Reklama

Reklama

Ona

(seriál)
  • Indie She
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Pro bombajskou policistku, která se v přestrojení snaží odhalit drogový kartel, je případ symbolem cesty za lepším postavením žen. Objeví i potenciál své spící sexuality. (Netflix)

Recenze (3)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

První minisérie se mi líbila velmi, druhá byla slabší. V první sérii se zakřiknutá policistka v přestrojení za prostitutku snaží proniknout k legendárnímu vůdci indické drogové mafie. Působí to uvěřitelně, logicky, slabinou může být v určitých momentech pouze proces, když hlavní hrdinka objevuje sexualitu, sebevědomí a agresivitu (nicméně pokud je to slabina, je to atraktivní slabina). První série končí velmi zajímavě, nečekaně. Druhá série musela být logicky jiná, protože nemůžeme očekávat, že poté, co se charakter člověka někam posune, zůstane stejný, přesto ji hodnotím slabší. Pozorovat vývoj hlavní hrdinky bylo zajímavé, určité dějové zvraty však vypadaly uměle (například si nemyslím, že by ve skutečné organizaci mohl jeden člověk, byť sebevíc geniální, obsáhnout celou masivní organizaci a dosáhnout, aby nenastávaly nečekané chyby a nepředvídatelné náhody). Lepší 3 hvězdy. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Na toto som sa tešila hlavne kvôli tomu, že je to od Imtiaza Aliho, vidieť jeho prácu na seriály a ešte s takýmto námetom bolo skvelé, zo seriálu, drámy, krimi sa vykľulo niečo skutočne fajn. Vidieť prerod hlavnej hrdinky z nesmelého škaredého káčatka na ženu wampa stálo za to. Aj keď som od začiatku mala tušenie, že to nemôže dopadnúť klasicným klišé, tento koniec stál za to, nečakaný zaujímavý. ()

Hacienda 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zaujalo. Ale co bylo nejvíc spíše negativně fascinující, jak v každé větě mezi jejich jazykem používají angličtinu, jako by nic, co se týká moderní doby a businessu nebylo v hindštině. Dělají to jen muži, hlavně ti policajti, jakoby tím byli víc cool, ale je to spíš děs běs. Nikdy jsem si nevšimla, že by nějaký národ i když má angličtinu jako jeden z úředních jazyků, tak moc komolil svou rodnou řeč. ()

Reklama

Reklama