Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoolog Eric Goorman (Lionel Atwill) se se svou ženou Evelyn vrací z cesty do Orientu, kde sháněl zvířata pro zoologické zahrady. Na lodi si jeho překrásné manželky (Kathleen Burkeová) všimne mladý Roger Hewitt, který se do ní zamiluje a začne jí nadbíhat. Problém však je, že Goorman je mimořádně žárlivý: už na cestách neváhal zavraždit jednoho člena výpravy, který Evelyn pokusil políbit. A pro své plány se nezdráhá využít ani svá zvířata... (Oktavianus)

(více)

Recenze (5)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Diky zviratkum to zvysuju na 3- ...ale o zadny zazrak nejde. Film, ktery se jakoby nemuze rozhodnout, zda bude komedii nebo hororem/krimoskou. :) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Taková spíše kriminálka která má neuvěřitelně dlouhý prostředek. ten prostředek a vyšetřování je neuvěřitelně dlouhé a zbytečné. Nicméně zbytek je celkem dobrý, sice bych k filmu přiřadil i komedii. Scéna s hadem byla k smíchu a musela být i v té době. Atwill je sympaťák a konec je zajímavý. I když ten útěk lehce komický. Ale jedná se o rozhodně zajímavé dílo kde vraždy obstarávaly zvířata. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Milý snímok , sympaticky osladený dávkou slušivej nadsádzky , v ktorom mimo ústredného zloducha hlavné postavy štýlovo odmakali zvieratá. Na tú dobu výborne odvený " animal training " . Netušila som , že sa už vtedy riešili konzumné posedenia medzi klietkami s exotickou zverou. Dnes sa takto predvádza snáď iba šejk. Čo sa týka deja....majiteľ celého toho zverstva sa snaží získať...proste za všetkým hľadaj ženu. Záver ma zosadil z kresla ( silne vtipný a faynový zároveň ). ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Díky tomu, že film vznikl před vydáním Kodexu, tak je trochu brutálnější než jsme na tuto dobu zvyklí. Lionel Atwill je skvělý padouch. Jinak lepší průměr. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Zejména v druhé půli zajímavý filmík s přívětivě krátkou stopáží. Za vyzdvihnutí stojí klasicky uhlazený záporák Lionela Atwilla (napadá mě, že ten chlap měl fakt smůlu, že na něj vycházely podobné slabší snímky, zatímco hororovou první ligu si rozdělovali Chaney, Lugosi a Karloff, protože ačkoli mu chybí charisma výše zmiňovaných, rozhodně na to má) a nečekaně bezcitné shození Kathleen Burkeové (Panteří ženy z Ostrova ztracených duší, která ani tam, ani tady není na ČSFD mezi herci kdovíproč uvedena) mezi krokodýly. Škoda jen zbytečných a trapných "komických výstupů" vedlejších postav a tradiční naivity některých hororů třicátých let. Potenciál film určitě má. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Goorman (Lionel Atwill) zve Hewitta (John Lodge) na večeři, o které mu říká, že má být ve čtvrtek. Po chvíli ale vidíme oficiální tištěnou pozvánku, na níž se píše, že večeře se má konat ve středu. (Oktavianus)
  • Goorman (Lionel Atwill) se vrací z cesty po Indočíně a mezi jeho úlovky vidíme minimálně jednoho lva. Lvi však v oblasti jihovýchodní Asie nikdy nežili. (Oktavianus)

Reklama

Reklama