Reklama

Reklama

Touha po vraždě

  • USA Hard Kill (více)
Trailer 1

Bruce Willis se představí v roli miliardáře a ředitele společnosti, která vlastní technologii schopnou ohrozit samotné lidstvo. Když se vynálezu zmocní skupina teroristů, která zároveň unese jeho dceru a požaduje aktivační kód, začnou létat kulky. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

BW mám moc rád, ale tohle je opravdu odpad, naprosto klišoidní scénář něco o vojenských programech, něco o chamtivosti farma firem (na že by obojí nebyla pravda), plus banda neherců kolem BW. Hrozný Ještě pak umocněno Bartošovic duem, tedy značně nečeským překladem a pod réééééééžijnou tlapkou paní Veronyky Veselé naprosto hroznou režií dabingu současným rychlostylem, na první dobrou, lidi čtou text vedle sebe ale ne spolu, intonace je taky nečeská, pokus o cool ameryckou dykcy. Nebýt rychloposuvu, nikdy bych se toho konce, kdy jsem se doslechl kdo nás takto obohatil, nedožil. Jeden prastarý slovenský film sa volal Varúj!. Tak varuji ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Od Matta Eskandariho jsem již viděl dřívější snímek Korunní svědek a také s B. W. Je to asi fakt složité vymyslet scénář k takovému filmu. Aby to bylo co nejlevnější, vezmeme béčkové téměř neznámé herce, hvězdu Hollywoodu, která už ale bere všechno, polorozpadlou fabriku a máme akčňák jako sv.ňa... K tomu stačí, aby si postavy mezi sebou řekli, že jde o ukradený program, který může zničit lidstvo jak ho známe - jak originální. A tak se proplétají chodbami sem a tam, párkrát na sebe střílí a nakonec se utkají hlavní dva proti sobě. Nic objevného, scénář průměrný, herecké výkony též. Bohužel jisté postavy se chovají naprosto nelogicky a postupují mnohdy až s dětinskou naivitou, což u zkušených vojáků působí víc než úsměvně. ()

Reklama

tosastava odpad!

všechny recenze uživatele

Willis sa na staré kolená "úspešne" prebojoval až na úplne filmové dno. Posledných +-päť rokov účinkuje iba v podradných filmoch. Je najvyšší čas aby sa nad sebou zamyslel a začal si vyberať role, lebo skončí zaškatuľkovaný ako TOP brakový herec. Herec jeho formátu by mal mať profesionálnu hrdosť a také role razantne odmietať. Neverím, že je na tom finančne tak zle, aby bol odkázaný účinkovať v takých s*ačkách ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych znát finanční výsledky tohodle spektáklu.Willis je samozřejmě určítá garance filmu.Jméno.Ve filmu řekne pár vět,jinak je prakticky nečinnej.Na začátku se navodí stupidní zápletka.Pak se jede do skladu, a točí se..Podle mě tak týden.Film je to opravdu náročnej.Jak píše Tom Hardy.Peklo.10%. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný a hlavně totálně nesmyslný snímek, který silně hazarduje s divákovým zdravím. Willis si opět vybral film, ve kterém se objevuje spíše sporadicky, prakticky vůbec nezasáhne do děje a nemá zde ani jednu kvalitní scénu. Co se týče ostatních herců, amatérismus v přímém přenosu. Děj, odehrávající se víceméně celý ve staré opuštěné budově, postrádá jakýkoliv smysl, postavy se chovají brutálně nelogicky a vše působí dost primitivně. Nechápu, jak tvůrce vůbec napadlo natočit něco tak příšerného. Nízkorozpočtový akčňák úplně o ničem, naprostá ztráta času. 0/10. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • V čase 1:14:55 je jasně vidět, že pouta na rukou Evy (Lala Kent) nejsou vůbec dotažené. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama