Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mat se zaplete do rvačky v klubu a jeho život je navždy poznamenán tím, že nedopatřením zabije jiného muže. Teď se ale po letech zdá, že štěstí je konečně zase na dosah. (Netflix)

Recenze (12)

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní pilot, který mně v mnohém připomíná mysteriózní hru Life Is strange. Zatím tu máme rozjetých několik dějových linek, tak doufám, že se tvůrcům povede všechny důstojně uzavřít. Edit: Po dokoukání můžu říct, že Life is strange se to rozhodně nepodobá xd ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až příliš dokonalý hošan (vlhký sen dívčin a nejednoho homosexuála) Mario Casas má všechny předpoklady stát se úspěšným jak v soukromém, tak v profesním životě. Z téhle diskotéky chtěl jít student práv zodpovědně brzy domů. Druhý den něco měl. Jenže scénáristé zaveleli jinak a hlavní hrdina Mateo má na krku obvinění z neúmyslného zabití vrstevníka. Holka za to mohla. Dostal nejvyšší možnou sazbu. Během výkonu trestu přijde o rodiče, stane se strejdou a pozná holku, se kterou se ovšem další den už nemůže sejít. Osud je ale svede zpět dohromady. Pak přijde její údajná služební cesta a jeho život se zase začne bortit jako domeček z karet. Budu rozhodně v menšině, nicméně nenažraný Netflix považuju za trochu ADHD platformu, které by rozhodně pomohla kompaktnější dramaturgie a jasnější představa, co divákům nabízet. Třeba se ale tentokrát můj pohled trochu narovná. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už úvodná, kvázi rapidmontáž toho, čo hlavný hrdina v posledných rokoch života zažil, dáva poznať, že "sovy nie sú tým, čím sa zdajú". Sme v diele Oriola Paula, takže je jasné, že nás čaká viacero prekvapivých zvratov a keďže sme tentokrát v osemdielnom seriáli, tak ich bude viac ako sme u tohto tvorcu zvyknutí. Je to zašmodrchané, tajomné, napínavé, ale podľa všetkého to bude časom gradovať a tak hodnotiť prvú epizódu nejakými percentami je skôr intuitívna záležitosť. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že by na německém cvičáku vyjádřili můj výběr seriálů v poslední době asi takto: "Nieder! Auf! Nieder! Auf!" Minule jsem se velice těšil na Hada a pohořel jsem, teď jsem se těšil na Nevinného a zatím nelituji. Tentokrát jsem měl ale výhodu, Oriol Paulo je pro mě zárukou kvality. Děj úvodní epizody sice nepřekypoval bujarou akcí, měl ale sakra vyvedenou atmosféru a spoustu nehlučného napětí. Zatím velká spokojenost. 4*+ ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oriol Paulo vstupuje na pôdu seriálového formátu a teda dúfam aj do povedomia väčšieho množstva divákov. Viaceré postrehy by som chcel sformulovať až po zhliadnutí celého seriálu pre zatiaľ však pozitívne prekvapil veľmi rýchly počiatočný vývoj situácie. V podstate to, o čom som si myslel že seriál v plnom rozsahu bude sa vyriešilo behom 5 minútovej expozície. Paulovi zatiaľ formát seriálu sekne, má to tajomstvo, čo je hlavnou doménou jeho tvorby a prislúchajúceho žánru. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Španělský režisérský mág to zkouší i na seriálovém poli a já po čerstvém zážitku s (prozatím) půlkou jeho filmografie musím být i u tohoto výtvoru. Zatím je tu Paulo cítim každým coulem. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz niekolkokrat sa mi stalo, ze som sa nechal "spanielmi zlakat" a nakoniec to bola preplacana "telenovela". Tento kusok sa zatial javi uplne vsetkymi moznymi smermi. Prave to "klamanie telom" a vydavanie sa za "mystery" je zatial asi jeho najvacsim pozitivom. Ked totiz este divak nevie, na com presne je. To samotne vsak nestaci. Uvidime, s akou premisou tykajucou sa tych "zhod okolnosti" a nahod, tvorcovia pridu. Dufam, ze to nebude nejaka hlupost. Postavy a ich "mindfuck" su tiez rozprestrete strasne nasiroko. Vid, rodicia po mrtvom a samotna zienka. Byvali vazen a pracujuci na vyssom poste v "pravnickom" biznise mi tiez nepride uplne "v poho". Meh... ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Úplbě nezajímavý příběh, šnečí tempo, nedívatelná užvaněná nuda. Dokoukat první díl bylo utrpení, ačkoli 80% času jsem popřeskakoval. Další - ne, děkuji. Klasická netflixí továrna na nudu a zmar. (4%) ()

Reklama

Reklama