Reklama

Reklama

Kosmický hřích

  • USA Cosmic Sin (více)
Trailer 1

Píše se rok 2524. Ze vzdálené planety zrovna přišla zpráva, že se podařilo uskutečnit první setkání s mimozemskou civilizací. Armáda musí ihned zareagovat, aby odvrátila hrozbu mezihvězdné války. Osud lidstva je v rukou sedmi odvážlivců, kteří se vydávají na unikátní misi. Věří v nejlepší, ale připravují se na nejhorší. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (92)

mira007 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis v jedné z posledních rolí, málomluvné postavy - že by už byla jasná ta jeho diagnóza při obsazování? Docela smutný pohled na jednoho z titánů filmového žánru akční film, ale možná to nebylo chorobou nebo věkem, ale tím, že tohle laciný hloupý sci-fi béčko s námětem zombíků je úděsně hloupý. Já myslel, že na tento tip filmů má monopol Seagal ... PS: Tenhle film jsem nevyhledal kvůli Bruceovi, ale proto, že jsem chtěl vidět v čem hrála argentinská kráska, která se vyhýbá telenovelám Eva De Dominici a hle ona zombice ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[35%] COSMIC SIN, na CSFD v tmavé barvě, takže další sračka s B. Willisem? V podstatě ano, ale tentokrát jsem měl asi dobrou náladu, tak mu ty slabší 2* vpálím. Nějak mě poslední dobou nebaví si pouštět veškeré béčka děj se co děj, abych dal odpad až 1*;) Zde mě to aspoň nijak nepohoršilo. Stopáž cca 85 min, ale celkem mi to uteklo a to znám horší sračky, u kterých trpím „pocitově 4 hodiny“. Výhodou je, že to má docela spád, furt se tu něco děje. Nic, co by mě extra zaujalo, ale můžu pochválit dostačující vizuál, co se týče sci-fi scén, vesmíru atd. Akce už mě moc nebavila, první půlka ještě zaujala, finále už mě nudilo, že jsem málem usnul, ALE … nic mě extra nerozhodilo ve filmu. Willis je zde oschlý jak okurka, takže mě nebavil, ale zde ani nesral. Pobavil mě jednou hláškou o tom, že on možná patří do muzea nebo na spálení. ;) Ostatní herci mě už moc nebavili. Grillo furt vypadá jako drsňák, ale zde měl nevýraznou roli. Costase Mandylora jsem zde po x letech rád uviděl (v sérii Saw mě dost baví), ale i on zde neměl tolik prostoru. Nějaký ten nápad tu je, ale je to levné béčko s horší režií. Takže asi tak. Nikomu to nedoporučuji, vyložený shit to není, ale ztráta času ano. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Po tých hodnoteniach som čakal asi horší výsledok lebo v jadre bolo pre mňa "Cosmic Sin" celkom pozerateľné. Je to síce kolosálna blbosť a rozhodne tu kopec vecí nedáva žiadny zmysel. Plus je to v mnohom aj ohromne predvídateľné. Môžete trikrát hádať ako Zem vyrieši vojnu s mimozemšťanmi v tomto filme. Áno. Obrovskou-obrovskou bombou, ktorá zlikviduje všetko v okruhu niekoľkých svetelných rokov. Lebo za asi 500 rokov sa nám už podarilo priniesť oveľa väčšie bomby než tie čo máme teraz. A tiež nechápem prečo sa nemohli teleportovať priamo na planétu ale bolo nútené, aby boli rozdelení a potom nám je samozrejme jasné ako to dopadne. V podstate viete kto zomrie, viete kto prežije, viete ktorá postava skončí nakoniec medzi mimozemšťanmi, viete odhadnúť dokopy úplne všetko čo sa udeje. A okrem toho je to všetko vysoko zjednodušené, lebo film nemá čas na to riešiť detaily. V jadre si myslím, že koncept by mohol byť zaujímavým seriálom, alebo prípadne aj akčnou videohrou, pri ktorej