Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karetní hráč Clay (John Saxon), falešný kněz Edwin (Frank Wolff) a bandita Moses (Antonio Sabato) tvoří nesourodou a především nedobrovolnou trojici v honbě za pohádkovým jměním, které představuje 400 000 dolarů z bankovní loupeže. (J.Connor)

Recenze (3)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová záležitost, kterou tahá hore hlavně sympatická ústřední trojice Sabato, Saxon & Wolff. Ani v rámci žánru sice nic objevného, na druhou stranu si dovedu představit, že vidět to někdy v deseti letech na TV Premiéra, tak jsem nadšen. U nás "vyšlo" se slovenským rychlodabingem. ()

indiano 

všechny recenze uživatele

Komediálny western v štýle Terence Hilla A Buda Spencera o zámene kufra plného dolárov o ktorý majú záujem mnohí dobrodruhovia, banditi a bitkári. Je nabitý akciou, akrobatickými výkonmi a poteší každého milovníka tohto žánru. Vo filme si zahrali známi aktéri westernu - Frak Wolf / Vtedy na západe, Velké ticho /, John Saxon/ Grošák, Joe Kidd../ a mladý Antonio Sabato nápadne pripomínajúci Terence Hilla. Rok 1968 bol najúspešnejší na spaghettiwesterny - bolo natočené vyše 80 filmov tohto žánru, ktorý ukončil svoju púť v polovici 70 tych rokov. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Další potvrzení toho, že Castellari byl jeden ze stabilně špatných režisérů westernu. Přetrpět jeho filmy do konce je často nad moje síly. On absolutně neuměl vyprávět příběh, často žádnej skutečnej příběh ani neměl, jeho westerny jsou bez napětí a nahrazoval to nudnejma rutinně natočenejma přestřelkama a rvačkama. Všechny jeho westerny jsou za 2/5. ()

Reklama

Reklama