Reklama

Reklama

Šampióni: Nová hra

(seriál)
  • USA The Mighty Ducks: Game Changers (více)
Trailer
Rodinný / Komedie / Sportovní
USA, (2021–2022), 10 h 15 min (Minutáž: 26–38 min)

Kamera:

Seamus Tierney

Hudba:

John Debney
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Šampióni: Spať na ľade rozpráva nový príbeh o dnešnom svete mládežníckeho športu. Šialený tlak zo strany rodičov, deti, ktoré sa špecializujú priskoro a keď im je povedané, že nemajú na to stať sa profesionálom, tak nech sa ani neobťažujú hrať. Káčeri sa vypracovali z nemotorných smoliarov na bezkonkurenčný, výkonný mládežnícky hokejový tím. Po tom, čo je Evan Morrow vyhodený z tímu, s mamou Alex (Lauren Graham) si založia vlastný tím, celú skupinu „Neobťažuj sa" - detí, ktoré sú príliš malé, pomalé alebo jednoducho nemajú radi túto modernú športovú mentalitu. S pomocou Gordona Bombaya (Emilio Estevez) znovu objavujú radosť z hrania a lásku k hre. Druhá séria nás zavedie do intenzívneho hokejového tábora, ktorý vedie Colin Cole (Josh Duhamel), šarmantný, zato tvrdý, bývalý hráč NHL. Ako sa náš tím snaží prežiť, stojí pred nimi otázka: Dá sa poraziť leto? (Disney+)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (4)

Benoit 

všechny recenze uživatele

POZOR, SPOILER! Na filmech jsem v dětství vyrostl, takže jsem tento seriál přivítal doslova s otevřenou náručí. Hlavně první řada je nášup nostalgie jako prase. Moje dětské srdce zase ožilo, když vidělo své "hrdiny" po letech jako legendy a inspiraci pro mladý tým. Dlouhá léta jsem si myslel, že je tahle parta už jen má dětská historie, ale najednou zase po letech stáli na bruslích. Při pamětníky silný moment, za mě to byl úplný vrchol celého seriálu. Druhá sezona se vydala trochu jiným směrem. To mi ale zase tak příliš nevadilo, protože si myslím, že z historického konceptu už nešlo vyždímat více. Malí hokejisté si v tom mohou najít i kus inspirace, stejně jako kdysi já. Samozřejmě, je třeba trochu vzít v potaz, že je to pořad seriál pro mladší publikum. A že pro některé generace to nemusí tolik fungovat. Jsou tam takové ty kýčovité momenty, které v dospělosti koušete daleko hůř. Mě se to ale stejně líbilo. Je škoda, že třetí sezony se nejspíš už nedočkáme. Kačeři ale budou žít v mém hokejovém srdci navždy. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Je to víceméně Cobra Kai na ledě - jízda na vlně nostalgie v dresu protivníků původních hrdinů, popichování dnešní předigitalizované mládeže nějakým zdravým pohybem a důležitá příloha v podobě humoru, nezřídka parodující sebe sama (např. první nástup našich hrdinů na led "létajícím véčkem"). Tvůrci mají samozřejmě obtížnou úlohu v tom vymyslet nějaké originální komiksové postavičky, které se pokud možno neobjevily v původní filmové trilogii. To, že Gordon Bombay odmítá od začátku trénovat, je za mě také dobrá volba vedoucí k dalším zábavným hláškám. ()

Galerie (133)

Reklama

Reklama