Reklama

Reklama

Pinpon

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Peco a Smile jsou školáci. Peco umí geniálně hrát ping-pong. Smile se nikdy nesměje a připadá mu, že v životě jde jen o to, jak zabít čas. Jejich přátelství se ale změní, když vyjde najevo, že i Smile má geniální talent, když ho rozvine díky intenzivnímu tréninku. Příběh o zlomových životních okamžicích, kdy se chlapci mění v muže. Kdo bude ve finále opravdovým vítězem? A o co jde v životě doopravdy? Jenom o ping-pong? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

golfista 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy miluju. Hlavní jejich výhodou je, že se točí v naprosté většině o "hrdinech" a končí dobře :) ..... Tenhle se ale tak trošku liší od svých amerických kolegů. Japonci nechávají oslavy jednotlivých vítězství na divákovi, aby emoce dozněly spíš ve vás než na plátně. Ono také nejde výhradně jen o sport a v konečném důsledku není vítězství to nejdůležitější .... Pohodový film s výbornou muzikou u mě 90%. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Já myslel že to bude komedie a ono to bylo spíš dojemný a hrozně dlouhý. Chvílema nuda, ale celkově mě to bavilo a pingpongový scény jsou hodně dobrý. Herci divný a chvílema jsem nevěděl jestli to je myšlené vážně, nebo jako parodie. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od podobných japonských sportovních filmů jako Sumo do Sumo don't nebo Waterboys je tohle spíš drama než komedie a většinou se neni moc čemu smát a nepůsobí to ani nějak zábavně, ale ping pongový zápasy jsou super a jsou skvěle natočený, navíc se to snaží nést i nějakou hlubší myšlenku ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Pohodový sportovní film. Občas narazíte i hlubší myšlenky (sport není všechno, vítězství není všechno, důležité je přátelství), ale v první řadě je to skvělá zábava. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Dvaja kamaráti, dva príbehy, dva postoje, ktoré spája jeden malý kúsok bielej umelej hmoty. Väčšina mojich dojmov je de facto rozsypaných naokolo, len doplním že stopáž je (spolu s exhibične prepálenou pózou niektorých postáv a dialógov) "Pacovým bolavým kolenom" filmu. A sic je koleno sviňa, nie vždy znamená prehru. 70% ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Určitě jeden z nejlepších filmů "o sportu", co jsem viděla. Takhle to dokáží jedině asiaté, protože se jim nepřestala do běžného života prolínat spirituální stránka věci. A ping pong je navíc i můj oblíbený sport.... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vcelku velmi příjemná komedie. I když ona to možná není ani celkově komedie, protože ten místy ulítlý humor se tu střídá s vážnějšími pasážemi. A ty vážnější mě překvapivě někdy bavili víc, i když místy je zase těžké poznat, kdy to bylo myšleno vážně a kdy ne. Přes svojí stopáž to ale příjemně uteče, zápasy jsou super a hudba vynikající. 70% ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Víc než o ping pongu (kterého je ve filmu ale štědře k vidění), je to film o věčném sváru talentu a dřiny, přičemž koneckonců není nejdůležitejší metou samotné vítězství, ale chování se na cestě k němu - přátelství, kontinuita, prostě životní hodnoty důležité všude, nikoliv jen ve sportu. Dokonalé drama, dokonalý ping pong. Doporučuji vidět, pro toho, kdo někdy aspoň trochu ping pong hrál, je to skoro povinnost. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Jen bych upozornil, že šotek, který vložil do kolonky žánr slovo "komedie", má opravdu zvláštní smysl pro humor. Takové veselé a milé drama vykoupané v originalitě. A ta spočívá? V provedení, v příběhu, v charakterech i v drobnostech. Takhle by to šlo. V takovém balení bych asi dokázal koukat na jakýkoliv sportovní film. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Preferuju raději více komerční filmy, než jak to bylo v tomto případě. Jisté myšlenkové pochody jsem nepochopil, ale vše vyrovnávala docela zábavná, sportovní nálada a zapálení do každého úderu pingpongovou pálkou. Místy soundtracková hudba skřípala .. určitě bych se nebál a zvolil bych odvážnější hudbu, který by film povznesl o něco výše. ()

Pan Filuta 

všechny recenze uživatele

8/10 Velice pozitivně hodnotím to, že i když jde především o jedno velké morální ponaučení, je podáno důstojně a citlivě. Však všichni máme rádi hrdiny a hlavně ty, kteří dají všechno všanc. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Japonské sportovní filmy a seriály bývají dobré, ale tohle se moc nepovedlo. Dva utrápení a velmi nesympatičtí teenageři, kterým skoro ani nejde držet palce. Kdo z nich nakonec vyhraje, je celkem jedno. ()

Seifer 

všechny recenze uživatele

Uz dlouho jśem nevidel pohodovejsi filmik. Film o pratelstvi, sportu, touze vyhrat a touze proste jen hrat. Film o vsem a nicem najednou. Z filmu sala, jak to jen napsat, pohoda a radost ze vseho. Vrele doporucuji vsem a ihned zarazuji do osobniho TOP 20. Nemohu jinak, jsem uchvacen ^_^ ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Zábavné a nehollywoodské pingpongové pokoukáníčko s praštěným Kobuzokou. Lepší volba než sportovní přenosy na Nově. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

V přímé konfrontaci s Koria tenhle japonský kousek vyznívá slaběji, tohle mne zkrátka po stránce komediální vůbec neoslovilo a i příběhově film mnoho nepřináší. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

japonci vedia robit filmy. vedia natocit sportovy film bez zbytocnych obkluk, ale tak, aby to nebolo dobry/zly. aby to nebolo dobry hrdina vecne prehrava a na konci vyhra. aby to nebolo o moiralke. ale predsa aby to o tom vsetkom bolo. staci navrhnut par skutocnych sportovcov, kazdych z ambiciami, inym sposobom hry a zivota a nechat ich hrat, nechat ich vsetkcyh vyhravat, a vsetkcyh prehraat, lebo tak to v skutocnosti je. lebo neexistuje dobry, lepsi, najlepsi. lebo kazdy je taky, hentaky, aj onaky. dobry, zly, aj najlepsi. klazdy znas. kazdy z hrdninov. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Nene, tento film Vas do srdce nezasahne, zbytecne prehnana delka, nepochopitelna motivace a jednotvarnost vsech hrdinu po celou dobu filmu vcetne flashbacku, typove vymezeni - namachrovani zaporaci ze zle skoly v cernych uborech s vyholenyma hlavama proti parte kterou tvori skoro handicapovani jedinci (vzdyt tym hodne skoly Kasai mel asi devet hracu, ale turnaje hrali porad jen dva, taktez trener se tomu zbytku vubec nevenoval) jejich ukolem je tleskat ci mlcet flegmaticky a neustale zachmureny Tsukamoto a jedine plus filmu - sympaticky polosileny rebel Peco. ()

ZIASystems 

všechny recenze uživatele

Ping pong mi nikdy moc nešel a proto také nezajímal. Tenhle film je o ping pongu a o lidech, kteří jím žijí. Ale - je to film neuvěřitelně zábavný, se spoustou zajímavých postaviček a s příběhem, který se odkazuje na filmy jako Bloodsport nebo Rocky, akorát že hlavní hrdinové jsou od sebe nějaké ty dva metry a místo smrtelných úderu máchají pálkama. Doporučuji ()

Reklama

Reklama