Reklama

Reklama

Slečna Scarletová a Vévoda

(seriál)
  • Velká Británie Miss Scarlet and the Duke (více)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Tento britský detektivní seriál se odehrává v Londýně 50. let 19. století, době Jacka Rozparovače, a představuje hlavní hrdinku, neohroženou a nezávislou Elizu Scarlet. Slečna Sccarlet se díky svým vyšetřovacím schopnostem vždy zajímala o detektivní agenturu svého nedávno zesnulého otce, než aby se chovala jako „správná“ dáma. Ale nic ji nedokázalo připravit na nebezpečí, se kterými se setká při vyšetřování vražd. Souběžně s každým případem jednou týdně budeme sledovat, jak se vyvíjí vztahy Elizy k ostatním postavám: inspektoru Williamu Wellingtonovi, známému jako Vévoda, investorovi Rupertu Parkerovi, služebné Ivy nebo důvtipnému podvodníkovi Mojžíši. (Viasat)

(více)

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Sherlock v sukni vo forme takej oddychovej historického detektívky s modernými prvkami, ako je feminizmus, vojvoda samozrejme nie je heterák a nájde sa tu aj dobrý černoch, ktorý sa z kriminálnika dostane na dobrú stranu zákona. Na druhej strane tieto povinné zložky neboli nijako hrotené a Scarlet je sympaťáčka. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Odlehčený detektivní seriál o Sherlockovi v sukních z viktoriánské Anglie (převážně Londýna), skvělou atmosférou, sympatickými zápletkami a skvělou ústřední dvojicí, mezi kterou to náramně jiskří. Žádné veledílo to není, ale seriál je to velmi, velmi sympatický. 75 %. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Chcel by som dať viac, ale nedá sa. Už aj do týchto reálií strkajú multi kulti, lgbt a podobné "pozitívne šity. ()

Reklama

Reklama