý film moc nepovedl, protože podle mě má Arachnid zpackaný potenciál. Mohl z toho být zajímavý horor nebo Sci-fi takhle, ale není ani jedno. 13% ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Ále, vzhledem k tak nízkému hodnocení jsem čekal daleko horší průjem... Nakonec to bylo překvapivě snesitelné. Místy zableskla nějaká ta atmosféra, příběh jel sice po tradičních céčkových kolejích, ale nějak mi nevadil, a hlavně, docela jsem se i bavil. Triky jsou samozřejmě příšerné a herecké výkony tragické, o tom žádná, ale celek mi až překvapivě nevadil a já si s tímhle škvárem udělal příjemné odpoledne. /viděno na DVD: 50% a 3*/ ()

-=MAX=- odpad!

všechny recenze uživatele

Když se mi dostal do rukou tento film byl jsem hodně rád. podle obalu to vypadalo že by se mohlo jednat o povedený film. CHYBA!!! Celý film je jen sposta slátanin a nesmyslů. Například by mě zajímalo naco tam byl ten ufoun. A ten konec ... Jediné co by se dalo pozvednout jsou ty nechutný zmutovaný klíšťata. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama