Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Federální agenti si přisvojí jeptiščino tělo a nechají ho odklidit, což se Loreně vůbec nelíbí. Zoe zjistí, kde je Olivia, a spolu s Matem se za ní vydají. (Netflix)

Recenze (7)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflix a nečekané zvraty. Ajaj, to je pokaždé průšvih. Mívám s ním problém, konkrétně s představou, co a jak chci divákovi sdělit a kam chci dospět. Místy je totiž počínání „jejich“ tvůrců poměrně netrpělivé a bez kompaktnější dramaturgie. Nicméně teď se podíváme trochu pod pokličku další postavě, kterou je Ibai Sáez. Prázdný stroj, který nikdy o ničem nerozhodoval a na nic se neptal. Jen plnil rozkazy, za které dostal náležitě zaplaceno. Události z hotelu zase spojí mladý pár dohromady. Pár by rádi měli i vyšetřovatelé, konkrétně pár klíčů ke schránce, ve které se nacházejí zatraceně citlivé nahrávky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosiaľ určite najslabšia epizóda, pretože sa tvorcovia rozhodli vysvetľovať, vysvetľovať a... ešte raz vysvetľovať. Pričom záverečný zvrat ani nie je zvratom, keďže ako diváci toho vieme viac než každá jedna z postáv a totožnosť pani manželky sme vytušili už oveľa skôr. O čo ale ide, tak to nám tvorcovia prezradili "až" teraz. Otázkou teda zostáva, kam sa bude dej posúvať ďalej, či pôjde už iba o obligátne pátranie po arcizloduchovi, alebo nás čaká ešte zopár prekvapení. Dúfam, že pôjde o kombináciu oboch. Trochu wtf sú oznamy v televízii o totožnosti mŕtvych a hlavnom podozrivom, niečo podobné som zažil kedysi v dobe kamennej u Kriminálna polícia pátra či tak nejak... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj čtvrté epizody se vyvíjel velmi zajímavě (tedy alespoň pro mě), ale trochu mě zklamalo to obrovské odhalení, které mě vlastně ničím nepřekvapilo. Příběh seriálu začíná mít ve své polovině jasné kontury a já už jsem si celkem jistý, že mě bude bavit až do konce. Tvůrci by museli spáchat obrovský kiks, aby si u mě ještě stihli pokazit reputaci. Škoda jen té přemíry vysvětlování. 5*- ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už už si říkáte, že téhle části do dokonalosti něco přeci jen schází a pak se dostaví další absolutní mindfuck, který vás donutí nádavat, proč už není další večer, abyste mohli pokračovat. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY!!! Odhalení Olivie bylo naprosto perfektní. Ikdyž jsem to už nějakou dobu očekával, tak se to podařilo udělat opravdu skvěle. Zatím se seriálu daří držet moji pozornost a nepřipadá mi to ani nijak natahované, tak snad těch zbývajících několik epizod nebude zbytečná kaše, ale solidní podivná na úrovni prvních čtyř epizod. ()

Reklama

Reklama