Reklama

Reklama

Cesta kolem světa

  • Česko Cesta Kolem Světa: Nejšílenější cesta všech dob
Trailer

Obsahy(1)

Ondřej Sokol a Lukáš Pavlásek se s filmovým štábem v čele s režisérem Danem Svátkem a kameramanem Jakubem Šimůnkem rozhodli natočit cestopisný seriál, jaký nikdo nikdy neviděl. To se jim skutečně povedlo... Z navštívených zemí toho divák zatím moc neviděl, zato jejich kamery zaznamenaly jeden průser za druhým. A proto mohl vzniknout tento film... Dozvíte se, co se těmto dvěma komikům, kteří se chtěli přiblížit slávě Zikmunda a Hanzelky, během 80 dní na cestě kolem světa stalo. Nakonec se totiž z ambice vyrobit „cestopis snů" stává šílený až dobrodružný a akční úprk přede všemi a vším, kdo a co se pro ně na cestě kolem zeměkoule stalo životu nebezpečným. (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Hanka_M odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle bylo úplně zbytečné. Nechápu, proč sestřihem těchto záběrů vůbec někdo ztrácel čas. Tedy spíše nechápu, proč vůbec někdo bral do ruky kameru a točil tenhle nesmysl. Kameraman Šimůnek točí i důstojnější věci, stejně tak jako Svátek a Sokol. A Pavlásek? Ok, na jeho působení v nízkém šoubyznysu jsme si už zvykli. Nechci na tohle nijak nadávat, nesluší se to, ale na tohle skutečně nemá smysl se dívat a možná bych, být tvůrci, uvažovala o tom, to z filmových databází a vůbec archivů, distribucí a disků smazat. Letos už fakt nevíte, co si máte z české produkce pustit, abyste tam našli alespoň deset minut rozumné kinematografie, či dokumentaristiky. Promiňte za upřímná slova. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Doufám, že seriál bude opravdu víc cestopis než making of film o filmu rozhovory s tvůrci. Tenhle film je hovadina a jsem si toho plně vědom, jenže si nemůžu pomoct Já se při něm prostě bavil. Výchozí zápletka je fajn a některé momenty jsou fakt vydařené. Na seriál se těším a snad bude vážně lepší, protože tohle cestopis není ani náhodou. To je šaškování. Jenže Sokol a Pavlásek jsou prostě výborní, a i v tomhle počinu si mě získali. Já za to nemůžu. 75%. ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

"Přijedeš dolů jako Rey Koranteng" - nabádá Ondra Sokol svého kamaráda kdesi na sjezdovce na Novém Zélandu. Ve filmu je spousta jiných hlášek, cestopis je vystavěn na fikci a dva hlavní průvodci neslezou z plátna. Protože oba patří mezi mé oblíbené herce, sleduji jejich hrátky s pobavením. Jedinou chybou je, že jsem nemohl cestovat s nimi. ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Síla. Kluci si zřejmě udělali parádní výlet za prašule sponzora a aby se neřeklo, tak z toho alespoň uplácali tuto srágoru. Nevtipné, trapné, nezábavné. Nechápu ten dlouhý seznam jmen lidí, kteří se na tomto podíleli na závěr filmu v titulcích. Ale tak alespoň budou mít Ondra s Lukášem bezva vzpomínky. Chudáci ale ti, kteří jim to zacálovali. ;) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Prakticky od začátku je hrozně vidět, jak je to přehrávané a strojené. A to asi ubližuje “dokumentu” (ty uvozovky jsou schválně) nejvíc. Pavláskové zbytečně tlačí na pilu (ten ultra retard je opravdu zbytečně moc) a zápletka o “rande na slepo” je debilní až to nemá obdoby. Kdyby alespoň měl člověk dojem, že něco viděl nebo se dozvěděl… bohužel ne. To hraní na dokument a přesvědčování diváka jak je to hrozně doopravdy zabíjí úplně vše. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama