Reklama

Reklama

Po stopách vraha

  • USA Midnight in the Switchgrass (více)
Trailer 1

Agenti FBI Karl Helter a Rebecca Lombardiová prošetřují případ obchodování se ženami. Pátrání je zavede až na Floridu, kde s pomocí místního strážce zákona Byrona Crawforda navíc nečekaně narazí na stopu sériového vraha. Oba případy se začínají prolínat. Rebeccu někdo unese a Karl s Byronem mají pouhé čtyři hodiny, aby jí zachránili život... Snímek vznikl na motivy skutečného příběhu sériového vraha a násilníka a mezi obsazením najdeme takové hvězdy jako legendu akčních filmů Bruce Willise či Megan Foxovou, která se svou rolí ve snímku po delší pauze vrátila na obrazovky. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (50)

borec999 

všechny recenze uživatele

Možno najlepší Willisov film za posledné 2 roky, čo je dosť smutné keďže Midnight in the Switchgrass je iba tuctová kriminálka/triler s TV vizuálom a minimom akcie, akých nájdete stovky. Megan Fox stále vyzerá fajn ale herectvom znova nepresvedčila a postavu policajtky jej uverí len málokto; Bruce Willis je na scéne možno 7,8 minút, jeho postava je úplne zbytočná a herecky sa Bruce zvezie na vlne nepresvedčivých a vlažných výkonov. No a film rozhodne svojim "výkonom" z podpriemeru nevytrhne ani Machine Gun Kelly (čo však zrejme nikoho neprekvapí). Katastrofa a nelogický, resp. amatérsky film typu Kozmický hriech (2021) alebo Survive the Night  sa pre tento krát nekoná, ale tento fakt je to najlepšie, čo sa dá o filme povedať...  40% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tuctovej krimi thriller, kterých je padesát za rok. Člověk ale chápe, že ne každej má schopnost přijít s něčím neotřelým. Dialogy hrůza, výkony herců nic moc. Snad jen Hirsch hraje dobře. No a ten konec s neviděným finále, a usměvná scéna, kdy Megan lape po dechu na řetězu, a Hirsch se motá s pistolkou v ruce a míří s ní do trávy. A nebejt tam ta poslední scéna, tak bych věřil, že se tam motá ještě teď. 40%. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Výjimečný případ filmu Bruce Willise z posledních let, kde si odehrál všechny scény sám. Je jich nicméně tak sedm, z toho dvakrát sedí v autě, dvakrát v bistru a jednou v nemocnici, přičemž jeho detektiv asi (a asi je třeba brát s velkou rezervou) měl sloužit jako mentor, ale ve výsledku jde o postavu, která kdyby tam nebyla, tak by to na celkovém vyznění vůbec nic nezměnilo. Zbytek je tuctová kriminálka s použitelným vizuálem (rozhodně to nepůsobí vyloženě lacině) s minimem vyšetřování a maximem záběrů na obličej Megan Fox. Emile Hirch nicméně není vůbec špatný a jeho role je připomenutím toho, že by si zasloužil mnohem lepší projekty. ()

b.dragonfly odpad!

všechny recenze uživatele

Megan Fox coby plastová nafukovací panna napíchaná botoxem tak okatě, až se divím, že jí při některé z "akčních" scén nevypadl lícní implantát. Tisíckrát ohrané klišé v podobě vraždícího řidiče kamionu, který má spadeno na prostitutky a banda neschopných poldů. Co v té sračce dělal Bruce Willis, to se radši ani neptám. Hudba ve filmu tak pitomá a nehodící se, až mi cukaly koutky. Bez atmosféry, bez napětí, prostě nic. Nothing. Za co, Bruci, za co.. Vzpomeň na svá mladá léta a něco s tím dělej, protože tohle se nedá! ()

figgo jr. 

všechny recenze uživatele

Tuctová kriminálka, která by s těží obstála i jako tv epizoda Kriminálky Las Vegas nebo podobného seriálu. Jediné pozitivum je zajímavé obsazení jako Emile Hirsch, Lukas Haas a Megan Fox. Hlavně díky ním jsem film dokoukal. Bruce Willis je tu potom naprosto zbytečný a kdyby jeho postava ve filmu nebyla nic tom na něm nezmění. 4/10 ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Produkce filmu byla na nějaký čas pozastavena kvůli pandemii koronaviru. (SONY_)

Reklama

Reklama