Reklama

Reklama

Mladá studentka Emi žije na malém městě a přestože je chytrá a pilná a ambiciózní, velkou budoucnost ve svém životě ale nevidí. Práce, rodina, možná časem lepší práce. Má ale ráda život, svoje tělo a svoje touhy, a když se jí nabídne kariéra modelky, není co řešit. Stejně tak nezaváhá, když se má s dalšími kráskami vydat jako společnice do Dubaje. Nebudou přeci sedět celý život v koutě. Jsou sexy, jsou sebevědomé, dravé a vědí, co chtějí. Touží po dobrém životě a chtějí si ho vzít hned. Všichni mají rádi sex a Emi na jachtě potká pohledného boháče, do kterého by se zakoukala každá. To je vražedně úžasná kombinace, které Emi propadne. Vášnivé noci, párty, kamarádky a peníze, které se jen sypou. Takový život snad ani nemůže mít žádnou svou temnou stránku... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (40)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu som nemal od toho žiadne výrazné očakávania a pozrel som sa na to skôr zo zvedavosti. Ale napokon musím uznať, že to bolo fakt výborné a ani zďaleka to nebola nejaká prízemná komédia o "dámach", ktoré sa vyžívali v profesii tzv. luxusných spoločníčok. Dejová línia bola relatívne dramatická. Emi sa dostala až k samotnému zdroju luxusu, a sama stráca zábrany. Popri tom sa snaží žiť aj slušný život v zázemí, ale ako sa ukáže, táto kombinácia je neudržateľná. Výborná dráma s krimi zápletkou, ktorá v sebe dokonca nesie črty skutočných príbehov obchodovania s bielym mäsom. Nie je zlato všetko, čo sa blyští. 4* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sexploatace z Dubaje! Za mne překvapivě hodně zábavná a atraktivní podívaná. Kdyby si to vzal na paškál Vega, tak by to bylo správně zvrhlé a zvrácené, takhle se to drží hodně na uzdě, i po stránce sexu to mohlo být divočejší, ale tady mi to tolik nevadilo. Mladá dívka začne jako modelka a postupně se vypracuje nahoru na společnici bohatých mužů, kterým bude dohazovat další dívky. Večírky, zábava, sex, drogy v plném proudu. Ženských tu je požehnaně a moc hezky se na ně dívá a pro dívky tu jsou i atraktivní muži, takže ideální film na první rande .. :D Některé hlášky pobavily a líbil se mi ten luxus a přepych, který z toho stříkal." Paříme jako dámy a šukáme jako děvky " !! 7/10. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ako no, ja nevjem uš. Na jednej strane som rád že to neskĺzlo do 365 dní, na strane druhej film o kurvách kde sa nejebe je divný. Sú tam síce náznaky, ale keď máte v hlave, že Poláci vedia natočiť 3 filmy, kde sa jebe nonstop, tak no, ťažko je sa odosobniť. Tu veľmi chceli poukázať na príbeh, na to, že aj kurvy sú len ženy, ktoré majú city, súkromné životy, že to robia kvôli peniazom a vôbec ich to nebaví. Subjektívne to má asi že pol dňa a čím dlhšie to ide, tým viac sa to rozpadá. Chýbajú prechody, chýba lepší rozprávač, záver je úplne mimo. Pokiaľ mal byť efekt taký, že nám ich príde ľúto, tak to sa minutážou a zlým štýlom rozprávania vytratilo. Posolstvo je skôr len na zamyslenie (a pre feministky), vidieť to v kine, dopichal by som sa vidličkou, plastovou. 2 z 5 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Film o mladej žene, ktorá sa stane kráľovnou biznisu s "bielym mäsom". Príbeh sa začína v Polsku a končí medzi Arabášmi v Dubaju. Na svoju prehnanú dlžku má veľmi slabú výpovednú hodnotu.  Po hereckej stránke to Paulina Gałązka v hlavnej úlohe všetko prakticky ťahá sama. Oplatí sa všímať si "talentované herecké  výkony" zúčastnných modeliek v pozadí scén. (Hlavne tej holohlavej.) Mňa osobne film nezaujal ničím. Je to jedna veľka mrdacia párty. Udeľujem dve hviezdičky, lebo ako taký príbeh to malo. Nemôžem ani tvrdiť, že mi film zobral drahocený čas môjho života, kedže som si pri ňom odšlapal pár kilákov na stacionárnom bicykli. 30% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

"Mám jednu otázku. Vykouřila byste ptáka za deset tisíc?" "Cože?!?!" "Euro." "......" Tato krátká konverzace v podstatě shrnula téma snímku. Obchod s bílým (ale i žlutým, černým či rudým) masem je dozajista svinstvo, o tom žádná, ale ty výpovědi v notebooku mi silně připomínaly nynější zvláštní módu revidování životních zkušeností, jak ji dnes praktikují mnohé ženy. Téměř každý sex , jež ta která žena v životě zažila, je zpětně možno prohlásit za nedobrovolný. Dobře, to už jsem pochopil, ale pokud šlo o dohodu něco za něco, pak to snad nemůže být znásilnění? Stačilo na takovou dohodu nepřistoupit, ne? Pokud jde přímo o prostituci, tam je situace složitější. Tam mnohdy není volby, a i když si toto povolání zvolí žena dobrovolně, myslím, že velmi brzy zjistí, že jí přináší mnohem více negativ než pozitivních stránek. Tento film sice nebyl žádným úžasným kulturním zážitkem, ale vcelku s přehledem poukázal na většinu aspektů, které jsou pro tento obor lidské činnosti tak typické. Dost mě štve, jak je čas nemilosrdný; pamatuji si jako dnes, když byla Katarzyna Figura parádní kočka... Nejsem tak úplně vysazený na peníze, ale bez nich to nejde, takže když slyším o padesátitisícovém dýšku v dolarech, napadá mě, že by mi taková částka nebyla úplně jedno. Taky jsem se zase jednou dozvěděl něco nového a jsem rád, že už vím, jaký mezinárodní den se slaví druhého června. / Poučení: S Araby se nepaktuji. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Inšpiráciou pre vznik filmu bola tzv. dubajská aféra, na základe ktorej sa snažil film zobraziť udalosti. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal vo Varšave (Poľsko), Cannes, na Azúrovom pobreží, na Francúzskej riviére (Francúzsko) a v Spojených arabských emirátoch. (Arsenal83)
  • Ide o najsledovanejšiu poľskú produkciu v kinách v roku 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama