Reklama

Reklama

Kosmický hřích

  • USA Cosmic Sin (více)
Trailer 1

Píše se rok 2524. Ze vzdálené planety zrovna přišla zpráva, že se podařilo uskutečnit první setkání s mimozemskou civilizací. Armáda musí ihned zareagovat, aby odvrátila hrozbu mezihvězdné války. Osud lidstva je v rukou sedmi odvážlivců, kteří se vydávají na unikátní misi. Věří v nejlepší, ale připravují se na nejhorší. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (92)

mira007 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis v jedné z posledních rolí, málomluvné postavy - že by už byla jasná ta jeho diagnóza při obsazování? Docela smutný pohled na jednoho z titánů filmového žánru akční film, ale možná to nebylo chorobou nebo věkem, ale tím, že tohle laciný hloupý sci-fi béčko s námětem zombíků je úděsně hloupý. Já myslel, že na tento tip filmů má monopol Seagal ... PS: Tenhle film jsem nevyhledal kvůli Bruceovi, ale proto, že jsem chtěl vidět v čem hrála argentinská kráska, která se vyhýbá telenovelám Eva De Dominici a hle ona zombice ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Willis definitívne podliezol faldy Stevena Seagala a natočil ďalší extrémne lacný pseudoakčniak behom ktorého sa dve grupy naháňajú v jednej starej továrni a predstierajú streľbu. Okorenené to je akurát tým, že občas dostanú vychádzku a naháňajú sa v lese. To je všetko. Za pár týždňov môžeme očakávať ďalšiu pecku z doslova továrni na prachy pre Willisov luxusný dôchodok. Zaujímalo by ma, či by bol Willis ešte ochotný v nejakom dobrom filme aj hrať, ak by dostal takú ponuku. Podľa mňa nie. 0/10. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Měli skvělé obleky ... bylo to skoro jak příprava na kostými pro zfilmování pecky hry "StarCraft" ... to by bylo něco ... triky taky ušly ... jen dějově je to mrdka ... pořád jsem si říkal ... co ... kdo ... proč ... už zase ... kdo ... proč .... co .. cože ... a Willis s tím jedním šklebem ... to je k smíchu ... i když hraje jen ze setrvačnosti a asi i z nudy ... měl by se snažit ... blaf ! ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Fakt to nechápu a je mi z toho smutno... Veřil jsem, že jako extra top fanoušek Bruce skrz hodnocení určitě v klidu přimhouřím oko, nicméně konstatuju - Bruci prosím dost! Dost všeho! Takovej borec, pan herec, bourák, celebrita, šampión a legenda si nemůže takhle přeci ničit pověst, kariéru a fanoušky?!... Fakt už dost prosím! Podívej se, co jsi dokázal a zahrál za skvosty!!! Fakt už dost do prdele!!! 25% ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Kvitujem, že produkčné firmy dávajú start-up pre začínajúcích "drakových" režisérov. Prosím, už to nerobte! Wilisova "pecka" nového milénia "Breach" (ak sa to dá tak povedať) je oproti tomuto Oscarový kandidát... Ináč budget filmu som platil ja, Bruce bol za pivčo, máme za mestom dva také army hangáry...keby ste sa chceli pridať...vystavím vám cenník! Dovolím si s trochou mojej anglickej fail diplomovky doslova preložiť názov filmu: "Kozmický nonsens"... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl nafilmován během března 2020 v americkém státě Georgia, konkrétně se točilo ve městech Atlanta a Norcross. Hlavní natáčení pak skončilo těsně před vypuknutím pandemie covid-19. (fiLLthe3DD)
  • Bruce Willis (James Ford) za film obdržel honorář ve výši dvou milionů amerických dolarů, přičemž všechny své scény zvládl natočit za pouhopouhé dva dny. Rozpočet snímku byl zhruba 20 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Byly uděleny Zlaté maliny

Byly uděleny Zlaté maliny

27.03.2022

Jak už bývá každoroční tradicí, den před rozdáním zřejmě nejprestižnějších filmových ocenění, jakými jsou Oscary, přichází i udělení nejznámějších anticen. Zlaté maliny každý rok směřují nejhorším… (více)

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

16.05.2021

Hvězdy kultovního snímku Pulp Fiction Bruce Willis a John Travolta si po necelých třech dekádách zopakují spolupráci. Oba se totiž objeví v novém akčním filmu Paradise City. Snímek chystá režisér… (více)

Reklama

Reklama