Reklama

Reklama

Cesta kolem světa

  • Česko Cesta Kolem Světa: Nejšílenější cesta všech dob
Trailer

Obsahy(1)

Ondřej Sokol a Lukáš Pavlásek se s filmovým štábem v čele s režisérem Danem Svátkem a kameramanem Jakubem Šimůnkem rozhodli natočit cestopisný seriál, jaký nikdo nikdy neviděl. To se jim skutečně povedlo... Z navštívených zemí toho divák zatím moc neviděl, zato jejich kamery zaznamenaly jeden průser za druhým. A proto mohl vzniknout tento film... Dozvíte se, co se těmto dvěma komikům, kteří se chtěli přiblížit slávě Zikmunda a Hanzelky, během 80 dní na cestě kolem světa stalo. Nakonec se totiž z ambice vyrobit „cestopis snů" stává šílený až dobrodružný a akční úprk přede všemi a vším, kdo a co se pro ně na cestě kolem zeměkoule stalo životu nebezpečným. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (19)

nwx 

všechny recenze uživatele

Síla. Kluci si zřejmě udělali parádní výlet za prašule sponzora a aby se neřeklo, tak z toho alespoň uplácali tuto srágoru. Nevtipné, trapné, nezábavné. Nechápu ten dlouhý seznam jmen lidí, kteří se na tomto podíleli na závěr filmu v titulcích. Ale tak alespoň budou mít Ondra s Lukášem bezva vzpomínky. Chudáci ale ti, kteří jim to zacálovali. ;) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film, tedy spíš mystifikace měla premiéru na internetu. Moc cestopisných info zde není, ale kluci jsou sympaťáci. Příjemně to pomohlo překonávat karanténu a rozptylovat negativní myšlenky. Pavlásek sleduje stopu své fanynky. Hned v úvodu způsobí faux paux se závodním velbloudem. „Šejk mi musel něco dát do vodní dýmky,“ říká. Z této road movie vyzařuje bezstarostné cestování po barech, plážích. Objeví se karaoke, australská farma s jedovatým hadem a ohněm, filipínské ukřižování. Slyšíme reakci „jsi jako Třeštíková, točíš všechno“ . ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Doufám, že seriál bude opravdu víc cestopis než making of film o filmu rozhovory s tvůrci. Tenhle film je hovadina a jsem si toho plně vědom, jenže si nemůžu pomoct Já se při něm prostě bavil. Výchozí zápletka je fajn a některé momenty jsou fakt vydařené. Na seriál se těším a snad bude vážně lepší, protože tohle cestopis není ani náhodou. To je šaškování. Jenže Sokol a Pavlásek jsou prostě výborní, a i v tomhle počinu si mě získali. Já za to nemůžu. 75%. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka toho jak pro yeah but love za cestu kolem světa a natočit o tom nicneříkající paskvil. Pání si o sobě myslí jaký jsou každý teapack. Mushroom doma? Budeš ho potřebovat na dodívání tadydletohoto... ()

Kracken 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak negativní hodnocení. Prostě dva srandisti jedou kolem světa a dělají srandu + nějaké to info. Víc dílů z více zemí!!! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Prakticky od začátku je hrozně vidět, jak je to přehrávané a strojené. A to asi ubližuje “dokumentu” (ty uvozovky jsou schválně) nejvíc. Pavláskové zbytečně tlačí na pilu (ten ultra retard je opravdu zbytečně moc) a zápletka o “rande na slepo” je debilní až to nemá obdoby. Kdyby alespoň měl člověk dojem, že něco viděl nebo se dozvěděl… bohužel ne. To hraní na dokument a přesvědčování diváka jak je to hrozně doopravdy zabíjí úplně vše. ()

curil 

všechny recenze uživatele

"Přijedeš dolů jako Rey Koranteng" - nabádá Ondra Sokol svého kamaráda kdesi na sjezdovce na Novém Zélandu. Ve filmu je spousta jiných hlášek, cestopis je vystavěn na fikci a dva hlavní průvodci neslezou z plátna. Protože oba patří mezi mé oblíbené herce, sleduji jejich hrátky s pobavením. Jedinou chybou je, že jsem nemohl cestovat s nimi. ()

panWallace 

všechny recenze uživatele

Tohle je veliká mizérie. S filmem nesouhlasí, režisér, kameraman ani herci, jen rádoby producent si chtěl namastit kapsu a je to vidět. Film je o ničem. Plánovaný cestopisný seriál může být povedený, ale tahle filmový amatéřina z dílny pana producenta fakt ne. ()

michalkop odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler Alert! Fake dokudrama, co se tváří vážně a myslí si, jak je hrozně vtipné. Hodina čtyřicet koncentrované a trapné nudy. Proč ze sebe musí Lukáš dělat takového vola?! ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Pánové se snažili bejt vtipný za každou cenu a tím celej cestopis totálně zabili. Pavlásek se měl držet stand-up comedy, šlo mu to dobře. Ale prachy jsou holt prachy, co? Když někdo nabídne štěk v nějakým sajrajtu, proč si za pár desítek tisíc nezaštěkat třeba v odpadu typu Špindl nebo Sezn@mka. Ale jo, proč ne, něčim musí zaplatit nájem. Ale na víc prostě nemá a nikdy mít nebude. Není a nebude herec. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Co dodat Pavlásek je vůl a Sokol je debil... Hlavně, že si udělali chlastací dovolenou za cizí peníze;) ()

Hanka_M odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle bylo úplně zbytečné. Nechápu, proč sestřihem těchto záběrů vůbec někdo ztrácel čas. Tedy spíše nechápu, proč vůbec někdo bral do ruky kameru a točil tenhle nesmysl. Kameraman Šimůnek točí i důstojnější věci, stejně tak jako Svátek a Sokol. A Pavlásek? Ok, na jeho působení v nízkém šoubyznysu jsme si už zvykli. Nechci na tohle nijak nadávat, nesluší se to, ale na tohle skutečně nemá smysl se dívat a možná bych, být tvůrci, uvažovala o tom, to z filmových databází a vůbec archivů, distribucí a disků smazat. Letos už fakt nevíte, co si máte z české produkce pustit, abyste tam našli alespoň deset minut rozumné kinematografie, či dokumentaristiky. Promiňte za upřímná slova. ()

Reklama

Reklama