Reklama

Reklama

Věčnost

(seriál)
  • USA Upload
Trailer
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní
USA, (2020–2025), 17 h 27 min (Minutáž: 24–46 min)

Tvůrci:

Greg Daniels

Hrají:

Robbie Amell, Andy Allo, Kevin Bigley, Owen Daniels, Allegra Edwards, Zainab Johnson, Chris Williams, Christine Ko, Chloe Coleman, Jessica Tuck, Matt Braunger (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(33)

V budoucnu budou lidé nahrávat své vědomí do luxusních digitálních nebes. Playboy Nathan po nečekané smrti končí v luxusním letovisku, kde potkává praktickou Noru, svého „anděla“ ze služby pro zákazníky, jež mu pomáhá najít přátelství, lásku i smysl posmrtné existence. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer

Recenze (27)

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, jak jsem se na tenhle seriál těšil tak jsem dost zklamanej. Příběh je místy strašně předvídatelný a má kupu klišé, CGI se mi někdy zdálo né moc dobrý. Herecké duo hraje dobře a to je snad jedna z mála věci, která tahá seriál nahoru společně s posledními 2 díly a pár dalších v celé sérii. Vtipy jsou z 90% spíš trapný než vtipný, což je další zklamání. Celkově seriál na mě působil jako něco co tu už bylo několikrát, jenom v jiném kabátku a ano ten pohled do budoucnosti je pěkný a i ten nápad je tady využit v jistých místech dost dobře, ale to nemění nic na tom, že seriál je v jistých místech maximálně průměrný a někdy nadprůměrný. Ve zkratce nečekané zklamání. 6/10 ()

Alisha666 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem si nebyla úplně jistá, že se na tohle chci koukat. Ale protože jsem líné hovado a Amazon má tu skvělou vlastnost, že vám pouští další a další díly a na nic se neptá, za jeden jediný den jsem měla nakoukáno. Nehraje si to na nic deep, není to úplná nuda, má to občas docela vtipné nápady a tak vůbec... ideální oddechovka. ()

Reklama

Stružák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upload je nenáročná jednohubka, který by bohatě stačil 90minutovej celovečerák. Graficky parádní, asi dvakrát skutečně vtipná, nápady zajímavá. Jinak ale dost povrchní (ty postavy člověku nevyvolaj žádný emoce – za dva dny nebudu vědět, jak se tam kdo jmenoval), příběhem (pokud se tu dá o nějakým mluvit vůbec) plytká a zapomenutelná. ()

Sidenius 

všechny recenze uživatele

asi bych to ocenil víc, kdyby se na pozadí všeho už dvě série neodvíjela romantická shitt story o tom jak anděl k mrtvému zjihl... Docela jsem se usmíval než Nora zase začně tu romantickou nesmyslnost s Nathanem.  Žel bohu seriál nabízí daleko více vtipných příběhů a postav než jsou ty hlavní, tak se bojím že se snad na třetí sezonu zase kouknu (samozřejmě druhá končí tak že je jasné že za 3roky zase přijdou s ušmudlanou třetí). ()

Thug_Leo 

všechny recenze uživatele

Jednorozměrné postavy, kopa patosu, klišé, stupidních vtípků, zbytečně moc romantiky a scén s husou Ingrid, která je šablonovitá mrcha zatímco sladká nora....kdepak, zhruba 80% je na úrovni 40% jediné co mě pobavilo byla postava Smokera z Akta X, pár narážek jako rakovina z vapování a ta vlezlá "vyšetřovatelka", Po dokončení první sezóny mám pocit, že cílové publikum je mladší, naivní a hloupoučké. Na cestu do vlaku, při usínání ok, jinak ztráta času ()

Galerie (98)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se odehrává v roce 2033. (Mitin)

Reklama

Reklama