strávite niekoľko desiatok hodín a budete spoznávať svety a nejakým spôsobom bojovať s touto rasou. Alebo to aspoň sledovať na viac než 90 minút. Lebo na to, aby to fungovalo to potrebuje určite viac času a určite nejaký reálny zážitok. Lebo takto to v žiadnom prípade nemohlo fungovať a ani nefunguje. Hodnotenie: C- ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Síce máme už rok 2021, no Bruce Willis natáča podobné blbosti ako v roku 2020. No ale k filmu. Sci fi akčnák, ktorý je nudný, predvídateľný a dosť hlúpy(napríklad ľudia sa tu vznášajú vo vesmíre bez toho aby potrebovali dýchať). Technicky je to ešte ako tak v norme béčka a nie je to úplny brak. Asi za to tá 1*. Na to aká je film blbosť tu máme celkom dosť známych ksichtov. Ale ani herci to nespasia lebo buď sú vo filme len na pár minút(Grillo,Munro,Mandylor), alebo sa im jednoducho nechce (Willis,Messner). Vrcholom lenivosti u Willisa bolo, že asi v polovici scén je jeho postava braná kamerou odzadu, aby Bruce náhodou nemusel byť na natáčaní o dva dni dlhšie a pokojne ho mohol v podobných scénach zastúpiť dablér. Je to škoda, lebo Bruce má na viac. Ale vzhľadom na to, že podpísal minulý rok zmluvu na ďalšie 3 filmy so spoločnosťou ktorá vydala mimo iné aj túto pecku, tak je mu to asi úplne jedno. 15% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Atmosféra 3/10 Efekty 2/10/// PLUS: plakáty k filmu, začátek se tvářil zajímavě, k mému překvapení a při troše představivosti dosáhnete pocitu, že se to odehrává někde ve vesmíru MÍNUS: zásadně tomu chyběla větší dynamika, cca od 30 minuty je to děsná nuda, výprava je poměrně tristní, připomínalo to nějakou LARPpovou hru, ve které se mnou "hraje" Bruce Willis, viz "asi robotické" obleky, které působí hodně plastově, být to natočeno tak před 25 lety dá se omluvit technická nedokonalost a vizuální "nepokrok" za posledních 500 let, ale popravdě spousta devadesátkových scifáren vypadá lépe, z emzáků moc neuvidíme, trochu připomínají skřety z Pána prstenů, také se tu hodně vykrádá z jiných filmů, např. Hvězdná brána/// Shrnutí: Snad si tvůrci nemyslí, že tohle se jim povedlo. Nalákat na Bruce Willise, věrné jeho fanoušky, se vám podaří vždy, ale o to větší zklamání jim přinesete. Dal jsem tomu šanci, ale je to ztráta času./// Celkem 25%/// ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl nafilmován během března 2020 v americkém státě Georgia, konkrétně se točilo ve městech Atlanta a Norcross. Hlavní natáčení pak skončilo těsně před vypuknutím pandemie covid-19. (fiLLthe3DD)
  • Bruce Willis (James Ford) za film obdržel honorář ve výši dvou milionů amerických dolarů, přičemž všechny své scény zvládl natočit za pouhopouhé dva dny. Rozpočet snímku byl zhruba 20 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Byly uděleny Zlaté maliny

Byly uděleny Zlaté maliny

27.03.2022

Jak už bývá každoroční tradicí, den před rozdáním zřejmě nejprestižnějších filmových ocenění, jakými jsou Oscary, přichází i udělení nejznámějších anticen. Zlaté maliny každý rok směřují nejhorším… (více)

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

16.05.2021

Hvězdy kultovního snímku Pulp Fiction Bruce Willis a John Travolta si po necelých třech dekádách zopakují spolupráci. Oba se totiž objeví v novém akčním filmu Paradise City. Snímek chystá režisér… (více)

Reklama

Reklama