Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mat najme soukromou vyšetřovatelku Zoe, aby mu pomohla najít Olivii. Lorena se snaží přijít na to, co má Mat společného se smrtí záhadné jeptišky. (Netflix)

Recenze (8)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeptiškou se nikdo nerodí a tahle Emma už vůbec ne. Teď leží v márnici s rozbitým obličejem a ambiciózní vyšetřovatelka Lorena Ortiz skládá vodítka vedoucí k nedávno propuštěnému trestanci. Protože právě Mateo ji měl před smrtí zavolat. Ten už ví, kde se nachází jeho milá Olivia. Snad se v tom poměrně spletitém příběhu plném zvratů, časových linií a náhod nezacucháme. Španělský režisér a scénárista Oriol Paulo se už nicméně ve slušné formě předvedl v případě (mile překombinovaného) thrilleru Contratiempo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paulo to už rozbehol naplno a vlastne k tomu ani niet čo dodať. Ale ak by sme chceli hľadať logické nedostatky, ktoré sa pri podobnom puzzle princípe nevyhnutne vynárajú, tak je dosť s podivom, že sa slečna komisárka stále neopýtala na pani manželku. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci mají seriál evidentně pevně v rukou, jednotlivé epizody tak mají pevně stanovený úvod, což mě velmi baví; ani ve třetím dílu se nevytratila charakteristická atmosféra, jen bylo evidentní, že spolu se soukromým i policejním vyšetřováním nabral na tempu i samotný příběh. U něčeho takového se prostě nemůžu nudit. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle se opravdu povedlo! Parádní mysteriózní atmosféra, všechny postavy mají co nabídnout a příběh tak akorát spletitý. Hodinovou stopáž u seriálu moc nemusím, protože mě to většinou ke konci začíná lehce nudit, ale tahle epizoda je tak skvěle udělaná, že ta hodina utekla opravdu rychle. Zasloužených 5*. ()

Reklama

Reklama