Reklama

Reklama

Kosmický hřích

  • USA Cosmic Sin (více)
Trailer 1

Píše se rok 2524. Ze vzdálené planety zrovna přišla zpráva, že se podařilo uskutečnit první setkání s mimozemskou civilizací. Armáda musí ihned zareagovat, aby odvrátila hrozbu mezihvězdné války. Osud lidstva je v rukou sedmi odvážlivců, kteří se vydávají na unikátní misi. Věří v nejlepší, ale připravují se na nejhorší. (Filmbox)

(více)

Recenze (92)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

U Breach moje srdíčko fanouška malinko poskočilo, protože i když to nebyl dobrý film, alespoň šlo konečně o přiznanou ptákovinu, která se nebrala vážně a nechala Willise napříč celým filmem chlastat a hláškovat (a ano, i něco takového někomu, kdo ví, proč má Joe doma deštník, John potřebuje boty a Hudson Hawk klid na kapučíno, ke štěstí stačí). Cosmic Sin se bez debat snaží být lepší film, ale to z něj paradoxně ve výsledku dělá horší podívanou. Za nejlepší lze označit snaživou expozici v baru, která svým vizuálem vykrádá Cyberpunk 2077. Ne že by byla extra dobrá, ale splní, co je potřeba. Pak se z toho ale bohužel stane extrémně utahaný a nezajímavý laciný akčňák, který překvapí akorát tím, jak málo času v něm stráví Frank Grillo. Kousek tak špatný, že ani nestojí za šťavnatou kritiku. Prostě tu nic není. Snad jen potenciál pro chlastací hru "poznejme záběr, kde není Willis, ale jeho double". Sedmička vodky nutná, ať s tím vydržíte aspoň do půlky. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pre Brucea mám stále slabosť, ale toto bolo pre mňa horšie ako nedávny "Breach", keďže ten sa narozdiel od tohto aspoň nebral vážne a zabavil. Za viac slov mi to ani nestojí, aj tak to tu zrejme každý skope pod čiernu zem. Willisa to zase raz nebavilo, tentokrát už ani mňa a pokiaľ sa niekto náhodou teší na Franka Grilla, tak ten zrejme pochopil o čom ten film je a bol tu asi 3 minúty. Slabota. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Atmosféra 3/10 Efekty 2/10/// PLUS: plakáty k filmu, začátek se tvářil zajímavě, k mému překvapení a při troše představivosti dosáhnete pocitu, že se to odehrává někde ve vesmíru MÍNUS: zásadně tomu chyběla větší dynamika, cca od 30 minuty je to děsná nuda, výprava je poměrně tristní, připomínalo to nějakou LARPpovou hru, ve které se mnou "hraje" Bruce Willis, viz "asi robotické" obleky, které působí hodně plastově, být to natočeno tak před 25 lety dá se omluvit technická nedokonalost a vizuální "nepokrok" za posledních 500 let, ale popravdě spousta devadesátkových scifáren vypadá lépe, z emzáků moc neuvidíme, trochu připomínají skřety z Pána prstenů, také se tu hodně vykrádá z jiných filmů, např. Hvězdná brána/// Shrnutí: Snad si tvůrci nemyslí, že tohle se jim povedlo. Nalákat na Bruce Willise, věrné jeho fanoušky, se vám podaří vždy, ale o to větší zklamání jim přinesete. Dal jsem tomu šanci, ale je to ztráta času./// Celkem 25%/// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[35%] COSMIC SIN, na CSFD v tmavé barvě, takže další sračka s B. Willisem? V podstatě ano, ale tentokrát jsem měl asi dobrou náladu, tak mu ty slabší 2* vpálím. Nějak mě poslední dobou nebaví si pouštět veškeré béčka děj se co děj, abych dal odpad až 1*;) Zde mě to aspoň nijak nepohoršilo. Stopáž cca 85 min, ale celkem mi to uteklo a to znám horší sračky, u kterých trpím „pocitově 4 hodiny“. Výhodou je, že to má docela spád, furt se tu něco děje. Nic, co by mě extra zaujalo, ale můžu pochválit dostačující vizuál, co se týče sci-fi scén, vesmíru atd. Akce už mě moc nebavila, první půlka ještě zaujala, finále už mě nudilo, že jsem málem usnul, ALE … nic mě extra nerozhodilo ve filmu. Willis je zde oschlý jak okurka, takže mě nebavil, ale zde ani nesral. Pobavil mě jednou hláškou o tom, že on možná patří do muzea nebo na spálení. ;) Ostatní herci mě už moc nebavili. Grillo furt vypadá jako drsňák, ale zde měl nevýraznou roli. Costase Mandylora jsem zde po x letech rád uviděl (v sérii Saw mě dost baví), ale i on zde neměl tolik prostoru. Nějaký ten nápad tu je, ale je to levné béčko s horší režií. Takže asi tak. Nikomu to nedoporučuji, vyložený shit to není, ale ztráta času ano. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Sci-fi splašek, co spláchl i to nejlepší, co měl k dispozici. A sice Bruce Willise a Franka Grilla. Uboze realizovaná slátanina, ke které je nutné mít manuál. Přiznám se, že většinu dění jsem vůbec nechápal, o co vlastně má jít. Absolutně se do filmu nedostala ani špetka něčeho jen drobně zajímavého. A kdybyste toužili po napětí, tak i televizní reklamy na dámské intimní potřeby jsou napínavější. Naděje spočívala v akčnosti. Tu ještě se do filmu podařilo dostat, jenže jakýkoliv akční střet působil nezajímavě, bez nějakého režijního nápadu. Režisér Edward Drake je opravdu zvláštní postavička, co toho moc z režijního řemesla nepobrala, ovšem dokonale umí přesvědčit kvalitní herce, aby se jeho děsivým projektům upsali. A řádně se v nich znemožnili. A jejich společnou tupou až nulovou snahu odnese negativně divák, který se raději oddá hrátkám s análním kolíkem, než by sledoval smutný kariérní úpadek kdysi skvělého herce. 