Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Recenze uživatele D.Moore k tomuto seriálu (1)

Jednotky vesmírného nasazení (2020) 

Čím raději máte vesmír a jeho dobývání, tím víc vás bude tenhle seriál bavit. Je to především komedie se skvělým obsazením (Steve Carell a John Malkovich jsou dvojice, kterou bych dokázal sledovat hodiny a hodiny), ale potěšilo mě, že to na druhou stranu není jen legrace a že postavy mají i svoje vážnější lidské momenty a že stejně jako o smích jde o příběh, který se postupně hezky vyvíjí. Co do komedie z dílů jasně vyčnívá ten druhý, při kterém jsem se smál od začátku do konce, ale vážně to neznamená, že bych se u ostatních nebavil. Druhou řadu bych prosil co nejdříve. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama