Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Gotou Kakushi je hrdý otec, který nadevše miluje svoji dceru. Má však jeden problém, který si muž uvědomil už v porodnici. Je totiž docela známým tvůrcem mangy (japonský komiks), což podle něj není zrovna úctyhodná profese a když navíc některá vaše díla obsahují i lehce lechtivé momenty, které nejsou zrovna vhodné pro děti, pak si uvědomíte, že je třeba svou malou dcerku chránit nejen před nebezpečími tam venku, ale také před tím, aby vůbec zjistila, čím se vlastně živíte. Mohlo by to přeci ohrozit její výchovu, mohlo by to zbourat iluze, které o vás to roztomilé děvčátko má, mohlo by k vám ztratit úctu. Důvodů má Gotou hned několik. Jak dlouho se však dá něco takového ututlat před blízkým členem rodiny? Mladý muž udělá vše pro to, aby to trvalo co nejdéle, což ovšem vede k řadě bláznivých a neočekávaných situací... (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Kakushigoto opravdu nezapře, že je dalším dílem z pera pana Kumety, protože styl animace postav, klasický bláznivý a často až teatrální humor plný různých zvláštních asociací a momentů jsou klasickými autorovými trademarky. Kakushigoto je nejvíc asi podobné Kumetovu Sayonara, Zetsubou-sensei, ovšem je mnohem klidnější... Každopádně můžu nyní po dokoukání posledního dílu, který je dle mého perfektním zakončením, kde fungují emoce a celý ten tajemný a temnější podtón, který mi byl servírován na konci každé z předchozích episod, se krásně vysvětlí, říct, že jsem vlastně docela spokojený. Jistě, Kumetův styl humoru mi ne vždy sedne (třeba u toho Sayonara, Zetsubou-sensei jsem se moc nebavil, ale třeba Joshiraku bylo v tomto ohledu super...) a i tady jsem se nějak extra nenasmál, ale sympatické vykreslení zajímavého vztahu mezi otcem a dcerou mi to vynahrazovalo. Také musím zmínit openning, který je za mě jedním z nejlepších z celé sezóny. Prostě nakonec tomu můžu těch 7/10 s klidným srdcem dát a pokud se vám Kumetova tvorba líbí, pak doporučuji. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Anime kde je vzťah dcéry a otca vždy poteší, hlavne keď je to poňaté dosť zábavne, nenútene a vždy na konci epizódy nejakým spôsobom tajomné a vy musíte čoraz viac odhaľovať tú tajomnú časť a tak to teda vôbec nie je len komediálne anime, lebo presahuje do ďalších aspektov. Postavy, príbeh, vtipy a vlastne všetko je veľmi jednoduché, lebo ide hlavne o vzťahové dielo dvoch hlavných predstaviteľov, ale ako som spomenul je tam zamiešaná dávka tajomna, ktorá vynikajúco pridáva kvalitu tomuto anime. Kto by predsa nechcel mať dcéru, ktorá by bola vlastne princeznou a vlastne pre každého otca je jeho dcéra princezná, tak tu v tomto anime je hlavná hrdinka Hime čo je vlastne pomenovanie pre princeznú a ja som mal často pocit, že práve ona je ten najdôležitejší článok v tomto počine a práve ona sa podľa môjho názoru občas tvári ako keby bola tak trochu "hlúpa", ale podľa mňa to občas aj trocha hrá na svojho otca. Ku koncu sa anime naozaj otvára do nových dimenzií, lebo predostiera udalosti z budúcnosti a to je naozaj to pravé orechové a to čo pridáva celkový zážitok. Aj keď trocha sa mi nepozdávali niektoré udalosti, ktoré sa ku koncu dejú, lebo sú trocha ľahkovážne, ale to treba odpustiť, keďže toto je hlavne aj komédia. ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Moc povedené dílko a návrat o pár let zpátky, kdy jsem s anime začínala a podobně praštěné vtípky alá Sayonara Zetsubou Sensei se v tomto dílku nezapřou. A k tomu dokonalý hlas Hiroshiho Kamiyi, coby otce, kterého bych chtěla mít za vlastního. Co na tom, že dělá trošku sprotší mangy? :D Beru ho všemi deseti! Hime byla taky milá, možná (stejně jako v případě Rin z Usagi Drops) "až příliš vzorná a hodná" dívka, ale má můj obdiv, že to s Goto-senseiem nevzdala. :) Moc povedené dílko, odpočinkové, u kterého se zasmějete (a procvičíte si tak bránici :D) a když budete náhodou něco držet, procvičíte si i pažní svaly :'D reference: Kakushigoto (aneb jak trénovat fyzičku na školní festival :D) 10/10 a vřele doporučuju všem. ()

Galerie (230)

Reklama

Reklama