Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Recenze uživatele panki9922 k tomuto seriálu (4)

Jednotky vesmírného nasazení (2020) 

Na tento seriál som sa celkom tešil aj keď som nevedel, čo mám očakávať. Mená ako Carrel a Malkovich sú ale dostatočne silným lákadlom. Nemôžem povedať, že by bol Space Force vyslovene zlou TV show, je proste iba dosť nevýraznou. Pokusy o satyru používania zbraní, vojnových konfliktov, Trumpa, samotnej space force, vesmírneho súperenie atď. skôr nefungujú ako fungujú a to je škoda. Ďalej chce byť Space Force tak nejak rodinnou show ale to tiež nejako super nefunguje. Občas sa nájdu pekné momenty, trefné komenty a pár dobrých vtipov. Nič viac, nič menej. Neviem si predstaviť nejaké extrémne zlepšenie do ďalších dielov resp. sérii. Škoda. ()

Lunární habitat (2020) (S01E04) 

Dejová linka Steva Carella aspoň trochu zaujímavá aj v kontexte toho, ako muži veľmi často potláčajú svoje emócie a dusia ich v sebe, čo nikomu naokolo a hlavne im nepomáha. Forma akou bola ale táto myšlienka podaná nie je zďaleka využitá tak, aby dokázala diváka aj pobaviť, aj priviesť k nejakej sebareflexii. To, čo za zatiaľ dialo počas neprítomnosti generála Neirda bolo nechcene komické. Opäť nefunkčný pokus o satyru. ()

Cvičení Space Flag (2020) (S01E05) 

Extrémne slabá epizóda. Škoda mrhania talentu Johna Malkovicha. Tých zopár zaujímavých myšlienok ktoré sa v epizóde vyskytnú, prebije na plnej čiare veľmi slabý scenár, nezaujímavé postavy a nefunkčný humor. Totálne nezaujímavé. Obzvlášť postavy Noaha Emmericha a Bena Schwartza sú až detsky nahlúple. Pokus o satyru vojnového konfliktu alebo používania zbraní slabučký a nepodarený. ()

Špion (2020) (S01E06) 

Doposiaľ najlepšia epizóda. Táto poloha Space Force sedí. Celá časť pôsobila uvoľnene a prirodzene. Nič svetoborné ale rozhodne je fajn vidieť aj nejaký ten posun vo vývoji postáv. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama