Reklama

Reklama

Touha po vraždě

  • USA Hard Kill (více)
Trailer 1

Bruce Willis se představí v roli miliardáře a ředitele společnosti, která vlastní technologii schopnou ohrozit samotné lidstvo. Když se vynálezu zmocní skupina teroristů, která zároveň unese jeho dceru a požaduje aktivační kód, začnou létat kulky. (Filmbox)

Recenze (45)

Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo, které nemá vůbec nic. Nevadí mi, že šel Bruce Willis do důchodu a vybírá si pohodlné projekty, které natočí za den a inkasuje za to milion. Ale sakra, mohl by alespoň brát něco, co nebude vyložené dno filmového průmyslu. Tohle prostě bolí. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vidím, že jistá skupina uživatelů dělá pořád tu stejnou chybu a pořád sledují zblitky plešatého Bruce Vyliže i když vědí už předem co dostanou. No každý se potřebuje občas vytrestat a když sumo Seagal letos netočí...15% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Levnost, smrad a Willis. Zapomenutý herci dali spicha v nějaký starý budově na Airsoft a někdo dostal nápad, kterej by zasloužil Pulitzerovu cenu..podme si hrát na drsnaky s bouchačkama a střílet se tu s úplně random dějem a může vtom hrát i Texas Battle, ano TEXAS BATTLE. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Pry to bylo natoceno za deset dni. Je to unavne,staromodni,okopirovane,stupidni a predvidatelne.Film nese chaby vzkaz,ze vojensky pocitacovy program muze znicit ci zachranit svet.Film je festival nezamysleneho smichu a je urcen pro ty,kteri maji radi zabavu bez mozku. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Očakávať Willisa v dobrom filme je už dnes ako nádejať sa, že mu dorastú vlasy. Ale zas na úrovni Babovřeskov to nebolo, takže odpad nemôžem dať. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Som pussy, sračka, proste slaboch a zase som neodolal a pustil si najnovší video-zet-blockbuster mojej obľúbenej akčnej hviezdy, ktorá je už dlhé roky za zenitom a evidentne už na filmy jebe. Jeden z jeho dvorných súčasných režisérov ho po nemocnici a odľahlom dome zobral vyvenčiť do nejakého opusteného továrenského komplexu v ktorom sa zídu dve bandy super duper drsniakov a predstierajú, že si idú po krku. Zámienka je nepodstatná. Hlavne, že sa od dvadsiatej minúty všetci zmätene naháňajú a sem tam po sebe vystrelia. Akcia je mizerná a chaotická. Eskandari naďalej piluje svoj um jak totálne skurviť každý záber. Vlastne ani neviem kto nakoniec prežil. Poslednú tretinu som už výrazne pretáčal. Willis sa tam tradične mihne a akurát tak sedí v limuzíne alebo postáva v nejakom sklade. Hlavný hrdina je exborec zo Zúfalých manželiek, ktorý potom čo prestal kosiť trávnik, tak si nechal zarásť jak xicht tak aj hruď. Charizmu má ale stále nulovú. Jediné, čo sa mi páčilo, boli vlasy jednej drsniačky nafarbené na modrofialovo, či čo to bola za farba. Tie ma bavilo sledovať. Tak za ne dávam jeden bod. 1/10. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Totální běčková akčňárna, ve které nic nedává smysl a scénář působí, jako by ho napsal malý kluk, co doma hraje střílečky na compu. Vypnuto v půlce... 1* ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cesta utrpenia - to nie je film, to je moja cesta, ktoru som naskocil, aby som sa nejak vytrestal. Hlavne ked Segos roku 2020 netocil   : 5 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych znát finanční výsledky tohodle spektáklu.Willis je samozřejmě určítá garance filmu.Jméno.Ve filmu řekne pár vět,jinak je prakticky nečinnej.Na začátku se navodí stupidní zápletka.Pak se jede do skladu, a točí se..Podle mě tak týden.Film je to opravdu náročnej.Jak píše Tom Hardy.Peklo.10%. ()

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl vrchol debility. Vůbec jsem nepochopila, o co tam šlo. A už vůbec jsem nepochopila, o co šlo tvůrcům. Navíc bylo docela peklo tohle sledovat nejenom kvůli dabingu. Většina děje se odehrává v prázdný budově a to co ve studiu udělali s tím zvukem v ní, bylo na zeblití ... ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