0/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Po tých hodnoteniach som čakal asi horší výsledok lebo v jadre bolo pre mňa "Cosmic Sin" celkom pozerateľné. Je to síce kolosálna blbosť a rozhodne tu kopec vecí nedáva žiadny zmysel. Plus je to v mnohom aj ohromne predvídateľné. Môžete trikrát hádať ako Zem vyrieši vojnu s mimozemšťanmi v tomto filme. Áno. Obrovskou-obrovskou bombou, ktorá zlikviduje všetko v okruhu niekoľkých svetelných rokov. Lebo za asi 500 rokov sa nám už podarilo priniesť oveľa väčšie bomby než tie čo máme teraz. A tiež nechápem prečo sa nemohli teleportovať priamo na planétu ale bolo nútené, aby boli rozdelení a potom nám je samozrejme jasné ako to dopadne. V podstate viete kto zomrie, viete kto prežije, viete ktorá postava skončí nakoniec medzi mimozemšťanmi, viete odhadnúť dokopy úplne všetko čo sa udeje. A okrem toho je to všetko vysoko zjednodušené, lebo film nemá čas na to riešiť detaily. V jadre si myslím, že koncept by mohol byť zaujímavým seriálom, alebo prípadne aj akčnou videohrou, pri ktorej strávite niekoľko desiatok hodín a budete spoznávať svety a nejakým spôsobom bojovať s touto rasou. Alebo to aspoň sledovať na viac než 90 minút. Lebo na to, aby to fungovalo to potrebuje určite viac času a určite nejaký reálny zážitok. Lebo takto to v žiadnom prípade nemohlo fungovať a ani nefunguje. Hodnotenie: C- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis zrejme verne nasleduje Nicolasa Cagea a objavuje sa už v kadečom, hlavne nech je dobre zaplatené. Aj keď neviem, koľko dostal za toto, pretože to vyzeralo strašne lacno. Viac ako 30 evro a krabku cigariet sotva dostal. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jasně, kdyby v tom nehráli třeba Willis, Grillo a Mandylor, řekl by si nejspíš většinový divák "No zase tak špatný to nebylo, na takovou levnou poloamatérskou videoscifárnu...". No ale protože v tom hrají Willis, Grillo a Mandylor, většinový divák nakvašeně prská "No jak v takový levný amatérský sračce může hrát třeba takovej Willis? To už jako bere úplně každej štěk?" Ne, nemyslím. Myslím si, že Willis má prachů plnou prdel, takže bere role jaký chce, jaký ho baví a ve kterejch se nebere/nemusí brát moc vážně. Na těchhle filmech určitě nezbohatne, takže je točí pro srandu, to je moje domněnka. A taky myslím, že leckoho třeba sere, že si nějakej starej dědek hraje pro zábavu na generála Krváka v levných lobotomizovaných střílečkách, ve kterých si i tak přijde řádově na mnohonásobně víc merglí než ten, koho to sere. Capisci? A na odlehčený videobéčkový scífko to náhodou nebylo tak špatný, fantasmagorický filmy o zlých parazitických emzácích i levný vesmírný střílečky já tuze rád. A že v tom hráli Willis, Grillo a Mandylor, jsou jenom body navíc (i když Willis mi přišel takovej nějakej sešlej a bez šťávy, to v nedávným Breach vypadal i působil minimálně o deset járů mladší). Fajn relax po šichtě, zápletka, hlášky, triky a výprava jako z křížence Red Dwarfa, Lexxe a Star Gate, pobavil jsem se. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Willis definitívne podliezol faldy Stevena Seagala a natočil ďalší extrémne lacný pseudoakčniak behom ktorého sa dve grupy naháňajú v jednej starej továrni a predstierajú streľbu. Okorenené to je akurát tým, že občas dostanú vychádzku a naháňajú sa v lese. To je všetko. Za pár týždňov môžeme očakávať ďalšiu pecku z doslova továrni na prachy pre Willisov luxusný dôchodok. Zaujímalo by ma, či by bol Willis ešte ochotný v nejakom dobrom filme aj hrať, ak by dostal takú ponuku. Podľa mňa nie. 0/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Potrebuje Bruce ešte niečo také? Alebo je to z dlhej chvíľky? Kedysi superstar, dnes poličkový herec, ktorý začína točiť na úrovni bulharských a rumunských seagaloviek, vandammoviek atď...a to mal kedysi väčšie a dlhšie zastúpenie na hviezdnom poli, ako spomínaný vyhoretí páni. jeho meno už do kín veľmi netiahne, ale po takýchto vecičkách...ho už nezangažujú ani do reklamy na zubnú pastu. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Věru, hrozné. 1) Scénář psal, zdá se, nějaký nadaný puberťák a hráč počítačových her. Svědčí tomu rádoby duchaplné dialogy plné "hlášek", které bučí jako stádo krav._____ 2) Johnny tě nikam neteleportuje. Už jsi někdy zažila kvantový skok? Ne. To ani pro zábavu? Ne._____ 3) Řekni, že se teleportujeme a nevybuchneme, žadoní voják - bojový specialista, člen zvláštní jednotky vesmírné federace pro kontakt s mimozemšťany. Spíš udělá díru do vesmírného času a pak tě vykopne na druhé straně, uklidňuje ho další odborník. Ovšem pozor! Dokud nedojde k interferenci tachyonů, budeme v pohodě. A co když dojde? No tak pak to bude...zajímavý... Ale nakonec není důvod se bát. Je to jen kvantový přemístění, žádná raketová věda._____ 4) Zlatá Stargate s podobnými dialogy, ale tam mě bavily, tady ne._____ 5) Na filmu je laciné všechno. Bruce Willis vyhrál cenu Zlatá malina (Razzie) za "nejhorší výkon Bruce Willise ve filmu 2021", což je jednorázová kategorie pro Willisovy role v osmi filmech uvedených v daném kalendářním roce. Poté, co však Willisova rodina 30. března 2022 oznámila, že hvězda odešla do důchodu poté, co jí byla diagnostikována afázie, výbor Razzie následující den tuto kategorii oficiálně zrušil s prohlášením: "Pokud je něčí zdravotní stav faktorem v jeho rozhodování a/nebo výkonu, uznáváme, že není vhodné mu Razzie udělit."_____ 6) Ovšem Bruceovi bych jeho účast neměl za zlé. Své scény natočil za pouhé dva dny a přišel si údajně na 2 miliony dolarů. Kdo z nás to má? ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

