Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

K moci se dostane nová vláda a generál Naird a jeho posádka plná milých tragédů mají jenom čtyři měsíce na to, aby dokázali, že Vesmírné síly mají v armádě svoje místo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Ono je to svým způsobem blbůstka. Ale moc milá a místy i hodně vtipná s naprosto dokonalým dabingem. A nebo možná stárnu a už jsem si na tyhle všechny magory ze Space Force prostě a jednoduše zvyknul. Každopádně tahle  série je jasným důkazem toho, že se někdy podaří holý zázrak a dvojka překoná jedničku. Malkovich rulez! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá série pokračuje v duchu té první, talže se stále balancuje na hraně vtipnosti, vážnosti a trapnosti a pořád to docela slušně funguje. John Malkovich je opět excelentní a Stevu Carellovi tyhle role prostě sedí...70% ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva roky uplynuly, a z první série si nepamatuju zbla skoro nic...Kažopádně z těch útržků, co se mi tak vybavily pro porovnání s touto řadou, mi ta druhá z toho vychází o fous lepší. Tvůrci už tak zbytečně netlačí na pilu, a soustředí se víc na příběh, doprovázený o situační humor. Občas si umí udělat i srandu sami ze sebe, a to se taky cení. Třeba šestý díl bych označil jako opravdu vydařený.  Ale prostě furt to neni nic světoborného, že byste si řekli, že to tomu ansáblu stálo za to, aby do toho vlezli. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE PO DRUHEJ A ZÁVEREČNEJ SÉRII: Nečudujem sa, že ten seriál ukončili. Malo to fajn momenty, malo to fajn kasting, ale nejako si to nevedelo vybrať, čo to bude, pretože vtipné momenty striedali aj sem tam vážnejšie a moc to tam nesedelo. Chceli z toho mať paródiu na súčasnú NASA alebo iné vesmírne zložky, ale skončilo to na polceste. Oproti tomuto je Avenue 5 ďaleko lepšie. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepochybně horší než první série (u sitcomů však tolik nevadí snížení budgetu), trvalo mi přes rok těch 7 dílů dokoukat a ačkoliv mě mrzí zrušení už kvůli tvůrcům, vlastně mi tolik nevadí, že se dalších dílů už nedočkáme. Steve Carell je stále jeden z mých nejoblíbenějších herců a ačkoliv se mu tentokrát nepovedlo mě tolikrát rozesmát, věřím, že další projekt bude štěstí a vlastně bych byl rád, kdyby znovu spojil síly s Gregem Danielsem na něčem novém. I když se to asi už nestane. ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama