Reklama

Reklama

Já, Victor

(seriál)
Trailer
USA, (2020–2022), 13 h 26 min (Minutáž: 24–34 min)

Předloha:

Becky Albertalli (kniha)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Seriál sleduje nového studenta střední školy Creekwood Victora na jeho vlastní cestě sebepoznání, kdy čelí problémům doma, přizpůsobuje se novému městu a bojuje se svou sexuální orientací. Když se mu zdá, že je toho na něj příliš, obrátí se na Simona, aby mu pomohl zvládnout vzestupy a pády střední školy. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (25)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Je poněkud zvláštní natočit v r. 2020 seriál o gayi, který ještě v 16 letech neví, jestli se mu líbí kluci, nebo holky, a pod tlakem okolí začne chodit s holkou. Tohle snad bylo přirozené kdysi, ale dneska? Možná je to generací mileniálů, kteří jsou....prostě jiní. Ze seriálu lze nabýt dojmu, že vlastně pořád něco řeší. Skončí jedno drama a šup, hned jdou řešit další drama. Jako by jim život nic jinýho nevyplňovalo. Seriál je bohužel plný různých klišé, které jsou někdy tak zoufale do očí bijící, že je to fakt trapný. Na druhou stranu jsou zde aspoň vtipné momenty. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

První "gay" seriál, kterej jsem měl možnost vidět (a doufám, že v tom budu mít možnost pokračovat). Dobře, zase jsme na střední škole, problémy, které tu postavy řeší, nemusí sednout každýmu, právě proto, že jde o ty první lásky, "vyoutování", obvyklé problémy v rodině, jako krize rodičů a vlastně problémy, u kterých až později člověk zjistí, že to vlastně žádný problémy nebyly :-) ALE, všechno na mě působí tak nějak mile, bez extrémů (bez pocitů úzkosti z důvodu vžívání se do postav), že každej díl ze zatím dostupných dvou sérií bylo radost sledovat. Nemluvě o nějakých sympatiích k jistým postavám ;-) Divil bych se, kdyby si tu každý nějakou "favorite character" nenašel ;-) ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

1. SÉRIE (50 %): Jakkoli miluju Love, Simon, jakkoli nedám dopustit na coming of age kousky a jakkoli jsem byl nadšenej z realizace Love, Victor, tak nemůžu jít výš. Jestli se Love, Simon vyčítala americká nereálnost, tak nevím, co se píše o tomhle seroši. Nicméně srovnávání s Love, Simon se raději rovnou vyhnu, protože kvalitativně je tohle hned o několik tříd níž. Všechno zde působí tak nějak béčkově od režie až po herecké výkony - a když už to nějaké silnější místo má, pak najednou přijdou momenty, kdy je vám při sledování vyloženě trapně a máte pocit, že sledujete nějaký Disney kýč pro děti. Vše je tu totiž doslovné jako nějaká klišé příručka s mottem "Be yourself". Škoda. Ještě tu jsou ale malé naděje do druhé řady, protože scénář sám o sobě vůbec nebyl zajímavej a v podstatě v tom nejlepším skončil. ()

Davideeeekkk 

všechny recenze uživatele

Možná se mnou nebudete souhlasit, ale mě to strašně bavilo. Ano, jsou tam chyby, mám proti tomu nějaké výtky, ale užil jsem si to. Proto, tomu dávám takové hodnocení, jaké jsem dal. Film Love, Simon (Love, Simon (2018)) byl za mě mega dobrý a to samé si myslím i u tady toho seriálu. Jestli tady někdo váhá, jestli si ho  pustí, za mě doporučuji. (Ale až po tom filmu.) ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

stravila jsem 6 hodin divanim se na tenhle serial. bylo to vlastne jako alex strangelove. porad to najizdelo na nejaky originalni napad, ale pak se z toho stala nejaka typicka spanelska telenovela s hlavni postavou, ktera je gay (aby to nebyla zas tak obycejna telenovela😼). postavy byly mega cute a sexy. pribeh stereotypni, ale za to hlasky uzasny. propojili to nejak s love, simon, ale (spoiler?) kdyz se tam objevil simon, tak se ani nepriblizil k bramovi i kdyz byli porad spolu?😁 tolik rozporuplnych momentu, ale zaroven i tolik krasnych. nevim, je to neoriginalni skoda. btw na zacatku jsem si myslela, ze bude victor bisexual, ale tak prej ne🥴 zhlednuto 20. cervna 2020✨ ()

Galerie (232)

Zajímavosti (10)

  • V prvním záběru lze spatřit vlajku Portorika, což je zjevný odkaz na původ rodiny Michaela Cimina, který v seriálu ztvárnil hlavní roli. (emkon)
  • Pesnička, ktorá hrá v rádiu v čase 8:20, je "Let Me Down Slowly" od Aleca Benjamina. (Petra321)

Reklama

Reklama