No jo, blonďatá ženská vymyslí zariadenia, čo všetko zničí. Scenárista si myslel, že toto je ako vtip málo, tak pridal nezmyselné dialógy a celé to zaklincoval "perfektnou" výpravou. Čo ti jebe, odkiaľ sa na tieto kokotiny furt berú peňáze? ODPAD! ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Jasné Willis a jeho nové filmy sú fakt o ničom. Aj tu nejde o žiaden dobrý film. Ale tých 15% je málo aj na Willisa. Preto dávam aj druhú hviezdu lebo hodnotenie odpad si to určite nezaslúži, boli a budú horšie akčné filmy. Snáď mi dnešna premiéra filmu Tenet napraví chuť, ale po takmer pol roka čakania na návrat do kinosály určite. 2* ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Willis se poslední léta uchyluje k céčkovým sračkám. Jestli to dělá proto, že jim věří nebo proto aby na své jméno nalákal posléze znechucené diváky, není jasné. Každopádně Hard kill mě dorazila svou špatností po všech stránkách. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

To, že celý film stál producenty akorát tak Willisův honorář, není zdaleka tím zásadním viníkem této mizérie, jelikož existuje celá řada snímků, kdy za podobné finance vznikla parádní jízda a platilo tak pro ně ,,za málo peněz, hodně muziky,, , to se Hard Kill ovšem rozhodně netýká. Nemůže za to ale ani nevídaně tuctová zápletka, která je ještě k tomu navíc hloupá, nenápaditá a nudná, jelikož i s těmito mrzkými ingrediencemi by se našlo pár kousků, které se s tím dokázali vypořádat více než dobře a nakonec velmi kvalitně pobavit. Za tento průšvih mohou prostě a jednoduše jen sami netalentovaní a nekvalitní tvůrci, kteří nestvořili nic jiného, než triviální céčko, na čele s opravdu katastrofální akcí, které tedy sice není rozhodně málo, ale její zpracování zkrátka nelze označit jinak, než jako trestuhodně směšné a naivní, a v podstatě mi to nejvíce připomínalo nadšenecké paintballové utkání holek a kluků z Horní Dolní proti Lhotě. Dalším fiaskem jsou dialogy, které působí jako z pera Járy Cimrmana, jen s tím rozdílem, že ty jeho by byly minimálně vtipné, tyto zde byly prostě ale jen nemyslitelně tupé. Nemalou měrou k té hrůze pak ještě přispěli trapné a otřepané postavy, navíc ztvárněné třetiřadou tlupou nevýrazných a přehrávajících (ne)herců, jejichž výkony působily vesměs absolutně nepřesvědčivě, a to včetně samotného Bruce, který tu strávil o malinko více času, než má poslední dobou ve zvyku, to ale nic nezměnilo na tom, že se účastnil opět jen kvůli výplatě, protože toho nadšení a elánu do toho znovu příliš nevložil. Tudíž mé hodnocení nemůže být jiné, než maximálně jednohvězdičkové, a to ještě z milosti, jelikož Hard Kill nenabízí jediný důvod, který bych mohl označit za pozitivní. ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

Film měl přilákat na jméno Willis.To je všechno.Dál si tvůrci mysleli ,zřejmě,že už se nemusí snažit a mají vyděláno.Od rozklepané kamery (mě to připadlo spíš natáčené na telefon nebo tablet) po výkony herců, po scénář =nula. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ, stále platí to, že Bruce Willis berie viac takých filmov, v ktorých (a to hovorím bez nejakej urážky alebo neslušnosti) nemá čo hľadať. Je veľmi smutné vidieť, že jeho kariéra sa vydala na podobnú cestu, ktorú má Nicolas Cage. „Open Source“ je nefalšovanou C-vou jednohubkou s mnohými klišé momenty, scénami, akčnými prvkami a cyhbami. Film len pre skalných fanúšikov. Keby ste mali možnosť vybrať medzi týmto filmom a nejakou knihy, tak si vyberte knihu. Osobné hodnotenie: 53% (*) ()

Reklama

Reklama