Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj filmu se odehrává v roce 1945, kdy americké letadlo ztrácí kontrolu po střetu s rojem tajemného peří a havaruje za nepřátelskou linií uprostřed německého Černého lesa. Major Johnson (Mickey Rourke) vysílá skupinu vojáků na záchrannou misi, aby získali tajný materiál, který letadlo převáželo. Vojáci se pod vedením seržanta Brewera (Robert Knepper) spolu s nově přiděleným tajemným Walshem (Jackson Rathbone) vydávají hluboko do lesa hledat místo havárie. Brzy objevují mrtvá těla nacistů, kteří patrně jak se domnívají, pátrají po stejném letadle. Sami se v lese neustále točí v bludném kruhu a začíná boj o zdravý rozum a přežití. (DJMaroko)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Němi 

všechny recenze uživatele

Nadpřirozený horor z druhé světové. Kameraman tu kouzlí s temným lesem víc, než by si takový film zasloužil. Ta mlha, zemitost, temno! Dobrý nápad, nudný scénář a plastový Rourke, který je naštěstí pořád ve tmě. Kdyby z toho režisér nechtěl udělat akční film, ale inspiroval se víc u Eggerse nebo Oze Perkinse, mohlo to být časem béčko klasické. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Obecně mě už sice americký válečný filmy z druhý světový, ve kterých Amíci bojují proti Němcům, přestaly dávno bavit, ale když se v nich objeví něco čarodějnictví, černé magie, oživlých mrtvol, vředovitých mutací, nebo třeba i záhadný Rourke s páskou přes oko, rád udělám výjimku. Ano, WarHunt není válečný film, je to fantasmagorické pseudohorrorové béčko, zasazené do válečného prostředí. Námět o čarodějnicích a stromu života, živeném krví bojovníků, je v rámci žánru slušný, ale jeho zpracování není bohužel příliš působivé. Vadila mi třeba přemíra digitálního sajrajtu, a taky mě dost otrávilo finále ve větrném mlýně, ve kterém bylo prd vidět. Ale zaokrouhlím nahoru, lepší tyhle lobotomický mozkový klystýry, než třeba romantický komedie, nebo podobnej humáč. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

13 vojáků vyrazí hledat spadnuté letadlo a přeživší. Po cestě narazí na jakési čarodějnice co zde staletí zabíjejí vojáky a jejich krví krmí strom, který jim pak dává nesmrtelnost. Film ničí triky vypadají příšerně a to cgi bije do očí. Celkově je to slabší záležitost postavy ubývají a u většiny si ani nepamatuji ani kdy a jak umřely a konec to podělal úplně. By mě teda zajímalo kdy k té výměně teda došlo. 20 procent ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Americká jednotka si to za II.SV musí v německých lesích rozdat s germánskými čarodějnicemi. Námět úplně v pohodě, lesy docela hezké a sem tam to má i slušnou atmosféru. Jenže jak už to u podobných záležitostí na pomezí B a C bývá, když dojde na něco zajímavého, zblázní se kameraman se střihačem a dost často tu hraje velkou roli tma. Pár momentů to sice mělo, ale i tak se to dalo natočit lépe a radostněji. No a co se Rourkea týče, tak mi připadalo, že sem zabloudil z jiného filmu. 40% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Béčkový horor z obdobia druhej svetovej vojny s tématikou okultizmu a čarodejnicami, ktorým sa do ich lesa pripletie partička vojakov ktorá sa nestíha čudovať tomu čo sa razom deje. Kvalitná výprava (prostredie lesa je výborné), na béčko slušní herci, príbeh a ani po vizuálnej stránke to nie je najhoršie. Horor u ktorého by ste sa vyslovene báli Warhunt 100%ne nebude, ale na súčasné pomery filmov vyhasnutých béčkových hviezd, akou Mickey Rourke (žiaľ) v súčasnosti bezpochyby je, je to jeden z tých lepších kúskov, ktorý sa 1 krát dá bez problémov vidieť. 55% PS: chválim využívanie motívov halucinácií a vidín u niektorých postáv. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen v lotyšské Rize. Navzdory tomu děj filmu odkazuje na tzv. Schwarzwald – Černý les v zalesněném pohoří v jihozápadním Německu ve spolkové zemi Bádensko-Württembersko. (DJMaroko)

Reklama

Reklama