Reklama

Reklama

Děti planety Duna

(seriál)
  • Česko Děti Duny (více)
všechny plakáty
Trailer

Epizody(3)

Obsahy(1)

Už dvanáct let uplynulo od doby, kdy na planetě Duna, jejíž povrch pokrývá poušť, zhatil princ Paul Atreides spiknutí, které bylo namířeno proti jeho rodině, a převzal vládu nad celou planetou. Z někdejší císařské moci sice už téměř nic nezbylo, ale princovi skrytí nepřátelé i nadále usilují o získání Koření, tajného elixíru života planety zvané Duna. V pokračování příběhu o Duně od Franka Herberta se chopí vlády nad planetou Paulův syn Muad-dib. Avšak skutečnost, že se dostal k moci, má za následek sérii nečekaných a zároveň ohromných hrozeb, které opět znamenají nesmírné nebezpečí z hlediska stability Atreidesovy dynastie. (TV Spektrum)

(více)

Diskuze

Isuzu

Isuzu (hodnocení, recenze)

Mam rada Herbertovu sagu a myslim, ze aj ked slabsie technicky prevedene (predsa len televizne prostredie a hlavne financie nepustia), najviac ma uputal vtedy este neznamy James McAvoy, ktory sa okamzite zaradil medzi moje naj muzske herecke hviezdy (co potvrdil aj v dalsich skvelych filmoch ako bol napr. Atonement). Kedze som citala vsetky knihy, bol to pre mna zazitok vidiet to sfilmovane a ocenujem, ze do tejto miniserie vlozili vsetko podstatne a dokazali zo ctou zobrazit naozaj komplikovany vesmir Duny. Raz sa mozno dozijeme aj Bozskeho imperatora, to by bol ozaj splneny sen:). Aj ked pre tuto knihu by som si zelala viac penazi na vypravu a rovnako dobrych hercov. Neviem posudit, ako tento film vnimali ti, ktori predlohu nepoznaju, ale ja davam 5*

Vesman

Vesman (hodnocení, recenze)

neviděl bych to tak černě, na televizní produkci se jedná o povedené dílo a vůbec by mi nevadilo, kdyby se ve stejném duchu natočily i další díly... zvláště Božský imperátor

mishaknot

mishaknot (hodnocení, recenze)

Já nvm.. četla sem knihy, viděla filmy... je to úžasně zpracovaný, herecký podání taky výborný. Nemám co dodat =)

Dave86

Dave86 (hodnocení, recenze)

Souhlasím s Dark.Lord. Je to taková sračka, že jestli natočí Byl jednou jeden polda 7, tak už teď znám vítěze. Když je špatné pojetí, tak to někdy zachrání herci, ale tohle je moc. Uvažuju o tom, že natočím na pískovišti film Duna se třema hercama a starou ludrou kamerou, už teď si dávám hvezdičku. Ale tomuhle odpad!!!

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Santek : Máš absolútnu pravdu ! Pútavá divadelná hra podľa skvelej predlohy so Shakespearovským koncom... :-)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Ono to není svým pojetím film jako spíš divadelní hra s triky, která je natočená pro televizi.

Dark.Lord

Dark.Lord (hodnocení, recenze)

Jeden z nejostudnejších filmů, který patří do žánru Sci-fi. Naprosto nezvládnutý děj, herecké výkony prakticky nulové. A pro ty, kteří četli kompletní Herbertovu ságu Duna se z toho musí zvedat žaludek.

Reklama

Reklama