Reklama

Reklama

Půlnoční evangelium


Důstojníci a vlci (E02)

(epizoda)
  • USA Officers and Wolves

VOD (1)

Obsahy(1)

Na planetě obydlené klauňátky zaslechne Clancy, jak psosrna uvažuje o smrti, zatímco se schyluje k jatkám. V tomhle díle se objeví Anne Lamott a Raghu Markus. (Netflix)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Toto je ešte väčší trash ako pozerať reláciu Štefana Hriba Pod Lampou...posledné strany v románe Jamesa Joycea Ulysses aspoň niečo dali aj keď boli poriadne chaotické ale toto človek musí vidieť aby...aby nepochopil. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně stejné dojmy jako z pilotu z toho mám, jen klady a zápory jsou jiné. Vizuálně je to zajímavější, dějově je to o ničem, má to podmanivější atmosféru, ale k žádnému většímu filozofování opět nedošlo. Jen k dalšímu (krapet chaoticky působícímu) klábosení na téma smrt a co je po ní. Do toho něco z buddhismu a něco z křesťanství (takže zase New Age), nějaký ten osobní zážitek a humor, co se mi do toho moc nehodí, hlavně ta scéna na záchodě. Na konci to vítězoslavně dojde k tomu, k čemu vlastně dochází křesťanství. Jako ok, ale furt od toho čekám něco hlubšího a jestli se toho v příští epizodě nedočkám, asi tenhle seriál nechám být, protože s tvůrci a jejich hosty nejsem na úplně stejné vlně... V něčem jo, ale toho v čem ne je víc. 3* ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť psycho kde sa oddelí zvuk od obrazu a potom sa znovu zlepi. Od popravy až po goo monster revolution na pozadí vojny much a klaunov. to je dosť outside the box dej, keď sa to tak vezme. Len škoda že kecaju o ničom, filozofické drísty. Chcelo by to ešte 5* text ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • V scéne bitky medzi klaunami a bytosťami v plynových maskách má jedna z postáv bojujúcich proti klaunom meč, ktorý sa nápadne podobá na Scarlet Sword zo seriálu Čas na dobrodružství (2010–2018). (Circumscriptor)

Reklama

Reklama