až do teď sem neviděl žádnou z nových Willisovek.Tedy těch filmů,ve kterých se objevuje nejspíš čistě proto aby měl na složenky za elektriku,nebo aspoň na cigára.A měl sem u toho zůstat.Jestli je většina z nich zhruba taková jako Cosmic Sin,tak ten kdo viděl - nedej bože - všechny,zaslouží medaili a uznání.V tomhle případě jde Bruce a Frank Grillo (který je tu ještě o něco méně než Willis) bojovat s emzáky a nakonec to nějak dopadne.Moc věcí tu nedává smysl a spíš mě zarážely detaily typu - lidstvo ovládá něco jako teleport,nicméně se není schopné teleportovat/skočit přímo na danou planetu,ale musí se teleportovat někam do vesmíru kousek od ní a na tu planetu následně "spadnout" atd.Ztráta času i při dívání se 3x zrychleně...5% ()

Necron odpad!

všechny recenze uživatele

nechapu, ze nekdo dokaze takhle promrhat energii, cas a finance. ikdyz tohle nemohlo mit rozpocet vetsi nez 10k usd a z toho 9k pobral bruce willis? ze neco tak strasidelne spatneho muze v dnesni dobe vubec vzniknout? tomu se nedalo ani smat. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Fakt to nechápu a je mi z toho smutno... Veřil jsem, že jako extra top fanoušek Bruce skrz hodnocení určitě v klidu přimhouřím oko, nicméně konstatuju - Bruci prosím dost! Dost všeho! Takovej borec, pan herec, bourák, celebrita, šampión a legenda si nemůže takhle přeci ničit pověst, kariéru a fanoušky?!... Fakt už dost prosím! Podívej se, co jsi dokázal a zahrál za skvosty!!! Fakt už dost do prdele!!! 25% ()

Související novinky

Byly uděleny Zlaté maliny

Byly uděleny Zlaté maliny

27.03.2022

Jak už bývá každoroční tradicí, den před rozdáním zřejmě nejprestižnějších filmových ocenění, jakými jsou Oscary, přichází i udělení nejznámějších anticen. Zlaté maliny každý rok směřují nejhorším… (více)

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

16.05.2021

Hvězdy kultovního snímku Pulp Fiction Bruce Willis a John Travolta si po necelých třech dekádách zopakují spolupráci. Oba se totiž objeví v novém akčním filmu Paradise City. Snímek chystá režisér… (více)

Reklama

Reklama